Om FDM travel

Hvem er vi?

Vi er et team af mennesker med forskellige baggrunde, som elsker at opleve verden. Vi arbejder med rejser, fordi vi ikke kan lade være. Hver gang vi har været på tur med fx motorhome i USA eller på rundrejse i Kina med dansk rejseleder har vi nye oplevelser med i rygsækken til dig. Vi vil inspirere og aktivere din nysgerrighed om verden. Og vi ved, hvad vi taler om, for vi har solgt rejser i omkring 70 år.

Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier og lave veltilrettelagte rundrejser med rejseleder.  

Vi er eksperter i de oplevelser, som går uden om de slagne turistveje, og vi kender de veje, der forvandler lange kørestrækninger til smukke ruter spækket med oplevelser undervejs. Vi har kørt de veje du vil elske uanset om de skal føre til små ukendte bjergrestauranter på Sicilien, New Englands bedste Lobster Rolls eller nationalparkernes sjoveste oplevelser for hele familien. 

Når du rejser med os, vil du se destinationer med nye øjne – gennem FDM travel linsen – og opleve ting du ellers ikke ville finde. Find din drømmerejse her eller besøg os i en af vores otte butikker, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse.

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse

Vi er med dig på rejsen:

Bestil transport og ophold hos os. Så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, og vi hjælper dig med:

  • Uforudsete problemer, som fx. aflysninger eller forsinkelser. 
  • At finde den helt rigtige rejseforsikring til dig. 
  • Trygheden ved ikke at stå med hele ansvaret selv, når uheldet er ude. 

FDM travels samfundsansvar

FDM travel er en del af FDM koncernen og dermed en del af koncernens CSR-indsatser. FDM koncernen har valgt at fokusere på CSR-indsatser, der læner sig op ad vores kernekompetence. Det er her vi kan gøre den største samfundsmæssige indsats. Vores CSR er inddelt i tre kategorier: samfund, klima/miljø og menneskerettigheder/medarbejdere. Læs mere på fdm.dk/csr

Skal vi hjælpe dig med din rejse