Om FDM travel

Nye veje - Nye historier

Vi er specialister i rejser med fokus på oplevelser undervejs - uanset om det foregår som kør-selv-ferie eller som en rundrejse med dansk rejseleder.

Vore rejsespecialister er udvalgt og trænet i at kunne skræddersy lige din rejse - og har både egen rejseerfaring og løbende produkt- og destinationstræning at trække på. 

Hos os bliver du aldrig begrænset af en bestemt afrejsedag eller ferielængde, da vi booker fly, hoteller, billeje og oplevelser i hele verden lige på de tidspunkter og antal dage, du har brug for.

Du vælger selv, om du vil have en af vores specialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den selv på www.fdm-travel.dk.

Primære destinationer:

  • Europa
  • USA
  • Canada
  • Australien
  • New Zealand
  • Sydafrika
  • Asien (rundrejser)

Vi specialiserer os i:

  • Kør-selv-ferier
  • Rundrejser med rejseleder
  • Storbyferier

Sikkert af sted på din rejse

Når du bestiller både transport og ophold hos os, er du beskyttet af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Du er dermed langt bedre stillet ved at handle samlet hos os, end hvis du selv sammensætter din rejse fra forskellige leverandører. Vi rådgiver dig også om rejseforsikring, så du har den nødvendige dækning, hvis uheldet er ude.

FDM travel er et aktieselskab 100% dansk ejet af Danmarks største forbrugerorganisation Forenede Danske Motorejere (FDM), beliggende på Firskovvej 32, 2800 Kgs. Lyngby, og du kan booke din ferie hos os uanset, om du er medlem af FDM eller ikke. FDM travel blev etableret 1. juni 1950 og har CVR nummer 26 19 42 10.
 

Drømmerejser til nære og fjerne rejsemål – kontakt os

Vores rejsespecialister sidder klar til at hjælpe dig på 70 11 60 11. Du er også velkommen i et vores lokale rejsebureauer, ligesom du kan bestille rejsekataloger eller søge mere inspiration her på vores hjemmeside. 

Historie

Specialister inden for kør-selv-ferie - både dengang og nu

Storken kom flyvende med FDM travel 1. juni 1950. Her blev FDM travel, dengang FDM Rejsebureau, nemlig etableret. Dette blev annonceret i Motor med blandt andet disse relativt beherskede, men trods alt optimistiske ord:

Det er et Ønske fremsat gennem Aarene fra mange Medlemmer, der her imødekommes, og vi haaber, at det skal vise sig, at det kan gøre Nytte.

Hvad etableringen måske ikke lige havde i pomp og pragt, havde den til gengæld i eksistensberettigelse for at imødekomme danskernes stigende rejselyst. Grundlaget for vores nye rejseservice var fra starten bundsolidt:

Under særdeles velkvalificeret Ledelse vil et Personale med betryggende faglig Uddannelse være til deres rådighed. Og allerede dengang var tilbuddet bredt: Hvad enten det drejer sig om Køb af en Jernbanebillet til Roskilde eller en Flyvebillet til Buenos Aires, skal De være lige velkommen.

Tilbuddet rettede sig mod alle rejselystne – ikke kun FDM-medlemmer. Og det gælder stadig.

Et større administrativt arbejde

Vi blev hurtigt kendt for at være specialister inden for kør-selv-ferie. I 60’erne var vi næsten enerådende på området, da papirarbejdet i forbindelse med hotelreservationer afskrækkede andre rejsebureauer.

Væbnet med tidens avancerede teknologi i form af telex kastede vores heroiske rejsekonsulenter sig ud i et dristigt administrativt projekt med at holde styr på kundernes sagsmapper. For den gang foregik hotelreservationer nemlig via enten telex eller post. Og var man heldig, blev hotelreservationen bekræftet allerede dagen efter. Bekræftelserne blev samlet i en mappe, indtil de endelige reservationer blev modtaget. Havde kunden ændringer til rejsen, måtte rejsekonsulenten starte forfra.


Favoritter hos danskerne

Et eftertragtet produkt, og et af vores daværende flagskibe, var kør-selv-ferie til Harzen. Kør-selv-ferie er stadig det centrale omdrejningspunkt for os. Og skulle din rejselyst være større end en tur til Harzen, kan vi glæde dig med masser af kør-selv-ferier i USA, Canada, EuropaAustralienNew Zealand og Sydafrika,  alle sammen skræddersyede efter dine behov og ønsker. Og for at runde af med Motors velvalgte - og stadigt aktuelle - ord anno 1950:

Vi tror, at der er Brug for en saadan Virksomhed, og vi kan love enhver, der skal ud at rejse, god Modtagelse paa Forenede Danske Motorejeres Rejsebureau.

Galleri

CSR

FDM travels samfundsansvar

FDM travel er en del af FDM koncernen og dermed en del af koncernens CSR-indsatser. FDM koncernen har valgt at fokusere på CSR-indsatser, der læner sig op ad vores kernekompetence. Det er her vi kan gøre den største samfundsmæssige indsats. Vores CSR er inddelt i tre kategorier: samfund, klima/miljø og menneskerettigheder/medarbejdere. Læs mere på fdm.dk/csr

Job

Job hos FDM travel

Hos FDM travel elsker vi at rejse, og vi er specialister i at sammensætte individuelle kør-selv drømmeferier til hele verden. Vi har brug for dig, hvis du vil være med til at gøre en forskel for alle, som elsker at rejse.

Her kan du finde ledige jobs, der bliver slået op

Personoplysninger

Vi passer godt på dine oplysninger

Som dataansvarlige passer vi godt på dine oplysninger. Derfor kan du være tryg ved at indtaste personlige oplysninger på www.fdm-travel.dk. Her kan du læse vores retningslinjer for behandling af personoplysninger afgivet på internettet, samt for hvordan vi i øvrigt behandler oplysninger om vores kunder.

Personoplysninger