Kør-selv-ferie i Australien

Oplev mere på en kør-selv-ferie i Australien

Oplev ”the land down under” i al sin pragt på en kør-selv-ferie, når I suser igennem Australiens mangfoldige landskaber i en lækker bil eller motorhome. Sving bilen gennem Blue Mountains dramatiske kulisse, outbackens røde klippelandskaber eller regnskovens frodige dale. Lad jer forføre af den tilbagelænede australske way of life langs Great Ocean Road akkompagneret af spektakulære panoramaer, farverige koralrev og nogle af verdens bedste surfbølger. Udforsk subtropiske oaser med brusende vandfald, mangrover og bananplantager eller dyk ned i aborigin kultur og bushland. Australien har noget for alle.

Vi har kørt de kystveje, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie i Australien.

Kom til Australien og New Zealand-rejsemesse - læs mere her

Områder


Australien er fantastisk, fordi man både kan drøne afsted på ensomme grusveje i outbacken, surfe langs Great Ocean Road og nyde livet blandt vinmarker og bjerge


 

Inspiration

Vis på kort

"Nogle gange går trafikken i stå, fordi en flok køer har besluttet at finde nye græsgange. Men det er noget af charmen ved en kør-selv-ferie i Australien"