Kør-selv-ferie i Skotland

Find vej til Skotlands vilde højland

Skotlands ærefrygtindgydende højland, rullende bakkedale og imponerende lochs har for nyligt skaffet det titlen som verdens smukkeste land - og det med rette. Her møder I en natur, der til alle tider har været uoverkommelig, ukuelig, rå og vanvittig smuk. Meget lig det skotske højlandsfolk selv. Loch Ness er blot én af de fantastiske naturscenerier, der rummer den mystik og råhed, der er så dragende ved højlandet. Skal I opleve Skotlands dragende højland, venter der mange oplevelser undervejs. I kan fx få naturen helt ind under huden på højlandssafari eller varme jer på en skotsk klassiker, whisky, på landets mindste destilleri, Edradour? Men også storbyer, slotte og brysk hjertevarme venter på en kør-selv-ferie i Skotland

Ja, der er mange veje til højlandet og dets fascinerende hemmeligheder. Hvilken en er din?

Bestil trygt med vores garantier i ryggen. Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Yderligere giver vi dig garanti for hotel-only, så du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger. Dermed kan du allerede nu starte din ferieplanlægning trygt - Læs mere om garantierne.

Hvilken kør-selv-type er du?

Kør-selv-forslag

inspiration

Vis på kort

Verdens smukkeste land er himlen for eventyrer. bjergvej, bagvej eller måske ad whiskyens vej? vi hjælper dig til masser af oplevelser uanset hvilken vej, der er din.


 

Rejseformer

Aktuelle rejseforedrag