Kør-selv-ferie i England

Natur, kystbyer og storbyer - der venter utallige oplevelser i England

Skal du have familien med på kør-selv-ferie, så byder England på et hav af spændende oplevelser. Uanset om I er til pulserende storbyer, pittoreske landsbyer, maritimhistorie eller mere aktive fornøjelser i kuperede hedelandskaber og bjerge, så finder I det i England. Her er en verden til forskel fra nord til syd, så det er nemt at finde et område, der passer præcis til jer.

Englands klima er mildere end det danske, men tilsvarende vådt. Sydengland byder dog på et subtropisk klima, der er skønt at udforske i sommermånederne. Flyv til London, Birmingham eller Newcastle, alt efter hvor I ønsker at starte jeres kør-selv-ferie, og lader I os stå for billejen, kan I hente lejebilen direkte i lufthavnen. England venter jer med storslåede kør-selv-oplevelser, bare husk at køre i den rigtige vejbane.

Bestil trygt med vores garantier i ryggen. Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Yderligere giver vi dig garanti for hotel-only, så du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger. Dermed kan du allerede nu starte din ferieplanlægning trygt - Læs mere om garantierne.

Områder i og nær England

Kør-selv-forslag

Vis på kort

Inspiration


Fra storby til gammelengelsk landidyl. Fra mageløse landskaber til mytiske monumenter. Vi kender vejene og bagvejene til oplevelser i England. Hvilken  vej er din?


 

Rejseformer

Aktuelle rejseforedrag