Udstillere på Australien og New Zealand-Rejsemesse

Udstillerliste - Australien og New Zealand-rejseMesse 2019

Rejsemessen dækker både Australien og New Zealand. Vore Rejsespecialister står sammen med en række vigtige samarbejdspartnere klar til at fortælle om de mange spændende oplevelser og muligheder, de to lande tilbyder besøgende. Nedenstående er den foreløbige deltagerliste, som løbende vil blive opdateret.

Queensland Tourism
Udforsk gamle regnskove, snorkel med regnbuefisk, stik tæerne i noget af verdens hvideste sand. Oplev det fascinerende undervandsliv ved Great Barrier Reef, nyd Australiens østlige kyst med fx verdens største sand ø, Fraser Island og det unikke dyreliv- Queensland har virkelig noget for enhver smag.

Avis Biludlejning
Avis Biludlejning dækker både Australien med over 100 udlejningskontorer over hele landet, og New Zealand med 40 udlejningskontor fra nord til syd.  

Den Australske Ambassade i Danmark
Den Australske Ambassade i Danmark dækker både Danmark, Norge og Island. Få en snak med ambassaden om Australien som rejseland, eller mulighed for studieophold og arbejde i landet.

Tourism Australia
Australiens samlende turistorganisation står klar med indgående kendskab til hele landet både geografisk, men også  med tilbundsgående viden om Australien som ferieland. 
 

THL Motorhomes
Tourism Holdings Limited er New Zealand og Australiens førende selskab med udlejning af motorhomes. Firmaet tre forskellige mærker, MIghty, Britz og Maui, tilbyder tilsammen et stort udbud af forskellige motorhomes. Med 10 udlejningskontorer i Australien og 3 i New Zealand finder du her et motorhome, som passer både i størrelse, udformning og prismæssigt. Kom og se et Maui Ultima motorhome til 3 personer på messen.

Eagle Rider Motorcycles
Drømmer du om vinden i håret på motorcykel gennem  i Australien? Drømmen kan blive til virkelighed med med Eagle Rider, som  tilbyder leje af vaskeægte Harley Davidson motorcykler flere steder i Australien. Du kan vælge, om du foretrækker at køre på eventyr på egen hånd eller på en fastlagt rute med engelsktalende guide og følgebil.

Visit Victoria
Victoria er Australiens mindste stat, men på trods af størrelsen tilbyder Victoria de perfekte rammer for en spændende og varieret ferie. Fra storbyen Melbourne til smukt anlagte vinmarker, hvide sandstrande, nationalparker, unikt dyreliv, bjergkæder og betagende kyststrækninger.

Qantas
Qantas er det nationale australske flyselskab og er verdens tredjeældste. Selskabet blev stiftet i 1919 med navnet Queensland and Northern Territory Aerial Services. Navnet er senere blev ændret til det noget kortere Qantas. Selskabet tilbyder i dag et bredt rutenet fra Europæiske storbyer, tilsat en lang række indenrigsruter i Australien.

South Australian Tourism Commission
Turistorganisation dækker hele delstaten, South Australia. De store kontraster er i spil her, fra den hyggelige storby Adelaide, de frodige vinmarkerne og Kangaroo Island til fascinerende bjerglandskaber, nationalparker og brændende varm Outback og ørken.

Europæiske ERV
Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Derudover er vi en del af ERV (Europäische Reiseversicherung AG). På verdensplan har ERV omkring 40 millioner kunder.
Det betyder, at du har et af verdens største netværk med i bagagen, når du vælger Europæiske ERV. Samtidig håndteres din forsikring af vores dygtige medarbejdere her i Danmark, så vi sikrer fokus på den enkelte kunde og altid kan garantere dig den høje grad af service, som Europæiske ERV er kendt for. 

Vi har over 95 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. En stor del af alle danske turister og erhvervsrejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere hurtig hjælp fra medarbejdere, der er eksperter i at yde personlig assistance og rådgivning, hvis uheldet skulle være ude - uanset hvor i verden du befinder dig. 

Tourism Northern Territory
Northern Territory er ensbetydende med australske højdepunkter som, den røde outback med Uluru og Kata Tjuta, dybe kløfter og store vidder i Kakadu Nationalpark, hvor I kan opleve det oprindelige og uspolerede Australien med rå, barsk natur og et eksotisk dyreliv med kænguruer, øgler, dingoer, bøfler og ”crocks”. Det er tusind år gammel aboriginerkultur kombineret med uovertrufne naturoplevelser, der venter jer på rejse i Northern Territory.

ATS Pacific
Australien, New Zealand og Stillehavets regionens førende rejse-distributionselskab og fast samarbejdspartner med FDM travel gennem mange år, er stolt af at byde dig velkommen til drømmelandene Australien, New Zealand, Fiji og Sydlige Stillehav. ATS Pacific blev etableret i 1981 og leverer spændende produkter i Australien, New Zealand og Fiji. Med hovedkontor i Sydney har vi også kontorer i Auckland New Zealand og Nadi på Fiji.

Hunter Valley Resort
Beliggende i hjertet af Hunter Valley Wine Country, er vi ikke en af de 'store' internationale kædehoteller, snarere en familieejede og drevet Vin-lodge med 35 værelser og hytter, beliggende i vores egne, 45 år gamle shiraz-vinmarker. Hunter Valley Resort og Hunter Valley i New South Wales, ligger kun ca. 2 timers kørsel nord for Sydney. Kommer du med tog, henter vi dig gerne dig fra den lokale Singleton banegård.

Exceptional Kangaroo Island Tours
Mød en af ​​Australiens førende turarrangører og få de bedste oplevelser med det fabelagtige dyreliv på Kangaroo Island. Nyd øen på en éndags – eller flerdagstur. Vore guider er stolte af at dele deres viden og søger aktivt kontakten med vore besøgende, med samtale om den rige historie, unikke økologi og moderne ø-liv. Nyd det bedste af lokale produkter med elegante picnics på fantastiske steder og observer øen unikke dyreliv - Kænguruer, Wallabies, Søløver, Echidnaer, Koalaer og et stort udvalg af australske fugle.