Autocamper i Frankrig

Frankrig er et skattekammer af oplevelser og overraskelser

Forestil jer at køre i autocamper gennem Provence og pludselig domineres horisonten af lilla lavendelmarker. Kør ind til siden og træd ud til en aromatisk duft, der er som balsam for sjælen – et rejseminde til samlingen. Måske foretrækker I landskabet i Alsace eller Bordeaux, hvor stolte vinbønder viser deres vingård og byder på smagsprøver. Eller hvad med en køretur langs den franske Riviera med skønne strande, kystbyer og forlystelsesparker for hele familien?

Alperne udfordrer med hårnålesving, flotte udsigtspunkter og aktiviteter for store og små. Eventyrlige barok- og renæssance slotte ligger spredt over hele Frankrig, og vidner om tidligere tiders ødselhed og rigdom.

Det er nemt at finde en campingplads på jeres vej gennem Frankrig i autocamper. Der er de traditionelle campingpladser med alle faciliteter, men vil I tættere på de lokale og skjulte seværdigheder, kan I benytte jer af "France Passion". Med deres Stopover Guide, gæstekort og klistermærke i forruden, står mere end 2.000 værter klar til at modtage jer på deres vin- og landbrugsgårde og ved gårdbutikker med en parkeringsplads. Her kan I overnatte gratis natten over, og værterne viser gerne vise deres arbejde frem og har tips til lokalområdet. I kan støtte den lokale økonomi ved at købe deres råvarer og produkter – men der er ingen købetvang.

I Frankrig kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 5 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Læs mere om vejafgifter og miljøzoner i Frankrig her.

Lej en autocamper med tryghed 
Vi samarbejder med de førende udlejere af autocampere i USA, Canada, Australien, New Zealand og hele Europa, for at sikre dig det største udvalg og den bedste service.

tjek priser og lej

Vidste du det? 
Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

 

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011