Odense

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Kongensgade 9, 1, Odense

Mandag-fredag: 09.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Oplev en autocamper i Odense d. 28. februar kl. 13 - 18 - læs mere her

Rejsespecialisterne

Pernille

Jeg holder mest af at flyve på ferie og leje en bil, så friheden er sikret til at komme omkring og få masser af gode oplevelser med hjem i bagagen. I USA har jeg fx kørt til flere af nationalparkerne i det vestlige USA, og i sydstaterne gjorde Memphis et kæmpe indtryk – ikke mindst National Civil Rights Museum. Undervejs boede jeg i en lille perle af et hotel i Natchez – Monmouth Historic Inn. Aldrig har jeg oplevet så nærværende personale og fantastiske omgivelser. I Portugal kørte jeg også en fantastisk tur fra Douro-dalen ind til Porto, der er en utrolig hyggelig by med sjæl og charme med en skøn beliggenhed ud til Douro Floden.

Stina

Mit favorit rejseland er USA, fordi mulighederne er mange og her rejser jeg til hvert år. Californien og den vestlige del af USA er der jeg har rejst mest. Her holder jeg både af den storslåede og varierende natur man finder i blandt andet Yosemite, Bryce Canyon og Grand Canyon og endelig storbyerne San Francisco og Las Vegas, der aldrig sover. Som småbørnsfamilie holder jeg også meget af Florida, hvor man i vores vintermåneder, kan få varme, sol og strand samt opleve de mange forlystelsesparker, der er i Orlando, hvor vi altid lejer et hus med egen pool.

Bente

Jeg foretrækker at slappe af og på samme tid få en masse indtryk og oplevelser, når jeg er på ferie. Det kan være på alt fra en længere kør-selv-ferie i fx USA, et krydstogt hvor vi oplever noget nyt hver dag, miniferie i Tyskland, en afslappende solferie sydpå eller en storbyferie i Europa. Jeg vil ikke sige at jeg har en favorit destination, for jeg vil hele tiden gerne opleve nye steder. Men USA står bestemt meget højt på listen med steder som Yellowstone med de enorme bisonokser og New York med et herligt leben.

Joan

Der findes så mange skønne steder rundt omkring i verden, men jeg må nok indrømme, at jeg har tabt mit hjerte til Australien. At afslutte dagen med snorkling fra sejlbåd og derefter et glas køligt hvidvin i hånden til lyden af bølgeskvulp og en let brise i håret, mens solen går ned over Whitsundays - det er bare livet.

Maria

Mine rejser til USA bringer mig næsten altid forbi nogle af de storslåede nationalparker, hvor jeg finder vandreskoene frem og vandrer rundt i den imponerende natur. Nogle af mine favoritter er helt klart Bryce Canyon og Mesa Verde, men Antelope Canyon ved Page slår stadig alt jeg tidligere har set - det var simpelthen en ubeskrivelig smuk oplevelse, der har brændt sig fast på nethinden.

Aktuelle rejseforedrag

februar 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i New England og det østlige USA, Odense Odense 27-02-2020 17:30 Få ledige pladser
marts 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i Skotland, Odense Odense 19-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Island, Odense Odense 26-03-2020 17:30 Ledige pladser
maj 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Sydafrika med dansk rejseleder, Odense Odense 11-05-2020 17:30 Ledige pladser

Find os

Besøg os i Kongensgade 9, 1, Odense

Parkering tæt på FDM travels butik i Odense

  • Kongestien - betaling til kl. 18
  • Gråbrødre - betaling til kl. 18 (andre regler er gældende for Apcoa Parkering/Europark)