MC-afdelingen

MC-rejsebureau med danske guider

FDM travel, Firskovvej 32, Kgs. Lyngby 
Med vores store viden, passion og smil på læben, har vi specialiseret os i at tilbyde skræddersyede spændende MC-oplevelsesrejser på Harley-Davidson i USA, Canada og New Zealand. Vi er eksperter i de oplevelser, som går uden om de slagne turistveje, og vi kender de veje, der forvandler lange kørestrækninger til smukke ruter spækket med oplevelser undervejs.

Med afsæt i ovenstående er vi glade for at kunne hjælpe dig med personlig rejserådgivning, uanset om du ønsker det online, på telefon eller fysisk møde i vores rejsebutik i Lyngby - en af vores 5 butikker. Ring eller skriv endelig for at høre hvordan vi kan bidrage til at opfylde netop DINE rejsedrømme.

Danmarks Bedste Ferierejsebureau

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards har vundet den fine titel 'Bedste Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser' i 2012, 2014, 2015, 2016, 2019 og 2022 

Prisen blev ikke uddelt i 2020 og 2021 pga. corona.

6 x vinder af Bedste Ferierejsebureau ved Danish Travel Awards i 2012, 2014, 2015, 2016, 2019 og 2022

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse
  • Du kan læse nogle kundeudtalelser her

Vi er med dig på rejsen:

Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, hvilket der er mange fordele ved, som du kan læse mere om her.

 

Kontakt os og få hjælp til din næste MC-rejse

FDM travel, Firskovvej 32, Kgs. Lyngby

Vore åbningstider på telefon 70 11 60 11 vil i den kommende tid være:

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdage, søndage og helligdage: Lukket

Rejsespecialist

Morten

I mere end 20 år har verden været min arbejdsplads, og jeg har efterhånden besøgt mere end 65 lande fordelt på 6 kontinenter. Mine favoritter må være Canada, Sydafrika, USA, Vietnam og Kina, der alle har så meget at byde på, at én rejse slet ikke er nok. Rejser er derfor en stor del af mit liv og jeg føler mig godt klædt på til at sammensætte spændende og indholdsrige MC-rundrejser til vores mange interessante rejsemål.

Lars - Lyngby

Jeg har lang erfaring både fra cruise-, rejse- og motorcykelbranchen og et stort kendskab til både at arrangere rejser samt rådgivning om kørsel og udstyr til MC-ture.
Mine børn har været med på motorcyklen fra de kunne nå fodhvilerne og vi har haft mange hyggelige timer og oplevelser på både udflugter og ferier.
2 hjul har altid haft min interesse, fra knallert til min tro følgesvend gennem mange år, Honda CB 900 Bol’dor, derudover står der igen en Yamaha 4-gear i garagen sammen med en stor gadeoffroader.

Find os

Besøg os på Firskovvej 32, Kgs. Lyngby

Parkering tæt på FDM travels butik i Lyngby

På store dele af Firskovvej og foran FDM er der flere parkeringspladser. I dagstimerne er der rift om pladserne, men prøv ned ad Firskovvej mod FDM bilsyn og test. Efter kl. 16 er der mange pladser at vælge mellem.