Tips til den bedste oplevelse på rejsemessen

Tips til USA-rejsemessen vi afholdte i 2020

Parkering

Der er gratis parkering ved Docken på de store afmærkede p-pladser, i alt 4 parkeringsområder. Der er mange besøgende på dagen, så det kan tage lidt tid at komme frem.

Rejseforedrag

De mange rejseforedrag er meget populære, og vi anbefaler derfor, at I kommer i god tid, hvis der er et bestemt foredrag I ønsker at høre. Det er ikke muligt at reservere tid til foredrag på forhånd, så pladserne fordeles efter princippet om først til mølle.

Snak med en USA-rejsespecialist om din drømmerejse

Du får mulighed for at booke et møde med en USA-rejsespecialist på forhånd. Vi åbner op for booking af møder ca. en måned før messen bliver afholdt - dette bliver muligt via en mail du modtager efter tilmelding til rejsemessen.

Besøgstid

Der er erfaringsmæssigt rigtig mange besøgende i tidsrummet fra kl. 10-13. Har I mulighed for at komme om eftermiddagen anbefaler vi det, da der er bedre tid til en snak med udstillerne.

American Diner

Bliver I sultne eller kaffetørstige under besøget, kan I købe lækker amerikansk inspireret mad og drikke.

Docken

Vi udnytter hele Docken til FDM travel USA-rejsemesse, hvilket betyder at nogle af vores rejseforedrag finder sted på 1. etage. Der er ingen elevator til 1. etage, og Docken er generelt ikke velegnet til kørestolsbrugere.

Eventuelle corona-restriktioner

Vi følger de på afholdelsestidspunktet gældende coronaregler, herunder eventuelle krav om coronapas, mundbind mv. for at sikre alle deltagere og ansatte en tryg og komfortabel oplevelse.