Om FDM travel

Hvem er vi?

Vi er et team af mennesker med forskellige baggrunde, som elsker at opleve verden. Vi arbejder med rejser, fordi vi ikke kan lade være.

Vi vil inspirere og aktivere din nysgerrighed om verden. Og vi ved, hvad vi taler om, for vi har solgt rejser i mere end 70 år.

Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier og lave veltilrettelagte guidede MC-ture.  

Vi er eksperter i de oplevelser, som går uden om de slagne turistveje, og vi kender de veje, der forvandler lange kørestrækninger til smukke ruter spækket med oplevelser undervejs.

Vi har kørt de veje, du vil elske - uanset om de skal føre til små ukendte bjergrestauranter på Sicilien, New Englands bedste Lobster Rolls eller nationalparkernes sjoveste oplevelser for hele familien. 

Når du rejser med os, vil du se destinationer med nye øjne – gennem FDM travel-linsen – og opleve ting du måske ellers ikke ville finde.

Find din drømmerejse her på hjemmesiden, ring eller skriv til os eller besøg os i en af vores fem butikker, hvor vi sidder klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse.

Bedste ferierejsebureau 2022

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards 2022 har vundet den fine titel 'Bedste Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser'. 

Prisen blev ikke uddelt i 2020 og 2021 pga. corona.

Den fornemme hæder modtog vi også i 2012, 2014, 2015, 2016 og 2019.

 

Kåret til Bedste Ferierejsebureau 2022 ved Danish Travel Awards

Det synes vores kunder om os: 

 • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
 • 96% siger, at vi forstår deres behov 
 • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse
 • Du kan læse udvalgte kundeudtalelser her

 

  Skal vi være din næste arbejdsplads?

  Vi søger altid efter talenter med rejsepassion, der drømmer om at hjælpe vores kunder til at få store oplevelser på deres ferie.

  Måske er det dig?

  Her kan du læse mere om FDM travel som arbejdsplads og fx møde vores medarbejdere  og lære mere om, hvordan vi arbejder med kompetenceudvikling og styrker fællesskabet.

  BESØG VORES STORE JOB-univers HER


  Vi er med dig på rejsen

  Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, hvilket der er mange fordele ved. Du slipper også for selv at stå med hele ansvaret, hvis uheldet er ude.

  læs mere om pakkerejser her


   

  FDM travels samfundsansvar

  FDM travel er en del af FDM koncernen og dermed en del af koncernens CSR-indsatser. FDM koncernen har valgt at fokusere på CSR-indsatser, der læner sig op ad vores kernekompetence. Det er her vi kan gøre den største samfundsmæssige indsats. Vores CSR er inddelt i tre kategorier: samfund, klima/miljø og menneskerettigheder/medarbejdere. Læs mere på fdm.dk/csr

  Skal vi hjælpe dig med din rejse

  Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

  X

  Gammel Havn 1
  9000 Aalborg
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Sønder Allé 6, 1. sal
  8000 Aarhus
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kgs. Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kongens Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Kongensgade 9, 1 etage
  5000 Odense
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Dæmningen 47
  7100 Vejle
  Danmark

  mail 70116011