Tips til den bedste oplevelse på rejsemessen

Tips og praktisk information ifm. USA-rejsemessen

Messens Åbningstider

USA-rejsemessen holder åbent søndag d. 3. marts 2024 i Bella Arena fra 10.00 - 16.00.

Billetsalg

Billetter koster 25 kr. for voksne og 1 kr. for børn og unge. Vi anbefaler at du køber billet på forhånd. Billetter købes HER. På dagen kan du betale med Mobile Pay ved indgangen. Vi modtager ikke kontanter.

Parkering

Der er betalingsparkering ved Bella Arena på de afmærkede p-pladser og p-hus, i alt 4 parkeringsområder. Derudover er der også betalingsparkering ved golfbanen, over for Bella Arena. Der kan forventes mange besøgende på dagen og der kan være andre arrangementer i Bella Center, så sæt ekstra tid af til at komme frem.

Indgang

Der er flere indgange til Bella Center/Bella Arena. Du skal benytte indgang 5 til USA-rejsemessen. Se kort over Bella Center/Bella Arena her

Rejseforedrag

De mange rejseforedrag er populære, og vi anbefalede derfor, at komme i god tid, hvis der er et bestemt foredrag man ønsker at høre. Det er ikke muligt at reservere tid til foredrag på forhånd, så pladserne bliver fordelt efter princippet om først til mølle.

Snak med en USA-rejsespecialist om din drømmerejse

På USA rejsemessen er der mulighed for at få et indledende møde med en USA-rejsespecialist. En måneds tid inden rejsemessen melder vi ud hvordan det kommer til at foregå.

TRAVLHED

Der er erfaringsmæssigt mange besøgende i tidsrummet fra kl. 10-13. Vi anbefaler at komme om eftermiddagen, da der er bedre tid til en snak med udstillerne og rejsespecialisterne fra FDM travel.

American Diner

Bliver man sulten eller kaffetørstig under besøget, kane man købe lækker amerikansk inspireret mad og drikke i Bella Arenas Diner-område.

BELLA ARENA

Vi udnytter det meste af Bella Arena til FDM travel USA rejsemessen, hvilket betyder at nogle af vores rejseforedrag og filmvisninger finder sted i auditorium 11 og 12 på 1. etage. Der er rulletrapper til 1. etage, og det er muligt for kørestolsbrugere at tilgå de pågældende sale via elevator og en lille omvej.