Storbyferie i Budapest

Kurbadenes Budapest

Budapest hører med god grund til blandt de mest populære storbyer i Europa. Byen bliver adskilt i Buda og Pest af Donau-floden, og du skal helt klart opleve begge dele på din Budapest rejse. På Buda siden har du Borghøjen med fiskerbastionen, borgpaladset og Matthiaskirken. På Pest siden ligger det dynamiske centrum med teatre, restauranter og smarte modebutikker. Budapest bliver forbundet af syv karakteristiske broer, bl.a. Kædebroen med de smukke brotårne.

Nyd fx et besøg på et af de verdensberømte kurbade med varmt og helsebringende vand, hæng ud på pulserende caféer og tag en inspirerende gåtur langs pragtboulevarden Andrássy út. Storbyferie i Budapest er et sikkert hit. Hos os kan du bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser.

Det kan du glæde dig til i Budapest:

 • Nyd nogle af de mange termiske bade som byen er kendt for
   
 • Se de mange smukke bygninger, bl.a. Skt. Stefans Basilika og parlamentsbygningen
   
 • Sejl på Donau-floden, og se byen fra vandsiden
   
 • Smag og duft dig igennem den store markedshal - her finder du alt fra kød til frugt og grønt

Bestil din storbyferie nu:

Søg og bestil online

Søg og bestil din storbyferie

Priseksempler på hoteller i Budapest de kommende måneder

• Hotelpriserne er pr. værelse for 2 personer - bemærk antal nætter kan variere
• Hotelpriserne er fra vores kunders søgninger den sidste uge

Seværdigheder i Budapest

Borghøjen på toppen af Budapest
Borghøjen med det mægtige slotskompleks er et andet højdepunkt på din storbyferie i Budapest. Her myldrer det med liv og kulturinstitutioner som den moderne kunstsamling Múzeum Ludwig. Nyd også den storslåede udsigt over Budapest fra Fiskerbastionen eller terrassen foran Nationalgalleriet. Når du besøger Borghøjen, så tag trapperne op eller vælg den raslende kabelbane, der på kort tid klarer opstigningen for dig.

Pragtboulevarden Andrássy út og Heltepladsen
Und dig selv en spadseretur langs den snorlige pragtboulevard Andrássy út på din storbyferie i Budapest. Hvis du afsætter lidt god tid kan du undervejs studere de mange villaer i nyrenæssancestil, Statsoperaen og ikke mindst det summende liv på boulevardens utallige caféer. For enden af Andrássy út ligger den imponerende Helteplads med ærkeenglen Gabriel flot placeret på toppen af en søjle. Pladsen, der blev skabt i 1896, markerer tusindåret for Magyarernes erobring af Ungarn. Fra Heltepladsen kan du fortsætte ind i byparken med bl.a. Zoologisk have. 

4 anderledes seværdigheder i Budapest:

 • Konditori Gerbeaud, Budapest. Smag en af de delikate konditorkager på det klassiske Gerbeaud konditori, der har eksisteret siden 1858.
 • Franz Liszt Mindemuseum, Budapest. Se klaverer og flygler samt lejligheden, hvor komponisten og klavervirtuosen Franz Liszt boede i Budapest.
 • Margretheøen, Budapest. Besøg den lille ø midt på Donau på din storbyferie i Budapest. Nyd her en af byens dejligste parker.
 • Parlamentet, Budapest. Enorm nygotisk bygning, der har engelske Houses of Parliament som arkitektonisk forbillede.

Kultur

Forkæl dig selv med kurbad

På din storbyferie i Budapest må du forkæle din krop og sjæl med et besøg på et af byens berømte kurbade, der er fyldt med strømmende varmt og helsebringende vand fra undergrunden. Kurbadet i Hotel Gellért er en klassiker med kunstneriske mosaikker, kulørte glasvinduer og statuer. Széchenyi-kurbadet er imidlertid det største kurbad i Budapest, og i kraft af vandets dejlige temperatur er de åbne bassiner i Széchenyi også populære om vinteren.

Shopping

Shopping på din storbyferie til Budapest

På din storbyferie i Budapest kan du shoppe keramik, vestlige mærkevarer inden for mode og kosmetik, lædervarer, håndarbejdsting og så har du også mulighed for at købe spændende krydderier som paprika og safran med hjem til dit køkken.

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011