Det kunne I opleve på FDM travel USA-rejsemesse

udstillerne

I kunne møde et væld af turistorganisationer fra amerikanske stater og feriesteder fra hele kontinentet. Herudover deltog en lang række af vores vigtigste samarbejdspartnere indenfor billeje og autocamper-udlejning samt flyselskaber og krydstogtrederier. Alle udstillere gav en masse inspiration og fortalte om de mange oplevelser og muligheder, som USA tilbyder.
Link med oversigt over alle udstillere

bud på jeres drømmerejse

I kunne også få et bud på, hvordan netop jeres drømmerejse kunne komme til at se ud ved at få et møde på messen med en USA-rejsespecialist.
 

inspirerende rejseforedrag

På dagen blev der afholdt en lang række rejseforedrag med inspiration til besøg i de storslåede nationalparker, storbyer og på de legendariske highways suppleret med inspiration om de geografiske områder og rejseformer.

Film om USA's storslåede natur og kultur

På messen viste vi 3 prisbelønnede film, som på hver sin måde fremhæver USA's storslåede natur og den kultur der præger landet.

Prøv en autocamper

Overvejer I en tur rundt i USA i en autocamper, så var der på rejsemessen mulighed for at se, hvad en autocamper kan tilbyde af muligheder og komfort. I kunne få gode tip fra Cruise Americas medarbejdere, der selv har kørt USA tyndt i autocamper.

AMERICAN DINER

Der var en Diner med lækker amerikansk-inspireret mad og drikke.

USA-rejsemesse 2023 - Messeoversigt

Stemningsbilleder fra tidligere USA-rejsemesser