Kør-selv-ferie i New Zealand

Oplev endnu mere på en kør-selv-ferie

Oplev New Zealand i jeres eget tempo på en kør-selv-ferie og få det optimale ud af jeres rejse. Her finder I en charmerende cocktail af landskaber, kulturer og laid back livsstil.

Mellem mangfoldige metropoler og traditionel maori-kultur finder I et adventureland fuld af uberørt natur, der inviterer til vilde oplevelser.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig 
Vi har kørt i bil og autocamper i venstrebanen på de veje, du vil elske. Vi har kørt besøgt afkrogene og oplevet skønne badestrande, klippekyster og kystbyer.

Den viden bruger vi selvfølgelig til at hjælpe dig med at få sammensat din drømmerejse til New Zealand, så din kør-selv-ferie bliver lige som du ønsker.

Vi guider dig til til enestående naturoplevelser på sydøen, der gør kameraet rødglødende. Vi ved, hvor du kan opleve maorierne danse eller vandre på vulkaner og gletsjere. Vi kender vejen fra vingård til vingård og ved, hvor pukkelhvalerne kan ses helt tæt på. Vil du også vide det?

Så lad os hjælpe dig med at få alt det bedste ud af New Zealand.

Det får du på din rejse til New Zealand:

 • Enestående natur med vulkaner, gletsjere, gejsere og smukke fjorde
   
 • Hvaler, delfiner og søløver
   
 • Dejlig mad og vin
   
 • Charmerende "små"  storbyer
   
 • Et indblik i maoriernes kultur
   

Tag til rejseforedrag
Ønsker du mere inspiration til din New Zealand-rejse, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her

Oplev en Maui autocamper
I april kommer vi forbi 5 af vores 8 butikker.
Læs mere her

Vi ved, hvordan du kan opleve New Zealand. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde

Kontakt os

 

Områder

Vis på kort

"Landskaberne i new zealand er noget af det smukkeste, I kan opleve. Uanset om I vælger Nordøen med vulkaner og eksotiske strande eller Sydøen med gletsjer og regnskov"


 


"er I til adrenalinfremkaldende oplevelser, så er der masser af muligheder i New Zealand. Kast jer ud i bungee jumping, river rafting eller stejle mountainbike-ture. Mulighederne er uendelige"


 


Oplev fabelagtige bjerge og kogende mudderhuller
Hike i dybe skove og fabelagtige bjerge, oplev vulkanske plateauer med gejsere, kogende mudderhuller og turkise gletsjersøer. Raft på brusende floder, rid på de vildeste bølger og bliv helt igennem betaget af denne fantastiske naturkulisse.


 

Få masser af oplevelser undervejs

Aktuelle rejseforedrag