Odense

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med personlig rejserådgivning, uanset om du ønsker det online, på telefon eller fysisk i en af vore butikker. Nedenfor finder du formularer, som du nemt kan udfylde til eksempelvis at booke et møde eller få et uforpligtende tilbud.

Vore åbningstider i butikkerne og på telefon 70 11 60 11 er følgende:

Mandag-fredag:             10-16
Lørdag-søndag:             Lukket

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Kongensgade 9, 1, Odense

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål om rejsen? Se spørgsmål og Svar

Rejsespecialisterne

Pernille

Jeg holder mest af at flyve på ferie og leje en bil, så friheden er sikret til at komme omkring og få masser af gode oplevelser med hjem i bagagen. I USA har jeg fx kørt til flere af nationalparkerne i det vestlige USA, og i sydstaterne gjorde Memphis et kæmpe indtryk – ikke mindst National Civil Rights Museum. Undervejs boede jeg i en lille perle af et hotel i Natchez – Monmouth Historic Inn. Aldrig har jeg oplevet så nærværende personale og fantastiske omgivelser. I Portugal kørte jeg også en fantastisk tur fra Douro-dalen ind til Porto, der er en utrolig hyggelig by med sjæl og charme med en skøn beliggenhed ud til Douro Floden.

Bente

Jeg foretrækker at slappe af og på samme tid få en masse indtryk og oplevelser, når jeg er på ferie. Det kan være på alt fra en længere kør-selv-ferie i fx USA, et krydstogt hvor vi oplever noget nyt hver dag, miniferie i Tyskland, en afslappende solferie sydpå eller en storbyferie i Europa. Jeg vil ikke sige at jeg har en favorit destination, for jeg vil hele tiden gerne opleve nye steder. Men USA står bestemt meget højt på listen med steder som Yellowstone med de enorme bisonokser og New York med et herligt leben.

Maria

Mine rejser til USA bringer mig næsten altid forbi nogle af de storslåede nationalparker, hvor jeg finder vandreskoene frem og vandrer rundt i den imponerende natur. Nogle af mine favoritter er helt klart Bryce Canyon og Mesa Verde, men Antelope Canyon ved Page slår stadig alt jeg tidligere har set - det var simpelthen en ubeskrivelig smuk oplevelse, der har brændt sig fast på nethinden.

Nicoline

Jeg elsker at rejse! Det at møde lokale i øjenhøjde, opleve forskellige kulturer og smukke naturoplevelser – disse skaber sammen den perfekte rejseoplevelse for mig. Derfor er jeg også heldig at have et arbejde hvor jeg kan bruge min rejseerfaring til at hjælpe andre med at få den perfekte rejse.

Søren

Jeg elsker at rejse i USA, jeg kan ikke komme i tanke om noget land, der har flere alsidige og unikke oplevelsesmuligheder. Her er simpelthen noget for alle, uanset om man drømmer om fantastiske naturoplevelser, spændende storbyferie, lækre sandstrande, autentiske kulturelle og historiske oplevelser eller en blanding af det hele.
Jeg er meget interesseret i Amerikansk historie, hvilket gør storbyerne på østkysten til det ideelle rejsemål for mig.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os i Kongensgade 9, 1, Odense

Parkering tæt på FDM travels butik i Odense

  • Kongestien - betaling til kl. 18
  • Gråbrødre - betaling til kl. 18 (andre regler er gældende for Apcoa Parkering/Europark)