Kør-selv-ferie i New Zealand

Oplev endnu mere på en kør-selv-ferie

Oplev New Zealand i jeres eget tempo på en kør-selv-ferie og få det optimale ud af jeres rejse. Her finder I en charmerende cocktail af landskaber, kulturer og laid back livsstil. Mellem mangfoldige metropoler og traditionel maori-kultur finder I et adventureland fuld af uberørt natur, der inviterer til vilde oplevelser.

Hike i dybe skove og fabelagtige bjerge, oplev vulkanske plateauer med gejsere, kogende mudderhuller og turkise gletsjersøer. Raft på brusende floder, rid på de vildeste bølger og bliv helt igennem betaget af denne fantastiske naturkulisse.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig 
Vi har kørt i bil og motorhome i venstrebanen på de veje, du vil elske. Vi har kørt til Coromandel-halvøen og oplevet skønne badestrande, klippekyster og kystbyer. Vi har været vidne til enestående naturoplevelser på sydøen, der gjorde kameraet rødglødende. Vi har oplevet maorierne danse, vandret på vulkaner og gletsjere, kørt fra vingård til vingård og set pukkelhvaler helt tæt på. Vi har boet i vores motorhome, på hoteller og i luxury lodges.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig med at få sammensat din rejse til New Zealand, så din kør-selv-ferie bliver lige som du ønsker.

.

 

Det får du på din rejse til New Zealand:

  • Enestående natur med vulkaner, gletsjere, gejsere og smukke fjorde
  • Hvaler, delfiner og søløver
  • Dejlig mad og vin
  • Charmerende "små"  storbyer
  • Et indblik i maoriernes kultur

Tag til rejseforedrag
Ønsker du mere inspiration til din New Zealand-rejse, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her

Vi ved, hvordan du kan opleve New Zealand. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde

Kontakt os

 

Områder


"Landskaberne i new zealand er noget af det smukkeste, I kan opleve. Uanset om I vælger Nordøen med vulkaner og eksotiske strande eller Sydøen med gletsjer og regnskov"


 

Inspiration

Vis på kort

"er I til adrenalinfremkaldende oplevelser, så er der masser af muligheder i New Zealand. Kast jer ud i bungee jumping, river rafting eller stejle mountainbike-ture. Mulighederne er uendelige"