Rejseforedrag i november

Kom til rejseforedrag i en butik nær dig

November måned betyder, at dagene nu for alvor er blevet korte, løvfaldet begynder og de farverige blade dækker den frostkolde jord. Novembers vejr er i det hele taget lidt koldt og gråt, men til gengæld begynder feriedrømmene at blomstre.

Bliver rejsetrangen for stor, står vi heldigvis klar til at skræddersy din næste rejse. Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din kør-selv-ferie eller rundrejse. Derfor vil vi gerne invitere dig med til vores gratis inspirationsaftener som vi holder i hele landet. Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om rejsemålet eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af rejsemålet, og hvad det har at byde på.

Her på siden kan du finde vores foredrag i november, opdelt efter butik, og tilmelde dig ganske gratis. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.