Rejseforedrag hos FDM travel

Kom til gratis rejseforedrag

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor vil vi gerne invitere dig med til vores gratis inspirationsaftener, som vi holder i hele landet.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om rejsemålet eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad rejsemålet har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

Vil du vide, hvor du finder den bedste vinoplevelse på rejsen? Eller hvilken vandrerute der er den smukkeste? Måske går du og tænker over, hvilken bjergby du skal stille GPS'en på, eller hvordan du kombinerer en kør-selv-tur med afslapning på stranden?

Til vores rejseforedrag deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen, og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din kør-selv-ferie eller rundrejse med FDM travel

Her på siden kan du finde vores aktuelle foredrag og tilmelde dig ganske gratis. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

 

Det får du til vores rejseforedrag:

 • Et indblik i rejsemålet
   
 • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
   
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
   
 • Tips og råd til at planlægge din rejse med FDM travel
   
 • Kaffe og snacks
   
 • En hyggelig snak med os og andre rejseentusiaster

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense, Næstved og Lyngby.

 

Forårets foredrag er desværre aflyst

Grundet corona har vi desværre valgt at aflyse alle foråerets rejseforedrag. Det gør vi selvfølgelig for at bidrage til at stoppe smitten ved at undgå større og tætte forsamlinger. Men vi glæder os allerede til at byde jer indenfor igen til masser af spændende rejseforedag i vores 8 rejsebutikker i efteråret. Hold øje med siden her for at se, hvornår du igen kan komme til gratis rejseforedrag.

Vælg rejseforedrag her