Sturgis, Yellowstone & Rocky Mountains

15 dages motorcykelrejse med dansk guide til Sturgis, Yellowstone & Rocky Mountains

Store naturoplevelser, historiske seværdigheder og USA´s mest prestigefulde MC-træf i tilgift, det er nøgleordene for denne ca. 3.800 kilometer lange rejse. Vi kører ad USA’s smukkeste – og ofte mindste veje og sørger for, at din motorcykelrejse bliver fuld af unikke oplevelser og overraskelser.

På 15 dage tager vi dig gennem Wyoming og de nærliggende staters allerstørste ikoner. Fra spektakulære Yellowstone National Park og de imponerende Rocky Mountains til de historiske højdepunkter i USA som Little Big Horn og Mount Rushmore.

Men det er ikke natur det hele, for vi skal også til The Sturgis Rally, der er en oplevelse ud over det sædvanlige. Sturgis er ikke USA´s største motorcykeltræf, men det er USA's ældste og har da også fået tilnavnet ”The granddaddy of all Motorcycle rallies”. De første år fokuserede man meget på ræs og stunts, men i dag har Sturgis udviklet sig til meget mere og er nu et af de mest spændende mc-events i verden og én stor folkefest. Spænd hjelmen og gør dig klar dit livs rejse på to hjul.

Fra 42.990 kr.
pr. fører i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk guide

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Rejseperiode: 
August

Varighed:
15 dage/13 nætter

Længde:
ca. 3.800 km

Klimapåvirkning:
6.998 kg CO2 samlet for 2 personer på en MC
- mere om grønnere kør-selv-ferie

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe:

Kontakt os
 

Mød vores guider her

Se vores inspirerende MC-brochure her

Tag med på denne rejse fordi:

 • Du oplever det legendariske Sturgis Rally  - ét af de største og fedeste MC rallyer
 • Du besøger billedskønne Rocky Mountains
 • Du kommer på opdagelse gennem hele 7 stater
 • Du får serveret de største naturoplevelser i Yellowstone National Park
 • Du får naturligvis dygtige guider
 • Du kører naturligvis på Harley-Davidson

Dagsprogram

Byrundtur i Denver

Inden vi tager på opdagelse i Denver, starter vi med et lille informationsmøde, så alle er bedst muligt rustet til vores længe ventede Road Trip. Så står dagen ellers på sightseeing i Colorados hovedstad. Vi skal opleve flere af Denvers spændende seværdigheder som fx Denver Mint, hvor en stor del af USA´s mønter bliver præget. Vi bruger det meste af dagen i det charmerende, historiske downtown, som ligger smukt ved foden af Rocky Mountains.

Vi bliver sat af ved MC-udlejeren og skal nu køre Harley tilbage til hotellet, så vi er klar til eventyr fra i morgen tidlig.

Om aftenen er der mulighed for at besøge et af de mage micro-bryggerier, som er skudt op i byen – her er nok at vælge i mellem. Denver kan også prale af verdens største bryggeri, Coors Beer, som brygger næsten 6 millioner øl i døgnet med vand fra Rocky Mountains – skååål. Det skal nok blive en hyggelig aften, men husk du skal være klar til at køre på motorcykel i morgen – vi starter tidligt.

Denver - Rocky Mountain National Park - Steamboat Springs/Craig (400 km)

Det er dagen, hvor vi skal hente vores motorcykler, så vi starter tidligt, for at få noget ud af dagen. Vi får en gennemgang af vores motorcykler og sætter kursen mod Boulder. Undervejs passerer vi The Flatirons, som er fem markante bjerge, der står side om side – et imponerende syn.

Vejen gennem bjergene byder på flere bløde sving, hvor vi hurtig lærer vores maskiner at kende, før vi ankommer til dagens højdepunkt – Rocky Mountain National Park. Undervejs skal vi huske at nyde udsigten til de imponerende bjergtoppe, Two Sisters og USA´s højst beliggende asfalterede vej, Meadow Row - og få taget en masse billeder.

Vi anbefaler frokost på Sloppy´s Grill ved Grand Lake, hvor der er en fantastisk udsigt til Mount Craig.

Dagen slutter i nærheden af Steamboat Springs som ligger i 2.000 m højde, hvor vi overnatter (Craig).

Smukke omgivelser på vej til Rock Springs (Wyoming) (406 km)

Ready for take-off? Vi forlader Craig med vores imponerende Harley-Davidson karavane og kører ind i staten Utah. Vi fortsætter mod Flaming George, en af de allersmukkeste destinationer i Utah, når det gælder sejlads, vandsport og fiskeri. I kan godt glæde jer til en smuk tur via nogle af de allerbedste MC- byways med fantastiske landskaber. Ruten er ratet 5 af 5 mulige af US Motorcycle Roads og de ved hvad de taler om.

Sidst på dagen forlader vi Utah og overnatter i Rock Springs, Wyoming.

Jackson Hole (427 km)

Så sætter vi atter kursen mod Rocky Mountains efter et godt morgenmåltid. Målet er Jackson Town, som er en ægte ”Wild West” by med masser af atmosfære og sjæl. Jackson Town ligger i dalen Jackson Hole, og det er en gammel handelsstation, hvor der engang var en livlig handel med pels. Byen har heldigvis bevaret en herlig westernstemning med plankefortov, saloons, byhuse og historiske bygninger. Hold øjnene åbne for måske haver du pludselig midt i en skydeduel i hovedgaden eller må springe til side for en diligence – alt sammen arrangeret for de besøgende.

Mon ikke vi mødes på Million Dollar Cowboy Bar - et oplagt sted til en drink, da den har lagt interiør til mange westerns gennem tiden. I kan også besøge byens torv, der har fire porte lavet af elg gevirer.

Vi overnatter i Jackson.

Yellowstone National Park (469 km)

Det ligesom kribler for at starte sin Harley igen og starte en ny dag. Der venter os en helt igennem storslået dag for vi skal kører gennem Grand Teton National Park og videre til den imponerende Yellowstone National Park – den ældste i USA.

Yellowstone National Park dækker hele 9.000 km² og har over 400 vandfald, varme kilder, kogende mudder og mere end 3.000 springende gejsere, hvoraf Old Faithful er den mest kendte. Old Faithful springer i gennemsnit hvert 91. minut til en højde af 30 til 55 meter og indeholder mellem 14.000 og 32.000 liter kogende vand (det er til mange kander kaffe…). Alt i alt et surrealistisk sted med masser af termisk aktivitet i undergrunden, men også med et mangeartet dyreliv med bl.a. bisonokser, ulve, prærieulve, elge, bjørne, kronhjorte og forskellige antilopearter. Som I kan se, så  venter der os vitterlig en spændende dag, hvor det ene storslåede natursceneri afløser det andet.

Vi overnatter udenfor parken.

Beartooth Highway og Cody (423 km)

Vi skal ud på endnu en spændende dag, hvor der venter os masser af sving og et fantastisk udsyn fra vores motorcykler. Vi kører ad småveje og skal bl.a. udforske Beartooth Highway, der er et festfyrværkeri af hårnålesving, skønne udsigter og et eksotisk dyreliv.

Vi kan se frem til ca. 320 kilometer sublim mc-kørsel, hvor vi flere gange krydser mellem staterne Wyoming og Montana. Dagen slutter i præriebyen, Cody, Buffalo Bills hjemby, hvor der er tid til et besøg på det historiske museum om Buffalo Bill himself.

Aftensmaden kan du evt. nyde på restauranten ”Irma”, som er opkaldt efter Bills datter.

Big Horn National Forest, bjergbestigning på MC (238 km)

Et godt morgenmåltid og v starter maskinerne og kører gennem Big Horn National Forest, hvor vi passerer bl.a. Big Horn Lake. Vi kan godt forberede os på en utrolig smuk tur med gode muligheder for at spotte de bjerggeder, som har givet navn til området. Er vi heldige, ser vi også vilde heste, elge eller en endda en bjørn. Ingen andre steder i Wyoming er der større forskelle i landskabet end her, hvor vi finder både græsarealer, klare søer, dybe dale og høje bjergklipper – kort og godt, en masser motiver til kameraet.

Vi forlader Big Horn via bjergpasset på toppen af Cloud Peak – her befinder vi os i 4.000 meters højde, hvor temperaturen er faldet og luften er tynd.

Vi overnatter i Sheridan, Wyoming.

 

Spearfish Canyon og Sturgis (South Dakota) (487 km)

Så er vi kommet til dagen alle har glædet sig til. Dagens mål er byen Sturgis, og MC-træffet Sturgis Motorcycle Rally. Vi har planlagt en fed rute dertil, hvor vi bl.a. gør stop ved Aladdin General Store, som er kendt for at sælge alt og ingenting og alt derimellem. Måske er det her, du skal købe et udstoppet elghoved eller noget andet vanvittigt? I løbet af formiddagen gør vi stop ved Devils Tower, som er et af områdets mest specielle naturfænomener.

Efter frokost går turen gennem den smukke Spearfish Canyon, hvor det rige planteliv, giver gode levevilkår for masser af dyreliv som fx bjerggeder, hjorte og pindsvin. Vi holder pause i byen Hulett, hvor vi kan opleve en ægte saloon fra gammel tid.

Hvis tiden tillader det, kører vi gennem hovedgaden i Sturgis og møder et helt fantastisk syn og sandt MC-mekka. Vi er ankommet!!

Overnatning i Rapid City. 

Sturgis, Mt. Rushmore og Crazy Horse

Der er ”frit valg på alle hylder” i dag. I kan enten vælge at bruge dagen på egen hånd eller tage med på nogle af de ikoniske ture, som mc-træffet er så kendt for.

Dem som har lyst kan køre sammen med os til Black Hills. Vi passerer bl.a. Mt. Rushmore, hvor de fire præsidenter George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln er udhugget i bjergsiden. Det imponerende kunstværk er skabt af Gutzon Borglum. Vidste du, at han faktisk er af dansk oprindelse.

Så er resten af dagen eller fri til egne oplevelser og der er mange at vælge imellem. Er I historieinteresseret, kan vi anbefale Custers Last Stand, hvor general Custer og hans mænd, som nævnt ovenfor, måtte lade livet til mere end 10.000 Sioux indianere. Måske er du mere fristet af stemningen i Sturgis?

Overnatning i Rapid City.

Sturgis - bisonokser i tusindtal

I dag har du mulighed for at tage med på en tur til Custer State Park, hvor verdens største bestand af de majestætiske bisonokser holder til. Her er det ikke ualmindeligt, at en bisonflok stille og roligt krydser vejen. Vi fortsætter via en af de allermest eftertragtede MC-veje i hele USA – Needles Highway. Vi skal bl.a. køre gennem Iron Creek Tunnel og Needles Eye Tunnel som kun er godt 2 meter. På køreturen i dag oplever vi virkelig vilde stenformationer og fantastiske landskaber, der printer sig fast på nethinden.

Så er resten af dagen på egen hånd eller sammen med andre rejsefæller fra vores gruppe. Vi foreslår en tur ned ad hovedgaden i Sturgis og et besøg i Full Throttle Saloon, som er en af de berygtede bikerbarer i området – er du klar til dans på baren? Der bliver med garanti noget at fortælle, når du kommer hjem.

Overnatning i Rapid City.

Badlands National Park (Nebraska) (359 km)

I dag triller vi til Badlands National Park. Nationalparkens imponerende natur spænder fra et råt og goldt landskab med farverige klippeformationer til endeløse præriesletter. Badlands er egentlig en gammel havbund, hvilket forklarer de mange fossiler fra forhistoriske dyr, der uddøde for millioner af år siden. På prærien lever de store bisoner, prærieulve, antiloper, bighorn får, ræve og meget mere. Kort sagt, en dag i naturens tegn.

Området har dannet rammerne om adskillige Hollywood film. Det var fx her Kevin Costner dansede med ulve - måske en ide at se filmen inden turen?

Vi fortsætter ad små veje og slutter dag af i den lille by Chadron, hvor vi overnatter.

Afrejse fra Denver

Det er tid til at pakke for i dag begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og gode minder i kufferten.

Ankomst i Danmark

Efter flyveturen over Atlanten lander vi igen på dansk jord. Vi siger tak for denne gang og håber at vi snart ses igen.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Denver med flyskift
 • Fly Denver - Danmark med flyskift
 • Danske guider
 • Al transport ifølge program
 • 13 overnatninger på gode hoteller
 • Swimmingpool på de fleste hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service vogn til al bagagen og kolde drikkevarer
 • Leje af motorcykel (Harley-Davidson Heritage Softail)
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring* på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Udflugt i Denver
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Tillæg for enkeltværelse fra 8.000 kr.
 • Benzin og evt. vejafgifter
 • Entréer og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14  motorcykler.

Om ruten
Turen er ca. 3.000 km lang, og vi kører ad staternes smukkeste - og ofte mindste - veje, hvor vi møder en stor variation af natur og dyreliv. 

* Om MC-forsikringen
Forsikring på motorcyklen er “VIP Plus” inkl. tyveri- og skadesdækning med selvrisiko på USD 2.000 ved skade og med selvrisiko på USD 5.000 ved tyveri.

Ved afhentning af motorcyklen kan du opgradere MC-forsikringen til "VIP-Zero" med selvrisiko på USD 0 ved skade, og med selvrisiko på USD 1.000 ved tyveri.
Pris er USD 10 pr. dag og afregnes direkte til udlejeren.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisikoen på lejede køretøjer og vi anbefaler derfor, at du på forhånd tjekker om din rejseforsikring dækker selvrisikoen. På den måde kan du vælge den bedste løsning for dig.

 

 

 

Tilkøb

Ønsker du en større MC-model kan vi anbefale:

 • Harley-Davidson Touring class fra 1.000 kr. ekstra pr. fører
   
 • Harley-Davidson Grand Touring class fra 2.000 kr. ekstra pr. fører
   

Se alle MC-modeller

 

 

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

- (Udsolgt)
39.990 kr.
-
42.990 kr.

2024: Pris for passager er 30.990 kr.
2025: Pris for passager er 34.990 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.