Nicholas - Odense

Nicholas - rejsespecialist

Jeg plejede ikke at føle, at Danmark var et sted for mig. Derfor besluttede jeg mig, da jeg var 19 år, at mit livsmål ville være at prøve og bo på alle kontinenter, så jeg ville vide hvad jeg havde af muligheder.

Siden dengang har jeg besøgt 50 lande og boet i 3 – Vietnam, Skotland og Australien. Alle sammen steder som jeg absolut elsker – men med tiden begyndte familie og kæreste at betyde mere. Så da corona-epidemien ramte, besluttede jeg mig at flytte hjem til Danmark igen efter et godt stykke tid i Melbourne, og besluttede mig at bruge min viden og erfaringer her hos FDM travel.

At rejse for mig er ikke at ligge på en strand, jeg har brug for at opleve noget – jeg pakker hellere for meget ind i mit skema end for lidt, og det bider mig lidt bag i nogle gange! Der er bare ikke noget bedre end at prøve nye ting – jeg plejer altid at sige, at grunden til nogen føler, at livet bare går hurtigere og hurtigere, som man bliver ældre, ikke er fordi man har levet længere, men fordi man oplever mindre NYT. Da man var barn var alt nyt, nye meninger, nye perspektiver, nye oplevelser – og det lige præcis det jeg søger.

Om det er en Snorkeltur mellem 2 kontinenter ved Þingvellir Nationalpark på Island, Bungy jumping ved adrenalinsportens hovedstad Queenstown i NZ, et hike op til Kjeragbolten i Norge, så er jeg KLAR.

Nogle af mine største oplevelser:

 

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Odense

Kontakt