Romantik Hotel Der Adelshof, Schwäbische Hall

Historisk hotel i dengamle kejserby Schwäbisch Hall

Romantik Hotel Der Adelshof, Schwäbische Hall

Historien om den mægtige romanske stenbygning med sine to portaler og en stor gård kan spores tilbage til det 13. århundrede og i middelalderen lå Hohenstaufernes hovedsæde her. I det 15. århundrede blev nutidens Adelshof kendt som 'Büschlerhaus' og familiens våbenskjold pryder stadig de sengotiske gårdporte og Michaelskirche overfor. Efterkommere af ​​Stättmeister Büschler førte omkring 1510 Hall's forfatningsmæssige kamp og sammen med sin søn støttede han Johannes Brenz, der var med til at starte reformationen. Selv kejser Karl V overnattede i Büschlerhaus i 1541 og 1546. Men først i 1977 blev den historiske bygning udvidet til et hotel og fik navnet "Adelshof".

Fra 673 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Det ånder af historie og restauranten forfører med kødfrit koncept

Romantik Hotel Der Adelshofs værelser er alle helt unikke, og ånder historie. En overnatning på Adelshof er en rejse gennem tiden med al komfort! Alle værelser er udstyret med møbler af ægte træ af høj kvalitet kombineret med moderne interiør og sofistikerede badeværelser. Hver af konceptværelserne og suiterne er unikke og er dedikeret til et bestemt tema eller en berømt personlighed. På denne måde kan kultur og historie opleves under et ophold på Adelshof.

Romantik Hotel Der Adelshof forpligter som en kro med en historie, der går tilbage til det 12. århundrede. I Ratskeller-restauranten bydes på tradition og forædlede regionale klassikere med traditionelle opskrifter og opmærksom tilberedning. Med 'Y |' (udtales "why/hvorfor") præsenteres et køkkenkoncept, der er kødfrit, men ikke mindre velsmagende. I Ratskeller restaurant defineres nydelse ikke som et offer, men som en berigelse. 'Y |' radikaliserer ikke kødfrie former for ernæring, men vi vil snarere forføre jer med nye smage og ukendte kompositioner.

Galleri

Kort

Vis på kort