Rejser til Ungarn

Varme kilder, paprikagryder og varm gæstfrihed

Ungarn lokker med natur, den facinerende hovedstad Budapest og Balatonsøen, der er et super populært feriested.

Ungarn har undergået en rivende udvikling de seneste par årtier. Budapest lokker med de traditionelle kurbade med varmt mineralholdigt vand og et kulturudbud, der kan konkurrerer med alle Europas storbyer. Balatonsøen er Ungarns populæreste feriested med aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I Budapest kan du bo på dejlige centralt beliggende hoteller og du får vitterlig noget for pengene. Omkring Balatonsøen ligger hyggelige feriehuse, der venter på dig og din familie. De er perfekte til en kør-selv-ferie.

Rejseformer

Storbyferie i Budapest

Se mere

Inspiration

Budapest - Pragtboulevarder og kurbade

Flere og flere får øjnene op for Budapest og alle de forskelligartede seværdigheder, du kan vælge mellem. Borghøjen er et af højdepunkterne men det er de mange kurbade, der for alvor skiller Budapest ud fra andre storbyer i Europa. Flere af kurbadene ligger i smukke gamle bygninger og lokker med mineralholdigt varmt vand fra underjordiske kilder. Kurbadene bruges flittigt af både lokale og tilrejsende.

Når du bevæger dig rundt i Budapest vil du også opleve pragtboulevarder, fantastisk arkitektur og et kulturudbud, der kan få smilet frem hos enhver. Når fødderne trænger til en pause, så find et bord på en af de mange cafeer, der gennem 200 år, har været borgernes mødepunkt. Bestil en kop kaffe og forkæl dig selv med en fristende chokoladekage og nyd omgivelserne.

Balatonsøen - ferieområde for hele familien

Balatonsøen er et af Ungarns populæreste feriesteder for både lokale og rejsende fra hele Europa. Søen der er på størrelse med Bornholm, ligger kun 1½ times kørsel sydvest fra Budapest . Søen lokker med dejlig behageligt badevand fra forår til efterår. Søen er kun 3-4 meter dyb og badestederne er sikker for både børn og voksne.

Den sydlige del af søen er fladlandet med sandkyst mens nordsiden er mere afvekslende med en lille "bjergkæde". Du kan slappe af på din rejse til Ungarn og Balatonsøen eller du kan tage på opdagelse i området med småbyer, borge, kurbade, vinkældre og en skøn natur du kan udforske til fods eller på cykel.

Prisniveauet for Ungarn og Balatonsøen er lavt, så du får meget for pengene. Rejser til Balatonsøen er perfekt for hele familien. Tager du fx på kør-selv-ferie, kan du leje et af vores super populære feriehuse, der ligger spredt i området omkring Balatonsøen.