Flybilletter til Budapest

BESTIL FLYBILLETTER ONLINE

Du kan bestille din flybillet til Budapest i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Budapest, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Bestil online

Information

Budapest lufthavn

Den internationale lufthavn i Budapest, Ferenc Liszt International Airport (tidligere kendt som Budapest Ferihegy International Airport) blev i 2011 omdøbt til ære for den ungarske pianist og komponist Ferenc Liszt i anledning af 200-året for hans fødsel.

Ferenc Liszt ligger cirka 16 kilometer sydøst for Budapest centrum, og består af 2 terminaler. Budapest Ferenc Liszt er Ungarns største lufthavn med ca. 8,5 millioner passagerer om året, og det er her du lander med dit fly til Budapest.

  • Navn: Ferenc Liszt International Airport
  • Adresse: Budapest, 1185 Ungarn
  • Tlf.:  +36 1 296 7000
  • København - Budapest: 1 time og 50 minutter.
  • Billund - Budapest: Der er pt. ingen direkte fly til Budapest - derfor varierende flytider.

Transport til og fra Ferenc Liszt lufthavn

Når du lander i Ferenc Liszt lufthavn med fly til Budapest, har du gode transportmuligheder til centrum. Du kan vælge frit mellem tog, bus, taxi eller leje af bil.  Lufthavnens placering giver en transporttid på max. 30 minutter afhængig af transportmiddel. 

Med tog

Den nærmeste togstation fra Budapest lufthavn i terminal 2, som tilgås med bus 200E i dagstimerne, og med bus 900 i nattetimerne. Herfra kan du tage et direkte tog til Nyugati Station i bycentrum. Turen fra Ferihegy station til Nyugati station tager ca. 25 minutter.

Med bus

Der er to buslinier fra Ferenc Liszt lufthavn til metrostationen Köbánya-Kispest, hvorfra du tager metrolinen M3 i retning mod Újpest Központ ind til centrum.

Bus 200E afgår fra terminal 2 ca. hvert 20. minut indtil kl. 01.00. Herefter skal du med natbus 900.

Du kan også tage natbus 900 eller 900E, og køre direkte til centrum. Fra terminal 2 til Köbánya-Kispest er rejsetiden ca. 25 minutter. Dertil skal medregnes ca. 20 minutter med metroen, inden du når frem til Budapest centrum.

AirportShuttle-Minibus

AirportShuttle-Minibus er en glimrende 24 timers transportservice. Det er en deletaxi, hvor små minibusser fyldes op med 8-10 rejsende, der har nærliggende destinationer i Budapest. Det er en behagelig og praktisk rejsemulighed, hvor du kan nyde gratis internet hele turen.

Ønsker du at køre med kan du reservere plads ved en AirportShuttle-Minibus stand, som du finder ved terminal 1, 2A og 2B. Du kan også stille dig i kø uden for terminalen. Når du skal retur til lufthavnen, kan turen bestilles på telefon senest 24 timer i forvejen.

Med taxi

Főtaxi er taxaselskabet, der transporterer dig sikkert frem til din ønskede destination fra Budapest lufthavn. Alle taxachauffører taler mindst et fremmedsprog, og er yderst professionelle og erfarne chauffører, der sikrer dig en god service. Du finder Főtaxi stande ved udgangen af terminal 2A og 2B. 

Billeje

Endelig har du naturligvis også mulighed for billeje og køre selv, når du lander med dit Budapest fly. En lejet bil giver dig udover lufthavnstransport også mulighed for at få set Budapests smukke omgivelser. Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for, at du til en rigtig god pris har en bil stående klar i Budapest Lufthavn, når du ankommer. 

Fordele og ulemper ved Ferenc Liszt lufthavn

Fordele: Når du tager et fly til Budapest lufthavn finder du adskillige luksuriøse loungeområder, der tilbyder alverdens spise- og shoppingmuligheder samt faciliteter som blandt andet mobilopladere og business-områder med adgang til computer, fax og printer.

Ulemper: Lufthavnen er stor, og første gang du befinder dig her, kan det være svært at orientere sig. Derfor anbefaler vi, at du ankommer til lufthavnen i god tid før afrejse, så du har tid til checke ind, komme gennem sikkerhedskontrollen, og finde din boardinggate.