Autocamper i Tyskland

Opdag Tyskland på en af de mange oplevelsesruter

Har I overvejet en ferie i autocamper gennem Tyskland? Hent jeres autocamper i Hamborg og beslut hvor turen skal gå hen. Eller flyv til en by i det sydlige Tyskland og afhent jeres motorhome - det er billigere og I slipper for mange kilometer på en Autobahn. I kan starte kør-selv-eventyret med en af Tysklands mange populære oplevelsesruter eller "FerienStrassen", som Romantische Strasse, Märchenstrasse, Fachwerkstrasse eller Deutsche Alpenstrasse.

Ruterne bringer jer gennem områdernes historie, maleriske småbyer, kulturelle perler og natur. I kan vælge én eller flere ruter. Hvad med Deutsche Alpenstrasse der går på tværs af Alperne med udsigter, der er de skønneste postkort værdige? Der er også vinruter, slotsruter og bindingsværkruter til en eventyrrute, hvor I kommer helt tæt på brødrene Grimm´s eventyrlige verden. Fælles for dem alle er, at de bringer jeg gennem Tysklands smukkeste naturområder – og der er noget for hele familien. Ruterne kan også bruges, hvis I er på gennemfart til og fra det sydlige Europa.

I kan overnatte på campingpladser, der er strøget ud over hele Tyskland. En anden mulighed er stellplätze. Det er enkle pladser med el, vand og mulighed for at tømme spildevand. De ligger typisk ved lystbådehavne og centralt i større- og mindre byer.

Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 5 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed  
Vi samarbejder med de førende udlejere af autocampere i USA, Canada, Australien, New Zealand og hele Europa, for at sikre dig det største udvalg og den bedste service.

Tjek priser og lej

Vidste du det?  
Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! 
Kontakt os.

 

OBS: Leje af autocampere i Tyskland er populært til sommer 2024 pga. bl.a. EM i fodbold i Tyskland, Tour de France og OL i Frankrig. Det betyder, at der desværre er udsolgt af campere til flere end tre personer og begrænset antal ledige campere til 2-3 personer i hele Tyskland det mest af juli og første halvdel af august. Vi råder derfor til at søge på autocampere udenfor denne periode, hvis du har mulighed for det.

Kontakt

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011