Om FDM travel

Hvem er vi?

Vi er et team af mennesker med forskellige baggrunde, som elsker at opleve verden. Vi arbejder med rejser, fordi vi ikke kan lade være.

Vi vil inspirere og aktivere din nysgerrighed om verden. Og vi ved, hvad vi taler om, for vi har solgt rejser i omkring 70 år.

Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier og lave veltilrettelagte guidede MC-ture.  

Vi er eksperter i de oplevelser, som går uden om de slagne turistveje, og vi kender de veje, der forvandler lange kørestrækninger til smukke ruter spækket med oplevelser undervejs.

Vi har kørt de veje, du vil elske - uanset om de skal føre til små ukendte bjergrestauranter på Sicilien, New Englands bedste Lobster Rolls eller nationalparkernes sjoveste oplevelser for hele familien. 

Når du rejser med os, vil du se destinationer med nye øjne – gennem FDM travel linsen – og opleve ting du måske ellers ikke ville finde.

Find din drømmerejse her eller besøg os i en af vores fire butikker, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse.

Årets ferierejsebureau 2019

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards 2019 har vundet den fine titel Årets Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser. 

Den fornemme hæder modtog vi også i 2012, 2014, 2015 og 2016.

Vi sender en stor tak til alle, der har stemt på os i år, og vi vil arbejde hårdt for fortsat at levere de bedste skræddersyede rejser til vores kunder.

Danish travel awards 2019

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse

Vi er med dig på rejsen:

Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden.

Det betyder, at du slipper for selv at stå med hele ansvaret, hvis uheldet er ude: Vi hjælper dig bl.a. med:

  • Uforudsete problemer, som fx aflysninger, forsinkelser eller problemer med hotellet.
     
  • At finde den helt rigtige rejseforsikring til dig.  

FDM travels samfundsansvar

FDM travel er en del af FDM koncernen og dermed en del af koncernens CSR-indsatser. FDM koncernen har valgt at fokusere på CSR-indsatser, der læner sig op ad vores kernekompetence. Det er her vi kan gøre den største samfundsmæssige indsats. Vores CSR er inddelt i tre kategorier: samfund, klima/miljø og menneskerettigheder/medarbejdere. Læs mere på fdm.dk/csr

Skal vi hjælpe dig med din rejse