Kør-selv-ferie i Australien

Oplev mere på en kør-selv-ferie

Lad drømmen gå i opfyldelse og tag på ferie i Australien – det store land ”Down under” byder på usædvanligt mange oplevelser i den vilde natur og de pulserende storbyer.

Oplev Australien i al sin pragt på en kør-selv-ferie, når I suser igennem de mangfoldige landskaber i en lækker bil eller autocamper.

Sving bilen gennem Blue Mountains dramatiske kulisse, outbackens røde klippelandskaber eller regnskovens frodige dale.

Lad jer forføre af den tilbagelænede australske way of life langs Great Ocean Road akkompagneret af spektakulære panoramaer, farverige koralrev og nogle af verdens bedste surfbølger.

Udforsk subtropiske oaser med brusende vandfald, mangrover og bananplantager eller dyk ned i aborigin kultur og bushland. Australien har noget for alle.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig 
Der er masser af oplevelser i Australien. Og dem er vi specialister i. Vi har oplevet friheden ved at køre rundt i den støvede outback i en autocamper, og vi har mærket suset ved at køre ad Great Ocean Road på en motorcykel. Vi har overnattet i både luxury lodges og glampingtelte og vi har dykket ved Great Barrier Reef.

Det får du på din rejse til Australien:

  • Mangfoldig natur
  • Vildt dyreliv 
  • Lækker mad og vin
  • Sprudlende storbyer
  • Spændende kultur

 

Tag til rejseforedrag
Ønsker du mere inspiration til din Australien-rejse, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her

 

Vi ved, hvordan du kan opleve Australien og New Zealand. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Hvorfor vælge en pakkerejse?
Køb altid en pakkerejse, så er du sikret, hvis det uforudsete pludseligt sker. Læs mere her

Kontakt

 

Områder

Vis på kort

"Nogle gange går trafikken i stå, fordi en flok køer har besluttet at finde nye græsgange. Men det er noget af charmen ved en kør-selv-ferie i Australien"


 


Australien er fantastisk, fordi man både kan drøne afsted på ensomme grusveje i outbacken, surfe langs Great Ocean Road og nyde livet blandt vinmarker og bjerge


 


Et land af kontraster
Australien er fyldt med kontraster. Ørkenen afløser regnskoven og civilisationen lever side om side med vildmarken. Der er et land med oplevelser en masse for både børn og voksne, og der er masser af forskellige måder at opleve det på. Hvad med at opleve friheden ved at køre rundt i en rummelig autocamper. Måske skal du unde dig selv at mærke følelsen af vind i håret og nærheden til naturen på en motorcykel? Eller hvad med at booke nogle gode hotelværelser og luksuriøse glampingtelte og komme fra a til b i en lækker bil?


 

Få masser af oplevelser undervejs

Aktuelle rejseforedrag