Det kan I opleve på Australien og New Zealand-rejsemessen

Vi har valgt aflyse Australien-og New Zealand rejsemessen d. 19. april 2020 pga. Sundhedsstyrelsens anbefalinger om maks. 1.000 personer til arrangementer.

Vi beklager meget og håber på forståelse for beslutningen.

Mød alle udstillerne

Møde et udvalg af turistorganisationer fra Australien og New Zealand. Herudover deltager en række af vores vigtigste samarbejdspartnere indenfor billeje og autocamper udlejning samt flyselskab og turselskaber. Alle udstillere giver god  inspiration og fortæller om de mange oplevelser og muligheder, som både Australien og New Zealand tilbyder. 

FÅ VORES BUD PÅ JERES DRØMMEREJSE

Få et bud på hvordan netop jeres drømmerejse kunne se ud ved at få et møde på messen med en Australien og New Zealand rejsespecialist.

LYT OG BLIV INSPIRERET - REJSEFOREDRAG

På dagen bliver der også afholdt en lang række rejseforedrag med inspiration til besøg i de storslåede naturområder og storbyer suppleret med inspiration om de geografiske områder og rejseformer.

PRØV En autocamper

Planlægger I en tur rundt i Australien og/eller New Zealand i en autocamper, er der på rejsemessen mulighed for at se, hvilke muligheder en autocamper tilbyder. Få gode tip til ferie i autocamper fra  både Maui, som fremviser en Maui Ultima og Jucy Rental, som kommer med deres Condo

Mulighed for  frokost

Diner med lækker mad og drikke.

Stemningsbilleder fra Australien og New Zealand-rejsemessen 2018