Kør-selv-ferie i USA

Oplev mere - kør-selv-ferie i USA

Gør jer klar til jeres livs eventyr på en kør-selv-ferie i USA, og lad drømmen om frihed blive til virkelighed på de brede highways i landet med de tusinde nuancer.

Besøg nogle af verdens smukkeste landskaber, pulserende storbyer, langstrakte sandstrande og øde vidder. Mærk vinden i håret, når I suser ud i horisonten på Highway 1 i en cabriolet, begejstringen, når I rider gennem et dramatisk okkerfarvet bjerglandskab på en ikonisk Harley Davidson eller den barnlige glæde ved at sidde rundt om bålet under en stjerneklar himmel foran jeres motorhome. En kør-selv-ferie i USA er en verden af oplevelser.

En stor del af glæden ved en Fly’n’Drive-ferie i USA består i, at du selv bestemmer tempoet og ruten. Og når du først har drejet tændingsnøglen og kører ud i Guds eget land, har du fået licens til at opleve USA på netop den måde, som amerikanerne selv foretrækker det: Med den fulde frihed i bagagen, når du kører gennem de store landskaber med højt til himlen og eventyret ventende derude i horisonten

Vi har kørt de highways, du vil elske. Fortæl os dine ønsker, så skræddersyer vi din kør-selv-drømmeferie i USA.

Se filmen
Kør-selv-ferie i USA

Områder


"Vitale storbyer, imponerende landskaber og amerikansk gæstfrihed; dét er essensen af en kør-selv-ferie i USA"

- Birgitte Vraadal, Produktchef


 

Inspiration

Vis på kort

"På kør-selv-ferie Oplever I Guds eget land, som amerikanerne selv foretrækker det: Med den fulde frihed, højt til himlen og eventyret ventende ude i horisonten"

- Birgitte Vraadal, produktchef


 

Kør-selv-forslag