Route 66 - Arizona

17 dages motorcykelrejse med dansk guide på Route 66

Kom med og oplev det bedste af det bedste af Route 66 eller ”The Mother Road”, som den ikoniske Highway også kaldes. På tværs af 4 stater tager vi dig gennem rustrøde prærier, forbi velbevarede westernbyer og pastelfarvede ørkenlandskaber. Tag læderjakken på og sæt dig godt til rette på motorcyklen og vær forberedt på en rejse til Det Vilde Vesten i godt selskab med andre rejsefæller.

På denne 17-dages lange rejse, kan du se frem til naturoplevelser i absolut verdensklasse. Foruden de enestående nationalparker som Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion National Park, cruiser vi forbi The Petrified Forest og The Painted Desert. Vi har gennemkørt og skræddersyet den ca. 4.000 kilometer lange motorcykelrejse, hvor vi nøje har udvalgt de suveræn bedste natur- og storbyoplevelser på ruten.

Fra 38.990 kr.
pr. fører i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk guide

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Rejseperiode: 
September

Varighed:
17 dage/15 nætter

Længde:
ca. 4.000 km

Klimapåvirkning:
7.244 kg CO2 samlet for 2 personer på en MC
- mere om grønnere kør-selv-ferie

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe:

Kontakt os
 

Mød vores guider her

Se vores inspirerende MC-brochure her

Tag med på denne rejse fordi:

 • Du oplever Det vilde Vesten
 • Du besøger de flotteste nationalparker
 • Du kommer på opdagelse gennem hele 4 stater
 • Du får serveret de største naturoplevelser med bl.a. Grand Canyon
 • Du får naturligvis dygtige guider
 • Du kører naturligvis på Harley-Davidson

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst Los Angeles (Californien)

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Los Angeles. Vi ankommer sidst på dagen og bliver samlet kørt til vores hotel, hvor resten af aftenen er fri til afslapning og måske lære hinanden lidt bedre at kende over en Budweiser.

Byrundtur i Los Angeles

Inden til tager på opdagelse i Los Angeles, starter vi med morgenmad og et lille informationsmøde, som skal ruste os til vores længe ventede Road Trip.

Vi har sørget for samlet transport for dagen, og vi skal tage hul på alt det Los Angels har at byde på. Vi kører gennem Hollywood – stjernernes hjemsted i L.A. Videre forbi Dolby Theater, hvor Oscar-statuetterne hvert år bliver uddelt.

Vi går en tur på ”Walk of Fame” med de mere end 2.000 flotte stjerner i fortovet langs Hollywood Boulevard. Måske er du heldig at få mulighed for at blive fotograferet sammen med Marilyn Monroe, Elvis Presley og andre ”berømtheder”. Vi kører videre gennem Rodeo Drive, som er en af verdens dyreste indkøbsgader. Det var her Richard Gere shoppede med Julia Roberts i filmen Pretty Women. Vi kommer til Monica Pier med masser af sjove boder – og så er det her den legendariske Route 66 officielt ender. Vi kan evt. spise frokost på fiskerestauranten Bubba Gump, som har sit navn fra filmen Forest Gump med Tom Hanks i hovedrollen.

Vi afslutter dagen med en gåtur langs Venice Beach, hvor der altid er liv og glade dage langs stranden. Her er der også masser af boder, spændende butikker hvor du kan få handlet lidt af hvert og selvfølgelig muligheder for at få noget koldt til ganen. Har du lyst, kan du nå en kold dukkert, hvis du har husket badetøjet

Oplevelser i Los Angeles

Dagen er fri til egne oplevelser eller sammen med nogle af de andre deltagere – du bestemmer. Vi kan foreslå en tur til den verdenskendte forlystelsespark, Universal Studios. Her er der underholdning for alle pengene i den mest kendte film-temapark i Los Angeles.

Er du til fart over feltet, så besøg Fast & Furious–Supercharged, hvor der er vitterlig, er drøn på. Oplev også Harry Potters magiske univers i The Wizarding World of Harry Potter. Måske er du mere til Jurassic World, The Simpsons eller hvad med at en times rundtur på The World-Famours Studio Tour. Der er selvfølgelig mange flere action-mættede ture, shows og attraktioner, der nok skal få adrenalinen frem.

Du kan også vælge at tage en tur tilbage til Santa Monica syd for byen og slappe af et par timer med shopping og måske en god frokost i de hyggelige gader ved Stillehavets kyst – valget er dit.

Store MC dag og Joshua Tree National Park (358 km)

Så er det endelig blevet dagen, alle har glædet sig til - vi skal hente vores motorcykler. Vi starter tidligt for at få mest muligt ud af dagen og efter en kort introduktion til motorcyklerne, skal vi ud på de åbne veje og lære vores MC at kende.

Vi lægger ud med at cruise fra Los Angeles og videre gennem Joshua Tree National Park, hvor to forskellige ørken-økosystemer (Mojave og Colorado) mødes. Vi bliver mødt af en ægte ørkenpark med vilde klippeformationer i orangerøde og gule nuancer, kaktusser og Joshua træet, der dominerer det åbne ørkenlandskab og har lagt navn til parken. Her trives et rigt plante- og dyreliv.

Vi gør nogle holdt undervejs, så vi rigtig kan suge ørkenlandskabet til os, få lidt forfriskninger og en lille hyggelig sludder.

Dagen slutter udenfor parken, hvor vi overnatter.

Prescott og Whiskey Row (Arizona) (407 km)

Efter morgenmaden sætter vi os godt til rette på biken og kører ad små, snoede bagveje med masser af sving til whiskybyen Prescott. Der blev fundet guld i området i midten af 1800-tallet, så Abraham Lincoln og Kongressen udråbte Prescott til Arizonas hovedstad i 1864, for at sikre mineralrigdommene til Unionens styrker under borgerkrigen.

Prescott er en af USA’s ældste cowboybyer og her skal vi opleve den ikoniske Whiskey Row. I sine velmagtsdage havde området over 40 saloons, der alle levede godt af de mange som kom til byen for at grave guld og hvad der ellers fulgte med i kølvandet på guldgraverne.

Vi skal selvfølgelig en tur til Whiskey Row, hvor du kan besøge Arizonas ældste saloon, The Palace. Dens flot udskårne Brunswick Bar fra 1880 overlevede den store brand, Whiskey Row Fire, den 14. juli 1900, hvor hele blokken som danner Whiskey Row, brændte ned.

Vi overnatter i Prescott, så der bliver tid til at smage på en whisky eller 2 og få en hyggelig aften.

Sedona og Holbrook (296 km)

Der venter os en helt fantastisk dag i ørkenstaten Arizona. Vi kører via 89A – en af de mest sceniske veje i USA, for at komme til byen Sedona, der er ligger omringet af orangerøde bjerge. Vi stopper i byen, hvor der er tid til at går lidt på opdagelse og nyde en frokost, inden vi igen zig-zagger gennem det fascinerende landskab.

Mættet af masser af indtryk ankommer vi til Holbrook i Navajo County. Byen blev grundlagt tilbage i 1881, da jernbanen mellem Atlanterhavet og Stillehavet blev anlagt, og navnet har den efter jernbanens første chefingeniør. Dengang var byen en bikube af vilde cowboys, hasardspillere og hyppige skyderier. I 1886 var der et voldsomt skyderi i Terrill´s Cottage Saloon, der endte i et blodbad, hvor blodet flød så gulvet blev glat. Deraf Bucket of Bloods Street - et af de mest underlige gadenavne i USA.

Holbroock ligger på den berømte Route 66, og her har vi en enkelt overnatning.

Petrified Forest (305 km)

Vi starter med en forholdsvis kort køretur til den særprægede men helt unikke Petrified Forest National Park. Den er specielt kendt for sine mange forstenede træer, der er omkring 225 millioner år gamle. Vær forberedt på et utroligt syn, for I tror næppe jeres egne øjne, når I ser de store forstenede træstammer, spille i alle regnbuens farver. Det er også i Petrified Forest vi oplever noget af USA´s mest bevarede Painted Desert, som er et utroligt ørkenområde med et fantastisk farvespil og et rigt dyreliv.

Turen går videre nordpå via små veje, hvor vi passerer flere af den oprindelige befolknings reservater. Er vi rigtig heldige, så kommer vi også tæt på de vilde Mustang-heste, der er mindst lige så flotte som bilen af samme navn.

Vi befinder os i Navajo-land, og overnatter samlet i et reservat ved byen Kayenta.

Monument Valley (Utah) (283 km)

Vi hopper på motorcyklerne fra morgenstunden og fortsætter eventyret i Arizona. I dag får vi et godt indblik i hvordan Amerikas oprindelige befolkning lever i dag.

Når vi fortsætter turen, er der gode chancer for at se vilde heste og æsler på vores vej mod Monument Valley. I vil hurtigt opdage, at Monument Valley ikke er en traditionel dal – det er nemlig et helt unikt landskab formet af erosion gennem millioner af år. Hele sceneriet er meget specielt med rødlige, fritstående klipper, spredt ud over området. Flere westerns er gennem årene blevet optaget i Monument Valley, og det var da også her, at John Wayne var på hjemmebane, når han i utallige westernfilm kom ridende i det golde landskab.

Vi slutter dagen i Utah, hvor vi overnatter i byen Moab.

Arches National Park - natur i verdensklasse (295 km)

Sæt dig godt til rette i sadlen på din MC – i dag skal vi nemlig ud på én af turens absolut flotteste strækninger. Vi cruiser med vinden i ansigtet over bjergrygge og gennem åbne dale. Udsigten er fantastisk, og vi kan se op mod 80 kilometer frem i horisonten. Vi kører på de små veje og møder vi køer på vores vej, er det de firbenede…

Vores rute bringer os gennem Arches National Park. Det er et vildt, fascinerende landskab med vilde klippeformationer i orangerøde og gule farver, vi kommer igennem. Og når vi kører langs vejen, føles det nærmest som om de store, røde sandstensklipper læner sig faretruende ud over os.

Arches National Park er en af Utahs mest populære oplevelser, og navnet, Arches, kommer af de mere end 2.000 naturskabte sandstensklippebuer, der er et helt unikt fænomen skabt af områdets barske miljø med høje temperaturer og minimalt nedbør.

Efter en oplevelsesrig dag overnatter vi i den lille by Torrey.

Bryce Canyon National Park (234 km)

I kan se frem til endnu en dag fuld af naturoplevelser – denne gang i Bryce Canyon National Park. Når vi nærmer os parken, kan vi ane de karakteristiske røde klippeformationer ude i horisonten bag de grønne træer og fornemme, hvilket fascinerende landskab der venter os.

Vi kører de ca. 30 kilometer gennem parken, hvor vi i roligt tempo kommer forbi en række spektakulære klipper og udsigtspunkter med malende navne som Sunrise Point, Sunset Point, Inspiration Point og Bryce Point. Vi har heldigvis god tid til at opleve parken, tage et hav af billeder og få lidt forfriskninger, inden vi fortsætter mod vores hotel.

Vi overnatter lidt uden for Bryce Canyon.

Zion National Park, ikke alt kan nås på en Harley (178 km)

I dag kan I glæde jer til endnu en nationalpark. I dag skal vi besøge Zion National Park. Den hører måske ikke blandt de mest besøgte parker i USA, men ikke desto mindre er den uden tvivl et besøg værd med sine farverige klippesider, der dramatisk rejser sig mod himlen.

I modsætning til de fleste andre naturkløfter, så opleves Zion fra bunden, så du skal være forberedt på at skifte din MC ud med et par vandresko. Du kan se frem til en park fuld af kløfter, tunneller og udfordrende vandrestier.

Vi hopper på en shuttlebus, der fører os ind i det inderste af parken, som er udgangspunkt for spændende vandreture. Der er fx en rute ind til hvor kløften snævrer ind og bliver smallere og smallere, og til sidst kan du ikke komme længere, medmindre du vil vandre videre i floden. Er du heldig, møder du en hejre på fisketur eller måske et egern på nøddejagt.

Vi slutter dagen i byen Hurricane i Utah, hvor vi overnatter.

Lake Powell og tid til en halv fridag (Arizona) (265 km)

Vi starter MC én og kører stille og roligt gennem flotte landskaber mod byen Page. Lige uden for byen stopper vi, hvor Lake Powell stemmes op af den enorme Glen Canyon dæmning – en af de allerstørste i USA. I Carl Hayden Visitor Center, føler vi os sikkert utrolige små, når vi spejder ud mod den gigantiske dæmning, Lake Powell og ned mod Colorado River.

Herefter kan du glæde dig til en halv fridag. Du kan slappe af sammen med nogle af rejsekammeraterne eller køre en tur i omegnen til fx Antelope Canyon og Horseshoe Bend. Det kan også være en sejltur på søen, Lake Powel, kunne friste?

Vi overnatter i Page

På kanten af Grand Canyon med din MC (304 km)

Vi har allerede besøgt flere nationalparker, men i dag skal vi have endnu en til samlingen – Grand Canyon. Det er uden tvivl én af turens absolutte højdepunkter. Grand Canyon er langt større end du overhovedet kan forestille dig. Dette naturskabte vidunder er imponerende 446 km lang, 25 km bred og op til 1,6 km dyb. Arizonas berømte kløft er skabt af Colorado-flodens vandmasser, der for millioner af år siden, skar sig ned i undergrunden. Oprindeligt lå floden i samme niveau som kløftens plateauer.

Langs køreturen afløses det ene fantastiske motiv det andet. Sørg for at få taget et billede af dig og din trofaste MC helt ude på kanten af afgrunden – det vil helt sikkert imponerer derhjemme.

I løbet af dagen har du mulighed for at besøge en IMAX-biograf, som viser en fantastisk film om Grand Canyon. Vi kan også på det varmeste anbefale en tur i helikopter over kløften, der giver et imponerende billede af størrelsen på Grand Canyon og en ”once in a lifetime” oplevelse.

Sidst på dagen tager vi afsked med Grand Canyon og kører til vores hotel i Williams – en hyggelig by på Route 66. Hvis vi er heldige, og der er stemning for det, kan vi måske få ét af de lokale spisesteder til at tænde et bål og lave et solidt måltid autentisk cowboymad med coleslaw og en saftig bøf, til tonerne af levende musik – Yee-haw.

Senere er der mulighed for en drink eller iskold Budweiser på den lokale Canyon Club.

Route 66 (Nevada) (458 km)

Vi er efterhånden blevet ét med vores motorcykler og i dag begiver vi os ud på den mest spændende strækning på Route 66. Vil holder selvfølgelig pauser ved de mest legendariske steder på Route 66, ”The Mother Road”. Vi kører bl.a. til den gamle guldgraverby, Oatman, som efter 223 sving på din motorcykel, ligger og gemmer sig i et lille bjergpas. Hold øje med de mange, vilde æsler der trasker frit omkring i byen.

Vi stopper også i byen Seligman og ved den legendariske Hackberry General Store, som er en tidligere tankstation og diner. I dag er den et enestående, historisk vidne om en svunden tid.

Vi spiser frokost i byen, så depoterne er fyldt op, inden vi kører ned i dalen til Colorado floden og sætter kursen mod Las Vegas, hvor vi skal aflevere vores motorcykler og overnatter

Oplevelser i Las Vegas

Dagen er sat af til at opleve sprudlende, forrygende og skøre Las Vegas. Der er mulighed for at tage med ud til et af de kæmpestore outlets, hvor I får rig mulighed for at shoppe igennem. Her er der virkelig penge at spare på mærkevare, så kreditkortet bliver med garanti rødglødende. Hvis sulten melder sig, så er det bare at vælge et af de mange spisesteder – der er masser at vælge mellem.

Du kan også vælge at slappe af ved poolen på hotellet med nogle fra holdet, og snakke om alle de forskellige oplevelser, vi har nået på ruten. Du kan også gå på opdagelse i byen og måske se om heldet er med dig, på et af de utallige kasinoer.

Las Vegas er kendt som byen der aldrig sover, og derfor er det oplagt at bruge aftenen på at tage ud og opleve den sprudlende by helt tæt på. The Strip er et must – overalt finder vi en helt særlig verden af underholdning, alverdens gastronomi, blinkende neonlys og ikke mindst kasinoer.

Afrejse fra Las Vegas

Intet varer evigt, så i dag er det tid til at pakke bagagen og starte hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser, herlige minder og nye venskaber i kufferten.

Ankomst til Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi på dansk jod og vi tager afsked med hinanden og kan forhåbentlig sige ”på gensyn”.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Los Angeles med flyskift
 • Fly Las Vegas - Danmark med flyskift
 • Danske guider
 • Al transport ifølge program
 • 15 overnatninger på gode hoteller
 • Swimmingpool på de fleste hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service vogn til bagage og kolde drikkevarer
 • Leje af motorcykel (Harley-Davidson Heritage Softail)
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring* på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Los Angeles
 • Besøg i Monument Valley
 • Besøg i Arches National Park
 • Besøg i Bryce Canyon
 • Besøg i Zion National Park
 • Besøg i Grand Canyon
 • Udflugt i Las Vegas
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Tillæg for enkeltværelse fra 8.700 kr.
 • Benzin og vejafgifter
 • Entréer og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. person 295 kr.
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

Om rejsen

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14  motorcykler.

Om ruten
Turen er ca. 4.000 km lang, og vi kører fortrinsvis ad de små "bagveje". Klimaet er behageligt og motorcykel-venligt.

* Om MC-forsikringen
Forsikring på motorcyklen er “VIP Plus” inkl. tyveri- og skadesdækning med selvrisiko på USD 2.000 ved skade og med selvrisiko på USD 5.000 ved tyveri.

Ved afhentning af motorcyklen kan du opgradere MC-forsikringen til "VIP-Zero" med selvrisiko på USD 0 ved skade, og med selvrisiko på USD 1.000 ved tyveri.
Pris er USD 10 pr. dag og afregnes direkte til udlejeren.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisikoen på lejede køretøjer og vi anbefaler derfor, at du på forhånd tjekker om din rejseforsikring dækker selvrisikoen. På den måde kan du vælge den bedste løsning for dig.

 

Tilkøb

Ønsker du en større MC-model kan vi anbefale:

 • Harley-Davidson - Touring class fra 1.000 kr. ekstra pr. fører
   
 • Harley-Davidson - Grand Touring class fra 2.000 kr. ekstra pr. fører

   

Se alle MC-modeller

 

Ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra spændende oplevelser lokalt. Bl.a. en helikoptertur over Grand Canyon

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
38.990 kr.
-
OBS: 2025 rejsen er på 16 dage
41.990 kr.

2024: Pris for passager er 28.990 kr.
2025: Pris for passager er 32.990 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.