Det kunne I opleve på Australien og New Zealand-rejsemessen

Det kunne I opleve på FDM travels Australien og New Zealand-rejsemesse i 2018

I kunne møde en række turistorganisationer fra både Australien og New Zealand. Herudover deltog nogle af vores vigtigste samarbejdspartnere inden for billeje og motorhome udlejning samt flyselskaber og krydstogtrederier. Alle udstillerne gav inspiration og fortalte om de mange oplevelser og muligheder, Australien og New Zealand tilbyder.

Se oversigt over udstillere på rejsemessen 2018
 

Se et rigtigt motorhome

Planlægger I en tur rundt i Australien eller New Zealand i et motorhome, så var der på rejsemessen mulighed for at se, hvad et motorhome tilbyder af muligheder og komfort. Der var også mulighed for at få en række gode tip fra udstillere, der selv har kørt Australien og New Zealand tyndt i motorhome.


Få vores bud på jeres drømmerejse

Der var mulighed for at få en snak med vore dygtige Australien og New Zealand-rejsespecialister på rejsemesse, hvor I kunne få et bud på, hvordan netop jeres drømmerejse kunne komme til at se ud.


Lyt og bliv inspireret

På dagen var der en lang række rejseforedrag med inspiration til eventyr i såvel Australien som New Zealand samt forskellige rejseformer mm. En del af foredragene foregik på engelsk.

Se oversigt over rejseforedrag på rejsemessen 2018

Tilmelding

Den næste messe finder sted søndag 12. maj kl. 10-16 i Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn, København

Der bliver mulighed for at booke tid hos en rejsespecialist. Vi gør opmærksom på, at møderne med vores rejsespecialister er forbeholdt dem, der endnu ikke har købt en rejse til Australien eller New Zealand og som ønsker hjælp til planlægningen. Har du allerede købt en rejse til Australien eller New Zealand, så besøg vores forskellige messestande, der kan vejlede om, hvad du kan opleve i de forskellige områder. 

Billet til messen kan snart bestilles her - de koster 25 kr. pr. person.