Kør-selv-ferie i New Zealand

Oplev mere på en kør-selv-ferie i New zealand

Oplev New Zealand i jeres eget tempo på en kør-selv-ferie og få det optimale ud af jeres rejse. Her finder I en charmerende cocktail af landskaber, kulturer og laid back livsstil. Mellem mangfoldige metropoler og traditionel maori-kultur finder I et adventureland fuld af uberørt natur, der inviterer til vilde oplevelser. Hike i dybe skove og fabelagtige bjerge, oplev vulkanske plateauer med gejsere, kogende mudderhuller og turkise gletsjersøer. Raft på brusende floder, rid på de vildeste bølger og bliv helt igennem betaget af denne fantastiske naturkulisse.

Vi har kørt i venstrebanen på de veje, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie til storslåede New Zealand.

Kom til Australien og New Zealand-rejsemesse - læs mere her

Områder


"Landskaberne i new zealand er noget af det smukkeste, I kan opleve. Uanset om I vælger Nordøen med vulkaner og eksotiske strande eller Sydøen med gletsjer og regnskov"


 

Inspiration

Vis på kort

"er I til adrenalinfremkaldende oplevelser, så er der masser af muligheder i New Zealand. Kast jer ud i bungee jumping, river rafting eller stejle mountainbike-ture. Mulighederne er uendelige"