Jasper - Kom tæt på Canadas dyreliv

Oplev rocky mountains spændende dyreliv

Her får I en perfekt mulighed for at opleve Canadas fantastiske dyreliv i Rocky Mountains, med udgangspunkt fra Jasper. Den erfarne guide, vil informere om dyrelivet og svare på alle jeres spørgsmål. Husk kameraet når I bevæger jer rundt i de flotte omgivelser, men husk at holde afstand fra dyrene, da I befinder jer ude i det vilde.

Fra 435 kr.
Pris pr. person inkl. engelsktalende guide.

Rejseperiode: 
Maj - oktober

Afgange:
Dagligt klokken 17:30

Varighed:
3-3,5 timer


 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Oplev Jaspers mangfoldige dyreliv og smukke omgivelser

Hvis I på jeres rejse i Rocky Mountains vil opleve noget af Canadas fantastiske dyreliv, er jeres bedste mulighed i Jasper. På med safarihatten, når I begiver jer ud i Parken med jeres egen Wildlife guide på jagt efter parkens mest ikoniske dyr. Store og små, der er masser af dyr at se i Jasper! Elge, bjørne, hjorte, bjerggeder og tykhornsfår, er bare en brøkdel af Jaspers vilde bjergdyr. Denne tur er den perfekte måde at nyde Jaspers spektakulære landskab, mens I lærer noget mere om de oprindelige beboere.

De lokale guides er knivskarpe på historien, geologien og økologien i området, og er glade for at svare på alle jeres spørgsmål. Når I rejser gennem Athabasca Valley, kommer I til at se noget af parkens smukkeste natur, så det er bare om at huske kameraet og få taget en masse billeder. 

Udflugten inkluderer:

  • Guidet sightseeing
  • Afhentning fra alle hoteller i Jasper

kort

Vis på kort