Autocamper i Frankrig

Frankrig er et skattekammer af oplevelser og overraskelser

Forestil jer at køre i autocamper gennem Provence og pludselig domineres horisonten af lilla lavendelmarker. Kør ind til siden og træd ud til en aromatisk duft, der er som balsam for sjælen – et rejseminde til samlingen. Måske foretrækker I landskabet i Alsace eller Bordeaux, hvor stolte vinbønder viser deres vingård og byder på smagsprøver. Eller hvad med en køretur langs den franske Riviera med skønne strande, kystbyer og forlystelsesparker for hele familien?

Alperne udfordrer med hårnålesving, flotte udsigtspunkter og aktiviteter for store og små. Eventyrlige barok- og renæssance slotte ligger spredt over hele Frankrig, og vidner om tidligere tiders ødselhed og rigdom.

Det er nemt at finde en campingplads på jeres vej gennem Frankrig i autocamper. Der er de traditionelle campingpladser med alle faciliteter, men vil I tættere på de lokale og skjulte seværdigheder, kan I benytte jer af "France Passion". Med deres Stopover Guide, gæstekort og klistermærke i forruden, står mere end 2.000 værter klar til at modtage jer på deres vin- og landbrugsgårde og ved gårdbutikker med en parkeringsplads. Her kan I overnatte gratis natten over, og værterne viser gerne vise deres arbejde frem og har tips til lokalområdet. I kan støtte den lokale økonomi ved at købe deres råvarer og produkter – men der er ingen købetvang.

I Frankrig kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 4 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Vælger du at booke din autocamper online, så er din aftalepartner Auto Europe. Det vil sige, at betaling, ændringer og eventuel afbestilling skal foregå direkte til Auto Europe.

Du kan også vælge at tjekke prisen for din autocamper her - og så kontakte FDM travel for bestilling. Når du modtager tilbuddet, så send det direkte videre til FDM travel på europa@fdm-travel.dk og vi klarer resten - og så er FDM travel din aftalepartner.

Ved bestilling gennem FDM travel opnår FDM medlemmer en rabat på 500 kr., og er du ikke medlem, får du et godt tilbud på det første års medlemsskab til halv pris. Så opnår du både rabatten samt fordelene ved at være medlem af FDM.

Inspiration

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011