Tips til den bedste oplevelse på rejsemessen

Tips til USA-rejsemessen

Parkering

Der var gratis parkering ved Docken på de store afmærkede p-pladser, i alt 4 parkeringsområder. Der var mange besøgende på dagen, så det kunne tage lidt tid at komme frem.

Rejseforedrag

De mange rejseforedrag var meget populære, og vi anbefalede derfor, at kommer i god tid, hvis der var et bestemt foredrag man ønskede at høre. Det var ikke muligt at reservere tid til foredrag på forhånd, så pladserne blev fordelt efter princippet om først til mølle.

Snak med en USA-rejsespecialist om din drømmerejse

Der var mulighed for at booke et møde med en USA-rejsespecialist på forhånd. Vi åbnede op for booking af møder ca. en måned før messen bliver afholdt - dette blev muligt via en mail man modtog efter tilmelding til rejsemessen.

Besøgstid

Der er erfaringsmæssigt rigtig mange besøgende i tidsrummet fra kl. 10-13. Vi anbefalede at komme om eftermiddagen, da der er bedre tid til en snak med udstillerne.

American Diner

Blev man sultne eller kaffetørstige under besøget, kunne man købe lækker amerikansk inspireret mad og drikke.

Docken

Vi udnyttede hele Docken til FDM travel USA-rejsemesse, hvilket betød at nogle af vores rejseforedrag fandt sted på 1. etage. Der er ingen elevator til 1. etage, og Docken er generelt ikke velegnet til kørestolsbrugere.

Eventuelle corona-restriktioner

Vi fulgte de på afholdelsestidspunktet gældende coronaregler, herunder eventuelle krav om coronapas, mundbind mv. for at sikre alle deltagere og ansatte en tryg og komfortabel oplevelse.