New Orleans – Oplev Sydens mystiske sumplandskaber

Oplev Sydens mystiske sumplandskaber

Tag på en fascinerende rejse igennem Louisianas smukke sumpområder og bayous. De karismatiske vådområder emmer af en mystik og skønhed, der er svær at matche. Kom helt tæt på dyreliv såvel som cajun-kultur sammen med indfødte guider på en inspirerende bådtur for hele familien.

Fra 392 kr.
pr. person for transport fra New Orleans til Lousianas sumpe inkl. guidet bådtur.

Rejseperiode:
Hele året.

Afgange:
Daglig

Varighed: Ca. 4 timer. 

Pris pr. person fra:
Voksen: 392 kr.
Barn 6 - 12 år: 200 kr. 
 

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

Helt tæt på sumpens fascinerende dyreliv

Sumpbåden glider langsomt igennem det stillestående vand. I omringes af den karismatiske, næsten mytiske natur, der kendetegner Louisianas sumpe og bayous. Omkring jer snor alligatorerne sig lydløst igennem vandet, elegante sølvhejrer flyver til vejers og vaskebjørne, bævere og slanger kan måske spottes inde mellem træerne. Her i Jean Lafitte National Historical Park & Barataria Preserves kommer I helt tæt på sumpens fascinerende dyreliv.

Imens I udforsker dette smukke naturområde, fortæller de lokale guider om deres kamp for at genoprette det vitale habitat og beskytte det mod fx kysterosion. De vil løfte sløret for sumplivets mystik, lade jer opleve cajun ”joie de vivre”, livsglæde, og give hele familien en oplevelse, I sent vil glemme.  

Note: Det er afhængig af sæson, hvilke dyr, der kan opleves i reservatet.

kort

Vis på kort