Adelaide - Vinens verden i McLaren Vale og Adelaide HIlls

Gourmet og vinsmagning i vinlandet

Få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Oplev McLaren Vale og Adelaide Hills vinområder, boutique vingårde, oste og oliven. Få et spændende indblik i vinens verden med familiehistorier, smagsprøver fuldt op af en gourmet frokost. 

Fra 2.497 kr.
Pr. Person med engageret lokalguide og vinkender, forfriskinger, smagsprøver, vinsmagninger, 2 retters gourmet forkost og en snak om vin

Rejseperiode: 2019 / 2020


Afgange: Dagligt
Undtaget 19. april og 25. december

Varighed: Kl. 08.00, ca. 9 timer

Gruppestørrelse:
Minimum 2 personer, maksimalt 5 personer

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

Få et tilbud

Om udflugten

Boutique vingårde, osteproduktion og oliven

Dagens oplevelser starter i McLaren Vale og I kører sydpå fra Adelaide ned mod Fleurieu Peninsula den korte tur til McLaren Vale kendt for sine små familieejede boutique vingårde. Første stop på turen bliver hos, Blessed Cheese, hvor der serverest morgenkaffe. Herefter besøger I Fox Creek Winery, hvor der er mulighed for at komme bagom selve produktionen med efterfølgende smagsprøver på deres meget anerkendte vin. Efter besøget hos Fox fortsætter I til Olive Grove, hvor der smages på både olivenolie og andre friske olivenprodukter. Forkælelsen af smagsløgene fortsætter herefter hos Lloyd Brothers med med smagning og historier fra de to brødres spændende vinproduktion. 

Det er blevet tid til frokost, og den nydes på det smukke Woodstock Winery, anlagt i  grønne omgivelser. Smag på vinen  og nyd en lækker 2 retters gourmetfrokost. Sidste stop i McLaren Vale er på det familieejede Hugo Wines. Turen går nu nordpå  gennem det grønne landskab til Adelaide Hills, i udkanten af storbyen. Her besøger I Petaluma Winery anlagt i den historiske Bridgewater Mill. Dagens sidste besøg er hos Arrnamore Vingård med en eksklusiv smagning og en snak med ejeren før turen slutter med de sidste km tilbage til Adelaide. 

Udflugten inkluderer:

  • Lokalkendt vinspecialist guide
  • Afhentning fra hotel centralt i Adelaide
  • Forfriskninger og smagsprøver
  • Vinsmagninger i McLaren Vale og Adelaide HIlls
  • 2 retter gourmetfrokost

Husk at medbringe:

  • Kamera

Kort

Vis på kort