FDM travel USA-rejsemesse

Oplev hele USA på én dag

FDM travel USA-rejsemesse søndag d. 3. marts

FDM travel afholder for 6. gang vores populære og velbesøgte USA-rejsemesse, der er Danmarks eneste rejsemesse udelukkende med fokus på de store oplevelser over there.

I kan møde FDM travels erfarne USA-specialister samt vores vigtigste amerikanske samarbejdspartnere og turistorganisationer. Derudover afholdes der en lang række forskellige rejseforedrag dagen igennem. Kort sagt en dag fyldt med inspiration, rådgivning om og gode tips til netop jeres drømmerejse uanset om I planlægger en kør-selv-ferie eller en rundrejse med dansk rejseleder.

Sæt derfor kryds i kalenderen allerede nu, bestil billetter og glæd jer til en spændende og inspirerende USA-dag. Billet til messen koster 25 kr. pr. person.

Der er mulighed for at booke et personligt møde med en rejsespecialist og få en masse inspiration og personlig rådgivning.

Køb billet til USA-rejsemessen her

FDM travel USA-rejsemessen afholdes i Docken i Nordhavn, København søndag d. 3. marts kl. 10-16

Vi gør opmærksom på, at billeder og video, der bliver taget under FDM travel USA-rejsemesse, vil blive brugt til markedsføring.

Se filmen
Stemning fra USA-rejsemessen 2018

Information om USA-rejsemessen

Kørselsvejledning til Docken

Kørselsvejledning til Docken

I bil:
Kør via Kalkbrænderihavnsgade og drej i lyskrydset ved PFA-bygningen og kør ad Sundkrogsgade. Fortsæt til T-krydset og drej til højre ad Skudehavnsvej. Drej første gang til venstre og ind på Færgehavnsvej og Docken ligger på højre hånd efter ca. 250 meter.

Parkering
Der er gratis parkering på i alt 4 store pladser.

Bus 27
Bus 27 kører 2 gange i timen (28 og 58) om søndagen fra Østerport Station og ender i Nordhavnen hvor Docken ligger. Bus 27 stopper på Færgehavnsvej/Baltikavej lige ud for Docken.

Cykel
Det er nemt at komme til Docken, hvis I er på cykel. Vejen fra Sundkrogsgade til Færgehavnsvej hvor Docken ligger, er stille om søndagen når industrien og havnevirksomheder holder fri.

Tog
Det tager kun 15 minutter at gå fra Nordhavn Station (op ad Sundkrogsgade i lyskrydset ved PFA-bygningen).

Kom med på FDM travel USA-rejsemessen

Der er rift om billetterne, og for at sikre en god oplevelse er der plads til i alt max. 4.000 besøgende på dagen.
Det er derfor en god ide at bestille billet i god tid.

Alle der køber billet til FDM travels USA-rejsemesse 2019 deltager automatisk i konkurrencen om
2 flybilletter med Icelandair til USA og 1 uges billeje i USA med AVIS.

 

Galleri