Auberge de Noves, Noves, Provences

I hjertet af provence

Auberge de Noves, Noves (Avignon)

Ved portene til Cité des Papes, midt i en 15 ha stor skovklædt park, ligger det charmerende hotel kærligt vedligeholdt, lyst og venligt, hvor familien Lalleman gennem tre generationer har budt gæster indenfor.

Stedets ro, de 23 elegante værelser, køkkenet med de provencalske smage, de gode vine, duftene, swimmingpoolen og tennisbanerne skaber tilsammen livskvalitet og velvære. En ideel beliggenhed mellem Luberon og Alpilles, velegnet til at udforske en smuk og spændende region.

 

Fra 925 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Unikke gastronomiske øjeblikke

Den elegante atmosfære i restauranten Auberge de Noves fungerer som en fin ramme for moderne gastronomi med provencalsk smag. En reference til regionen, for i køkkenet er det kokken Robert Lalleman, der udtrykker sit talent. I fint vejr, fra daggry og morgenmad til skumring og middag, værdsættes køkkenets kreationer på den herlige terrasse, der nærmest ligner en provencalske landsbyplads. Og naturligvis har restauranten Auberge de Noves en ekstraordinær vinkælder med mulighed for at opdage prestigefyldte grands cru vine.

Det smukke velholdte palæ fra det 17. århundrede, ikke langt fra Avignon, byder på 23 hyggelige værelser i den stille, skovklædt park. Her findes ni Superior-værelser, ti komfort værelser samt to juniorsuiter og to lejligheder, der alle byder på provencalsk livsstil par excellence. Forskellige temaer i hver af dem, men med en velbevist provencalsk karakter til fælles, med smukke stoffer, antikviteter og unikke møbler udsøgt med lidenskab. Stenvæggene og træbjælkerne forstærker kroens traditionelle og typiske karakter. 

Når I bor på Auberge de Noves  er I i hjertet af Provence, en region med karakter og tradition, rig på en tusind år gammel historie. 15 km sydøst for Avignon og 14 km nord for Saint-Rémy-de-Provence, er Noves ideelt beliggende ved portene til Vaucluse og Luberon Regional Natural Park.

Galleri

Kort

Vis på kort