Villa Balieu, Rognes, Provence

en toscansk villa i provence

Villa Balieu, Rognes, Provence

Kun 15 minutters kørsel fra Aix en Provence ligger Villa Balieu.

Villa Baulieu har en bemærkelsesværdig placering midt i krateret af La Trévaresse - resterne fra den eneste vulkan i Provence. Her midt i en 300 hektar stor ejendom - naturligvis med sin egen vindyrkning - er devisen fred, ro og luksus. Afslapning ved poolen, spadseretur i den enestående historiske park eller et boblebad i et af tårnene med udsigt over vingården, alt bidrager til stedets magi og karakter.

Villaen har 11 elegante værelser og suiter, der alle har uspoleret udsigt over Alpilles og Saint-Victoire-bjergene. Værelserne er indrettet, så de fastholder stilen på Maison Naulieu, og som gæst vil I i sådanne omgivelser føle jer som en del af den grevelige familie.

 

Fra 1.264 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

vulkanen og vinen

Villa Balieu ligger midt i et område på 140 hektar beplantet primært med vinstokke. Den vulkanske jord og beliggenheden i 430 meters højde er perfekt til vindyrkning. Her kan I smage en række forskellige vine fra druer, der dyrkes bæredygtigt: Sauvignon Blanc, Rolle (Vermentino), Syrah, Cabernet Sauvignon, Grenache og Sémillon. Og så ikke mindst deres stolthed - Très Grands Vins (TGV) AOC Côteaux d'Aix-en-Provence.

Vinstokkene suppleres med en række andre agrikulturer - mandler, trøfler og skovplantager.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Provence og det sydøstlige Frankrig

Oplevelser i Provence og det sydøstlige Frankrig

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud