Kør-selv-ferie i USA

Oplev mere på din ferie

Gør klar til jeres livs eventyr og lad drømmen om frihed blive til virkelighed på de brede highways. En kør-selv-ferie i USA åbner op for et væld af oplevelser. Der er mange veje at tage. Hvilke skal være dine?

Kør igennem bjergrige Rocky Mountains og midtvestens øde prærier. Besøg pulserende storbyer som New York og jazzede sydstatsbyer som New Orleans. Mærk vinden i håret, når I suser ud i horisonten på Highway 1 i en cabriolet, oplev begejstringen, når I rider gennem et dramatisk okkerfarvet bjerglandskab på en ikonisk Harley Davidson eller den barnlige glæde ved at sidde rundt om bålet under en stjerneklar himmel foran jeres autocamper.

En stor del af glæden ved en kør-selv-ferie i USA består i, at du selv bestemmer tempoet og ruten. Tag det hele med dig i en autocamper, kom helt tæt på naturen i de komfortable glampingtelte eller prøv et af de unikke distinguished inns.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig med at få tilpasset din rejse til USA, så din kør-selv-ferie bliver lige som du ønsker.

10 gode råd til at planlægge din kør-selv-ferie i USA i 2021

Det får du på din kør-selv-ferie til USA

 • Ikoniske highways som Highway 1 og Route 66
   
 • Nogle af verdens mest pulserende storbyer som New York, San Francisco og Washington
   
 • Et sjovt møde med amerikansk gæstfrihed
   
 • Nogle af verdens smukkeste nationalparker som Yellowstone og Yosemite
   
 • En verden af ukendte oplevelser, der gør din rejse helt unik 

 

Gratis rejseforedrag

Ønsker du mere inspiration til din rejse til USA, så deltag på et af vores gratis rejseforedrag.

Se vores foredrag

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser til USA med afrejse efter 1/1  2022.

Områder

Vis på kort

"Vitale storbyer, imponerende landskaber og amerikansk gæstfrihed; dét er essensen af en kør-selv-ferie i USA"


 


Unikke rejser lavet til dig

På din kør-selv-ferie i USA får du serveret store indtryk i massevis, og dem er vi specialister i. Vi har kørt på de mange highways både i bil, autocamper og motorcykel. Vi ved, hvor det er bedst at grille dine skumfiduser, og vi ved hvilke veje, der er de smukkeste. Men vigtigst af alt, så kan vi hjælpe dig med at skabe den rejse, der er helt rigtig for dig.

Lad os skræddersy din rejse, så du oplever præcis det USA, du drømmer om!


 

Få masser af oplevelser undervejs