Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvilken fordele får du ved at tilmelde dig FDM travels´s nyhedsbrev?

  • Du kan deltage i FDM travel's konkurrencer med rejserelaterede præmier fra FDM travel og FDM travel's samarbejdspartnere.
  • Du får masser af rejseinspiration, kør-selv-forslag, spændende rejseartikler og tips og guides til kør-selv-ferier
  • Du får invitationer til rejseforedrag
  • Du får invitationer til vores egne rejsemesser og events, som vi afholder i løbet af året
  • Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet

Modtag vores eksklusive e-hæfte med 12 nationalparker

Når du tilmelder dig FDM travels' nyhedsbrev, så modtager du vores eksklusive e-hæfte om 12 udvalgte nationalparker i USA, som vi mener, hver især repræsenterer noget ganske unikt blandt USA´s 63 nationalparker.

E-hæfte om 12 nationalparker i USA

Når du tilmelder dig FDM travel's nyhedsbrev, accepterer du samtidigt:

  • Ovenstående fordele samt at du giver samtykke til, at FDM travel og FDM må dele dine oplysninger med hinanden, og hver især og i fællesskab må bruge oplysningerne til at markedsføre sig over for dig på interne og eksterne kanaler.

Du kan når som helst framelde nyhedsbrevet og annullere samtykket.

Har du spørgsmål eller kommentarer til nyhedsbrevet er du altid velkommen til at skrive til travelmarketing@fdm-travel.dk.

Præmierne

I løbet af året kan der forekomme forskellige quizzer eller konkurrencer, som du kan deltage i gennem vores nyhedsbrev. Så det gælder om at holde øje. 

Vindere får svar direkte pr. e-mail, og ved accept fra vinderen offentliggøres seneste vinder i nyhedsbrevet. Svarer en vinder ikke inden for 14 dage, bortfalder retten til præmien og vi trækker en ny vinder. Ansatte hos FDM travel og FDM kan ikke vinde.