Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig FDM travel's nyhedsbrev, accepterer du samtidigt:

  • At du får mulighed for at deltage i FDM travel's konkurrencer med rejserelaterede præmier fra FDM travel og FDM travel's samarbejdspartnere.
  • At du løbende modtager e-mails med rejseinspiration, nyheder og gode råd til de bedste rejseoplevelser fra FDM travel A/S.
  • At du giver samtykke til, at FDM travel og FDM må dele dine oplysninger med hinanden, og hver især og i fællesskab må bruge oplysningerne til at markedsføre sig over for dig. 

Du kan når som helst framelde nyhedsbrevet og annullere samtykket.
 

Har du spørgsmål eller kommentarer til nyhedsbrevet er du altid velkommen til at skrive til travelmarketing@fdm-travel.dk.

Præmierne

I løbet af året vil der være forskellige quizzer eller konkurrencer, som du kan deltage i gennem vores nyhedsbrev. Så det gælder om at holde øje. 

Vindere får svar direkte pr. e-mail og ved accept fra vinderen offentliggøres seneste vinder i nyhedsbrevet. Svarer en vinder ikke inden for 14 dage, bortfalder retten til præmien og vi trækker en ny vinder. Ansatte hos FDM travel og FDM kan ikke vinde.

Vores rejsegavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato og kan ikke udbetales i kontanter. Ved endelig bestilling skal gavekortet afleveres/indsendes som dokumentation for gevinsten. Du kan benytte gavekortet til køb på vores hjemmeside, men vi anbefaler, at du kontakter os på forhånd. Vi betaler alle afgifter til SKAT for dig.