Udstillere på Australien og New Zealand-Rejsemesse

Udstilleroversigt på Australien og New Zealand-rejseMessen

Rejsemessen dækker både Australien og New Zealand. Vore Rejsespecialister stod sammen med en række vigtige samarbejdspartnere klar til at fortælle om de mange spændende oplevelser og muligheder, de to lande tilbyder besøgende. 

Queensland Tourism
Udforsk gamle regnskove, snorkel med regnbuefisk, stik tæerne i noget af verdens hvideste sand. Oplev det fascinerende undervandsliv ved Great Barrier Reef, nyd Australiens østlige kyst med fx verdens største sand ø, Fraser Island og det unikke dyreliv- Queensland har virkelig noget for enhver smag.

Avis Biludlejning
Avis Biludlejning dækker både Australien med over 100 udlejningskontorer over hele landet, og New Zealand med 40 udlejningskontor fra nord til syd.  

Den Australske Ambassade i Danmark
Den Australske Ambassade i Danmark dækker både Danmark, Norge og Island. Få en snak med ambassaden om Australien som rejseland, eller mulighed for studieophold og arbejde i landet.

Tourism Australia
Australiens samlende turistorganisation står klar med indgående kendskab til hele landet både geografisk, men også  med tilbundsgående viden om Australien som ferieland. 
 

THL Motorhomes
Tourism Holdings Limited er New Zealand og Australiens førende selskab med udlejning af motorhomes. Firmaet tre forskellige mærker, MIghty, Britz og Maui, tilbyder tilsammen et stort udbud af forskellige motorhomes. Med 10 udlejningskontorer i Australien og 3 i New Zealand finder du her et motorhome, som passer både i størrelse, udformning og prismæssigt. Kom og se et Maui Ultima motorhome til 3 personer på messen.

Visit Victoria
Victoria er Australiens mindste stat, men på trods af størrelsen tilbyder Victoria de perfekte rammer for en spændende og varieret ferie. Fra storbyen Melbourne til smukt anlagte vinmarker, hvide sandstrande, nationalparker, unikt dyreliv, bjergkæder og betagende kyststrækninger.

Qatar Airways
Qatar Airways er det nationale flyselskab i Qatar, og har hovedkvarter i Doha. Qatar Airways er et af kun seks flyselskaber i verden som har fået fem stjerner af det uafhængige bureau Skytrax, som vurderer service og kvalitet. Selskabet flyver fra København via Doha til Sydney, Melbourne, Adelaide og Perth i Australien, samt Auckland i New Zealand.

Emirates
Uanset hvornår du rejser, kan du stole på komfort og opmærksomhed på mindst detalje.
Vores fly er nogle af de nyeste i verden, hvilket betyder, at sammen med ekstraordinær service og underholdning ombord kan du regne med det ypperste inden for komfort og kabinedesign. Vi flyver fra København via Dubai til storbyerne Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth og Sydney i Australien samt Auckland og Christchurch i New Zealand.

South Australian Tourism Commission
Turistorganisation dækker hele delstaten, South Australia. De store kontraster er i spil her, fra den hyggelige storby Adelaide, de frodige vinmarkerne og Kangaroo Island til fascinerende bjerglandskaber, nationalparker og brændende varm Outback og ørken.

Europæiske ERV
Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Derudover er vi en del af ERV (Europäische Reiseversicherung AG). På verdensplan har ERV omkring 40 millioner kunder.
Det betyder, at du har et af verdens største netværk med i bagagen, når du vælger Europæiske ERV. Samtidig håndteres din forsikring af vores dygtige medarbejdere her i Danmark, så vi sikrer fokus på den enkelte kunde og altid kan garantere dig den høje grad af service, som Europæiske ERV er kendt for. 

Vi har over 95 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. En stor del af alle danske turister og erhvervsrejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere hurtig hjælp fra medarbejdere, der er eksperter i at yde personlig assistance og rådgivning, hvis uheldet skulle være ude - uanset hvor i verden du befinder dig. 

Tourism Northern Territory
Northern Territory er ensbetydende med australske højdepunkter som, den røde outback med Uluru og Kata Tjuta, dybe kløfter og store vidder i Kakadu Nationalpark, hvor I kan opleve det oprindelige og uspolerede Australien med rå, barsk natur og et eksotisk dyreliv med kænguruer, øgler, dingoer, bøfler og ”crocks”. Det er tusind år gammel aboriginerkultur kombineret med uovertrufne naturoplevelser, der venter jer på rejse i Northern Territory.

ATS Pacific
Australien, New Zealand og Stillehavets regionens førende rejse-distributionselskab og fast samarbejdspartner med FDM travel gennem mange år, er stolt af at byde dig velkommen til drømmelandene Australien, New Zealand, Fiji og Sydlige Stillehav. ATS Pacific blev etableret i 1981 og leverer spændende produkter i Australien, New Zealand og Fiji. Med hovedkontor i Sydney har vi også kontorer i Auckland New Zealand og Nadi på Fiji.

Hunter Valley Resort
Beliggende i hjertet af Hunter Valley Wine Country, er vi ikke en af de 'store' internationale kædehoteller, snarere en familieejede og drevet Vin-lodge med 35 værelser og hytter, beliggende i vores egne, 45 år gamle shiraz-vinmarker. Hunter Valley Resort og Hunter Valley i New South Wales, ligger kun ca. 2 timers kørsel nord for Sydney. Kommer du med tog, henter vi dig gerne dig fra den lokale Singleton banegård.

Exceptional Kangaroo Island Tours
Mød en af ​​Australiens førende turarrangører og få de bedste oplevelser med det fabelagtige dyreliv på Kangaroo Island. Nyd øen på en éndags – eller flerdagstur. Vore guider er stolte af at dele deres viden og søger aktivt kontakten med vore besøgende, med samtale om den rige historie, unikke økologi og moderne ø-liv. Nyd det bedste af lokale produkter med elegante picnics på fantastiske steder og observer øen unikke dyreliv - Kænguruer, Wallabies, Søløver, Echidnaer, Koalaer og et stort udvalg af australske fugle.

Tasmanien
Australiens største ø og mindste delstat, Tasmanien, er en verden for sig selv, adskilt af det 200 kilometer brede Bass-stræde fra det australske hovedland. En barsk natur og ikke mindst en tilsvarende barsk historie som øen, der husede den største britiske koloni af straffefanger, gør Tasmanien til en spændende og unik oplevelse. Ikke mindst for naturelskere, da ekstraordinære naturoplevelser venter på den grønne ø syd for Australiens fastland. Her finder I en indbydende kyststrækning på den vestlige side af øen med lækre sandstrande, bløde, grønklædte bakker i baglandskabet og flotte nationalparker med høje klipper, dybe søer og dramatiske bjergformationer.

Eagle Rider Motorcycles
Drømmer du om vinden i håret på motorcykel gennem  i Australien? Drømmen kan blive til virkelighed med med Eagle Rider, som  tilbyder leje af vaskeægte Harley Davidson motorcykler flere steder i Australien. Du kan vælge, om du foretrækker at køre på eventyr på egen hånd eller på en fastlagt rute med engelsktalende guide og følgebil.

Tourism Adventure Group
Er kendt for at skabe ekstraordinære rejseoplevelser for ungdomsrejsende til både Australien og New Zealand, med alt lige fra overnatningssteder, spændende rundture med fokus på eventyr og ikke mindst konceptet, Work & Travel, som hjælper unge med ophold og jobsøgningkurser i forbindelse med længere ophold i Australien. 

World of Wine
Kom og få en snak om de mange dejlige vine, som produceres i både New Zealand og Australien. World of Wine har 25 år på bagen som importør af vine fra det meste af verdenen. Vi sælger vin i egen butik samt hos gode vinhandlere, og til restauranter. World of Wine A/S blev oprindeligt dannet i 1990 under navnet Newzealandsk Vinimport og skiftede senere navn til World of Wine A/S

FDM travel - Rundrejser med dansk rejseleder
Store oplevelser bliver større, når de opleves i selskab med andre. På en rundrejse med dansk rejseleder er alt tilrettelagt, så du får god tid til at opleve, reflektere og mærke, den danske rejseleder præsenterer og deler ud af sin viden. Vores rundrejser er skabt af erfarne rundrejse-specialister, som har samlet de bedste og de største oplevelser i et spændende udbud af rundrejser med dansk rejseleder.

FDM travel, kør-selv-ferier
Sæt bilen i gear og gør klar til en ferie, hvor du har friheden til selv at bestemme ferielængde, rute, tempo og de oplevelser, der passer bedst for din familie. Udover kør-selv i Australien og New Zealand, tilbyder vi også spændende muligheder i Europa, USA, Canada og Sydafrika. Kom og få en snak med vore rejsespecialister.