Autocamper i Tyskland

Opdag Tyskland på en af de mange oplevelsesruter

Har I overvejet en ferie i autocamper gennem Tyskland? Hent jeres autocamper i Hamburg og beslut hvor turen skal gå hen. Eller flyv til en by i det sydlige Tyskland og afhent jeres motorhome - det er billigere og I slipper for mange kilometer på en Autobahn. I kan starte kør-selv-eventyret med en af Tysklands mange populære oplevelsesruter eller "FerienStrassen", som Romantische Strasse, Märchenstrasse, Fachwerkstrasse eller Deutsche Alpenstrasse.

Ruterne bringer jer gennem områdernes historie, maleriske småbyer, kulturelle perler og natur. I kan vælge én eller flere ruter. Hvad med Deutschen Alpenstrasse der går på tværs af Alperne med udsigter, der er de skønneste postkort værdige? Der er også vinruter, slotsruter og bindingsværkruter til en eventyrrute, hvor I kommer helt tæt på brødrene Grimm´s eventyrlige verden. Fælles for dem alle er, at de bringer jeg gennem Tysklands smukkeste naturområder – og der er noget for hele familien. Ruterne kan også bruges, hvis I er på gennemfart til og fra det sydlige Europa.

I kan overnatte på campingpladser, der er strøget ud over hele Tyskland. En anden mulighed er stellplätze. Det er enkle pladser med el, vand og mulighed for at tømme spildevand. De ligger typisk ved lystbådehavne og centralt i større- og mindre byer.

Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Kontakt