Savannah – Aftentur blandt spøgelser og gravsten

på spøgelsesjagt i savannahs historiske distrikt

Tag med på en nervepirrende spøgelsestur igennem Savannahs historiske distrikt, hvor I besøger nogle af de mest hjemsøgte steder. Tag med hvis I tør - og hvem ved, måske vil I selv undervejs kunne fornemme nogle hvileløse sjæle, der bare tigger om af få fred.

Fra 240 kr.
pr. person for 1½ timers guidet spøgelsestur rundt i byen.

Rejseperiode:
Hele året

Afgange:
Daglig, mellem 19.00 og 22.00

Varighed: Ca. 1½ time. 
 
Børn under 18 år skal være i selskab med en voksen.

Pris pr. person fra:
Voksen: 240 kr.
Barn (6 - 12 år): 140 kr. 

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

om udflugten

en aften i uhyggens tegn

En aftenudflugt gennem den mørkere side af Amerikas mest hjemsøgte by! En oplevelse bliver det, når I hopper ombord på Dødens trolley, hvor om graveren er guide, og hvor I vil høre uhyggelige historier om mord og kaos, om onde ånder og mystiske begivenheder.

Turen tager jer rundt i Savannahs historiske distrikt med fokus på nogle af byens mest hjemsøgte steder, uhyggelige sagn og skræmmende beboere. I kommer forbi gamle kirkegårde (dem, der stadig står, og dem, der er blevet offer for tidens tand), antebellum-herregårde og tilgroede pladser med krogede egetræer, hvor den spanske mos hænger tungt fra grenene. I kører til blodige slagmarker, hvor I måske endnu hører ekko fra dem der omkom i slagene og de ånder, der er tilbage.

Denne aftentur tager 1½ time og inkluderer nogle mindre gåture. Husk at medbringe lidt varmt tøj, da aftenen kan være kølig.

kort

Vis på kort