Det siger vores kunder om os

Tak for jeres tilbagemeldinger - det varmer og gør os stolte

Corona har berørt os alle, og mange har oplevet at sommerens store rejse er blevet aflyst. Derfor varmer det ekstra meget, når vi fra jer kunder får positive tilbagemeldinger om noget, der som regel får mundvigen til at vende nedad. 

Her kan du læse nogle af de beretninger, som vi har fået fra kunder, der desværre måtte vinke farvel til drømmerejsen pga. corona-pandemien.

"rejsespecialisten kontaktede os allerede dagen efter at USA lukkede ned" - Jens, Aarhus

Vi havde gennem FDM travel booket en 15-dages familie-kør-selv-ferie i Florida for 5 personer. Efter et meget informativt møde med rejsespecialsten i Aarhus sendte han et oplæg til os vedrørende rute, hoteller aktiviteter, fly etc. Vi var begejstrede for planen og bookede rejsen. Man fornemmede, at rejsespecialisten kendte hver en afkrog af Florida.

Det skulle jo bare vise sig, at vi ikke kom af sted i april grundet corona-krisen. Men rejsespecialisten kontaktede os allerede dagen efter at USA lukkede ned og meddelte os, at vi fik vores penge tilbage!

Jeg kan kun rose FDM travel for hele processen både med at arrangere USA-turen, men også da den blev aflyst. Jeg har nu på grundlag af dette aftalt med rejsespecialisten, at han skal arrangere en ny USA-tur i 2021 for vores familie.

"Normalt er gode råd dyre, men her var de helt gratis" - Jesper og Eva, København

Da vi i vores familie skulle vælge, hvem der skulle arrangere vores drømmerejse "Roadtrip på Vestkysten af USA" var der mange om buddet. Vi valgte FDM travel, idet vi følte, at det var et rejseselskab med fokus og ekspertise inden for netop den niche, vi havde valgt.

Vi fik fra starten en udsøgt service, hvor vi ud fra et standardprodukt fik lov til at plukke det, vi syntes var brugbart, og lægge lidt ekstra til, der hvor vi ønskede lidt ekstra krymmel på kagen.

Vi fik ret hurtigt en rigtig god rejseplan, hvor der var redegjort i detaljen for hver enkelt delelement lige fra afhentning af biler, over rutebeskrivelser til de flotte overnatningssteder, der var fundet til os.

Rejsen var bestilt, planerne var lagt, sommertøjet købt og så kom coronakrisen. Normalt siger man, at gode råd er dyre, men her var de helt gratis, idet den fantastiske gode personlige service fortsatte. Den rejsekonsulent, som var tilknyttet vores rejse, lagde tålmodigt øre til både mine og særligt min hustrus mange bekymrede spørgsmål, og vi fik omgående pr. mail tilsendt de muligheder, vi havde.

Da statsministeren den 29. maj på grund af smitterisikoen lukkede endegyldigt ned for vores drøm om en tur med hele familien til vestkysten af USA blev bekymringerne igen en faktor - men ikke ret længe. Dagen efter lå der to mails i min mailboks. En fra FDM travel, som på et generelt plan orienterede om situationen, og en fra min rejsekonsulent, som forklarede de muligheder, der nu var for at få en ny rejse eller få pengene retur.

Her tre uger efter står hver en betalt krone igen på min konto, og jeg glæder mig hver dag over, at jeg ikke lyttede til alle de velmenende kolleger og venner, som ikke kunne forstå, hvorfor jeg dog ikke selv bare arrangerede det hele og sparede lidt penge.

1. Der er ikke det store at spare ved at arrangere selv (jo, det er undersøgt).
2. Netop i en situation som denne er det super vigtigt at have et godt velrenommeret rejseselskab i baghånden. Medens mine venner og kolleger ligger og slås for at få hentet bare lidt penge hjem fra biludlejningsselskaber, flyselskaber, hoteller og sightseeings-mål, så bruger jeg i stedet tiden på at planlægge den næste rejse udenlands, og jeg bruger meget gerne FDM travel igen.

Tusind tak for hjælpen, den hurtige og gode service og ikke mindst for altid at være til rådighed.

"Vi kommer ikke selv til at booke via forskellige leverandører igen" - Michael, København

Vi har tidligere booket fly, bil og hoteller på forskellige websider, og det har fungeret stort set uden problemer. Vi valgte så for nemheds og overskuelighedens skyld, at bruge FDM travels USA-specialistviden til at booke en ca. 3-ugers tur til Florida.

Det er vi i "bagklogskabens klare lys" svært glade for, da stort set al rejseaktivitet lukkede ned i forbindelse med corona-pandemien.

Vi kommer nok ikke selv til at booke via forskellige leverandører igen. Jeg har været glad for kun at skulle tale med en leverandør, i stedet for flere.

Da den første usikkerhed, som var gældende for alle, havde lagt sig, har FDM travel klaret hele forløbet super professionelt, med løbende information, om de løsningsmuligheder, de kunne tilbyde.

Ser frem til at kunne gen-booke turen hos jer igen 🙂

"FDM travel var på forkant med situationen hele vejen" - Torben, Ringkøbing

Vor pakkerejse til Nordirland medio juni blev aflyst. Rejsen blev købt hos FDM travel som en pakkerejse med fly, billeje og overnatninger. Covid-19-konsekvenserne var årsagen til aflysningerne. FDM travel var på forkant med situationen hele vejen gennem processen, så vi fik allerede inden den endelige aflysning flere handlemuligheder.

Vi valgte at gennemføre rejsen, hvis det ikke officielt blev frarådet. Det blev det så, og allerede dagen efter var FDM travel på banen og spurgte, om vi ønskede et tilgodebevis på rejsens fulde pris (varighed to år) eller pengene tilbagebetalt.

Vi ønskede det sidste, og vi får nu hele vort indbetalte beløb på godt 25.000 tilbagebetalt. Vi kunne sagtens selv have bestil fly, bil og overnatninger, hvad vi tidligere har gjort - men heldigvis ikke denne gang. Tak for ualmindelig god service.

"Man skal tænke totaløkonomi og ro i maven" - Jan, Odense

Vi har gennem flere år anvendt FDM travel som rejsearrangør til vores ture til udlandet og har altid fået optimal service og rådgivning. Specialisterne har altid brugt tid på at forklare os fordelene ved pakkerejseløsningen, hvilket har betydet, at vi har benyttet os af det.

Nu viser den forsikring sig at være af utrolig høj værdi for os, da vi faktisk uden ville have stået med et tab på omkring 25.000 til familieturen pga. coronaudbruddet.

Vores oplevelse af FDM travel er helt igennem høj kvalitet af service og rådgivning. Her kan vi koncentrere os om det, som er vigtigst, nemlig at nyde ferierejsen, frem for at tage chancer for at spare småpenge, som det jo i virkeligheden er, hvis man placerer sine køb hist og pist, hvor det virker billigst.

Man skal tænke totaløkonomi og ro i maven.
Tusind tak for jeres fantastiske services. Vi snakkes 100% ved, når vi tager næste tur her inden længe.

"god pris med de fordele en pakkerejse indeholder forsikringsmæssigt" - Tina og Johnny, Solrød Strand

Vi havde gennem et par år ønsket en længere kør-selv-ferie i Californien. Vi forsøgte i første omgang at planlægge turen selv, men eftersom vi ikke havde rejst i området før, havde vi behov for råd og vejledning omkring turens sammensætning.

Vi kontaktede FDM travel for inspiration, og de tilbød at sammensætte en pakkerejse med fly, overnatning og billeje. Da vi modtog tilbuddet var både fly og indkvartering bedre placeret end det, vi selv havde kunne finde på diverse rejsesider og prisen var i et leje, hvor vi tænkte, at det er ikke engang var besværet værd at gøre det selv.

Så den pakkerejse vi købte, følte vi var et fantastisk bud på en tur og samtidig til en god pris set i lyset af de fordele en pakkerejse indeholder forsikringsmæssigt. For grundet corona blev rejsen aldrig gennemført. Vi har haft rigtig mange penge ude, og i månedsvis ikke vidst om rejsen blev til noget.

Men vi har ikke på noget tidspunkt følt os i stikken, da FDM travel helt fra starten af corona-pandemien har holdt os opdateret på, hvad der kom til at ske, og hvordan vi var stillet takket være, at det var en pakkerejse, vi havde bestilt.

Vi skal uden tvivl afsted på et andet tidspunkt, og det bliver ubetinget en pakkerejse. Og hvis det fortsat er så uproblematisk som oplevet indtil nu, så bliver det også med FDM travel.

"hele forløbet har foregået super professionelt" - Jan-Erik, Odense

Vi har tidligere brugt FDM travel i forbindelse med USA-ture, hvorfor det var oplagt at gøre det igen. I år skulle vi have været afsted 10. juli på en skræddersyet kør-selv-ferie, men coronaudbruddet og udrejserestriktionerne gjorde, at vi ikke kunne komme afsted.

Samme dag, som statsministeren bekendtgjorde beslutningen om udrejseforbud, kom der en opklarende mail indeholdende de muligheder FDM travel kunne tilbyde os. Vi finder, at hele forløbet har foregået super professionelt med god og ikke mindst hurtig information.

Det er præcis i denne situation, at man bliver tryg ved valget at rejseleverandør. Ikke så meget pjat….Vi kommer 100% retur, når verden tillader rejser igen… TAK

"Havde vi booket alt selv, så havde vi stået med håret i postkassen" - Christian, Odense

Vi plejer normalt at booke vores rejser selv, men i år skulle vi mange af sted på en bilferie i USA fra Chicago til Seattle. Så vi valgte et mere sikkert valg og bookede hos FDM travel. Jeg sendte vores rejseplan med ønskede byer, og så fandt FDM travel en rigtig god pris for den samlede rejse med fine hoteller langs ruten. Det gik nemt og smertefrit, og med rigtig god dialog og vejledning undervejs med rejsespecialisten.

Og det viste sig at være en rigtig god idé, at vi ikke havde booket det hele selv. For da rejsevejledningen til USA senere blev ændret pga. corona, så kunne vi som pakkerejsekøbere få refunderet hele beløbet. Havde vi booket alt selv, så havde vi stået med håret i postkassen.

"Pengene tilbage inden for 1 uge. Det er service!" - Klaus, Frederikssund

Bestilling af rejser gennem FDM travel har tidligere været lidt bøvlet, hvis det var med Norwegian som flyselskab, da man ikke som standard havde det i programmet. Ikke desto mindre var der altid hjælp at hente, og nu er det da kommet på.

Det fede ved at booke gennem FDM travel er, at man får 2x20kg med ved flyvning på økonomi og ikke kun én kuffert. For at lave en pakkerejse har jeg også altid bestilt billeje – som faktisk er superpriser. Nuvel man kan ikke bruge AVIS-Preferred nummeret, så bilen står klar, men prisen er helt ok. Det samme for hotel – prisen er ok, men man kan ikke også score loyalty point hos fx Marriott via denne bestilling.

En ekstra ting er, at jeg tidligere har bestilt en rejse online, som FDM travel lige gav sig tid til at tjekke – og det var godt, for jeg var ved en fejl kommet til at bestille en rejser til USA med udrejse og hjemrejse samme dag. Det blev lavet om uden bøvl, og det giver en god tryghed for at rejserne her er i orden, når de er bestilt og betalt.

I år (2020) havde jeg kun bestilt billejen gennem FDM travel (ikke pakkerejse). Da det var endeligt afklaret, at Udenrigsministeriet fastholdte rejseforbeholdet under rejser fik jeg alligevel pengene tilbage inden for 1 uge ! Det er service! Derfor er min første rejse efter coronatiden også gennem FDM travel, tænker jeg.

"FDM travel informerede os rigtig godt hele vejen" - Mette

Vi har rigtig gode erfaringer med at booke hos FDM travel. Både mht. service fra rejsespecialisten og produktet.

FDM travel har nogle konkurrencedygtige priser på billeje og generelt gode priser på flybilletter. Derfor kan det godt betale sig at booke en samlet pakke - For så får man den ekstra sikkerhed som en pakkerejse giver i forhold til aflyste rejser.
Det blev meget tydeligt i forbindelse med corona-krisen, hvor rejser til USA ikke længere kunne gennemføres.

Her informerede FDM travel godt både på deres hjemmeside - og i deres mails ud til kunderne. Da vores rejse ikke længere kunne gennemføres, fik vi i løbet af få dage aftalt med vores rejsekonsulent, at vi gerne ville have pengene refunderet. Og 14 dage senere var de retur på kontoen.

Det kan vi kun være tilfredse med. Ikke mindst når man hører fra andre hvor mange ressourcer de har brugt på bare at komme igennem til eks. flyselskaber - og så har de i kun fået tilbudt en tidsbegrænset voucher.