Rejseforedrag: Guidede MC-rejser i USA

KOM til GRATIS INSPIRATIONSMØDE OM guidede MC-REJSER I SAMARBEJDE MED MC-USA

Drømmer du om at mærke friheden på en motorcykel gennem USA’s spektakulære natur? Og vil du have de fedeste og bedste rejseoplevelser sammen med andre passionerede MC-entusiaster? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser på en motorcykelrejse gennem USA med FDM travel og MC-USA. Dette foredrag handler om guidede MC-ture rundt i USA, hvor fællesskab og nysgerrighed går hånd i hånd.

I løbet af et par timer tager vi dig med til det bedste, en motorcykelrejse i USA har at byde på: fra den storslåede vestkyst med ikoniske Highway 1 og Californiens fascinerende storbyer til legendariske oplevelser på den historiske Route 66. Vi kommer igennem spektakulære nationalparker og kører fra kyst til kyst.

Vores rejseforedrag er både for dig, der allerede har rejst på motorcykel eller drømmer om at rejse på motorcykel i USA og gerne vil introduceres til MC-rejser med MC USA i Mulighedernes land. Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige MC-venlige oplevelser i USA.

Vi glæder os til at se jer!

Drikkevarer kan købes til rimelige priser - der kan betales kontant eller med MobilePay

Datoer og tilmelding

(Udsolgt) Tilmelding, Jyllandsringen, d. 9/2 

Adresse: FDM Jyllandsringen, Skellerup 38, Resenbro, 8600 Silkeborg

 

Tilmelding, FDM travel i Lyngby, d. 11/2

Adresse: FDM travel, Firsskovvej 32, 2800 Lyngby

 

tilmelding, Sjællandsringen, d. 16/2

Adresse: FDM Sjællandsringen, Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde

Find mere inspiration til din mc-rejse her