Florida rundt med Daytona Bike Week

13 dages motorcykelrejse med dansk guide I florida

Florida eller ”Solskinsstaten” er med sit upåklagelige vejr og indbydende kyster en af USA’s mest eftertragtede stater. På denne mc-rejse oplever du Daytona Bike Week og det allerbedste, Florida har at byde på – fra fantastiske highways og byways og kyststrækninger til nogle af verdens største forlystelsesparker. Tag bikerbrillen på og gør klar til en solrig motorcykelrejse i godt selskab med andre bikere og en guide der har styr på detaljerne.

I løbet af den 13 dage lange rundrejse på motorcykel, serverer vi nogle af Floridas største oplevelser for dig. Der er mulighed for at komme helt tæt på den amerikanske rum historie når turen går forbi Kennedy Space Center. Og mon ikke en vild airboat-tur gennem Everglades’ sumpe med tusindvis alligatorer giver et minde for livet. Selvfølgelig skal vi også køre på den ikoniske Overseas Highway til carabisk stemning i Key West. Vi har skræddersyet den ca. 1.600 kilometer lange motorcykelrejse, så vi har to dage på USA’s største bikefest, Daytona Bike Week.

Fra 26.990 kr.
pr. fører i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk guide

Få 500 kr. i rabat per bestilling, hvis du er FDM-medlem.

Rejseperiode:
Marts

Varighed:
13 dage/11 nætter

Længde:
ca. 1.600 km

Klimapåvirkning:
5.364 kg CO2 samlet for 2 personer på en MC
- mere om grønnere kør-selv-ferie

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe:

kontakt os
 

Mød vores guider her

Se vores inspirerende MC-brochure her

Tag med på denne rejse fordi:

 • Du oplever Daytona Bike Week  - ét af de fedeste MC rallyer i USA
 • Du besøger Key West med den ægte caribiske stemning
 • Du kommer på opdagelse med airboat i Everglades
 • Du får naturligvis erfarne guider og en dygtig følgevognschauffør
 • Du kører naturligvis på Harley Davidson

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Orlando

I dag er der afrejse til ”Guds eget land” USA, og vores destination er Orlando. Vi lægger an til landing sidst på dagen, griber bagagen og bliver kørt til vores hotel, hvor vi har resten af aftenen til afslapning eller måske lærer hinanden lidt bedre at kende over en kølig og velfortjent budweiser.

Daytona Bike Week

Efter morgenmaden holder vi et kort informationsmøde, hvor vi gennemgår de kommende dages program og I får en masse praktiske informationer. Og så står bussen ellers klar til afgang og eventyret starter.

Vi kører til festivalen Daytona Bike Week - verdens ubetinget største bike-fest. Festivalen afholdes over 10 dage i marts måned med motorcykelløb, fede koncerter og ikke mindst ½ million andre vaskeægte bikere fra nær og fjern, der valfarter til festivalen hvert eneste år. Fælles for dem alle er den store passion for motorcykler, og det kan ses på de meget forskellige motorcykler – der er de seje, de sjove, de vanvittige og de total mindblowing kværne. Glæd dig.
 

Oplevelser i Orlando

I dag er der frit valg på alle hylder. Du kan slappe af ved poolen, tage på sightseeing i Orlando eller tage med til det verdenskendte Universal Studios og Island of Adventure – valget er dit. De 2 forlystelsesparker er ikke bare nogle af Orlandos mest kendte men også på top-7 listen over verdens allermest eftertragtede forlystelsesparker. Her er der er garanti for en super sjov dag med et hav af oplevelser og adrenalin på kogepunktet.

Meget tæt ved vores hotel ligger der desuden et større Outlet-shopping center, så det er bare om at snuse rundt efter de gode tilbud.

Harley-dag og Daytona Bike Week (93 km)

Så starter dagen med det vi alle har ventet på – afhentningen af vores Harleyer. Efter vi har fået Harlyerne udleveret, kører vi endnu engang til Daytona Beach og Bike Week. Vi skal et smut forbi den berømte mole på Daytona Beach og selvfølgelig skal vi besøge nogle af de mange bikershops og barer på Main Street.

Efter nogle timer på selve træffet, skal vi også til et sandt biker-indkøbsmekka, når vi besøger Floridas største Harley-Davidson forretning. Pas på du ikke bliver fristet over evne… Herefter kører vi selvfølgelig ”The Loop” – en helt fantastisk tur på 34 miles (ca. 55 km) med frihed, solskin, flotte landskaber, forførende kurver og ingen trafiklys. Her bliver du hurtig fortrolig med din Harley.

Vi fortsætter og overnatter syd for Daytona.
 

Cocoa Beach og Kennedy Space Center (235 km)

Endnu en spændende dag venter og vi kører til Kennedy Space Center. Her har vi mulighed for at komme på en vildt spændende sightseeingtur, hvor vi bl.a. kan se nogle af de pensionerede rumfærger og ikke mindst den vildt imponerende Saturn V Rocket, der bragte mennesket til månen. Det er stadig den største og kraftigste raket nogensinde.

Kennedy Space Center er stadig stedet, hvorfra den amerikanske rumfartsadministration, NASA opsender hovedparten af de raketter, USA sender ud i rummet. Centeret ligger på en smal langtange midt i et stort fugle- og vildtreservat, hvor Atlanterhavet er nærmeste nabo.

Efter besøget finder vi vores Harleyer og kører sydpå langs Atlanterhavskysten. Vi slutter dagen i byen Stuart, der siden 1957 har kaldt sig for ”The Sailfish Capital of the World” Byen ligger lidt nord for Palm Beach.

Miami Beach (183 km)

Så starter vi Harleyerne igen og fortsætter rejsen ned langs kysten mod farverige Miami. Vi tager de små veje og kører helt ude ved vandet, så vi får de bedste udsigter, når vi tager en kort pause. På vejen mod Miami passerer vi West Palm Beach og Fort Lauderdale.

Vi overnatter i nærheden af Miami, ca. en halv times kørsel fra Miami South Beach.

I Miami venter de brede sandstrande med høje, svajende palmer. Der er flotte pastelfarvede bygninger tilsat vilde neonskilte, der lyser op om aftenen, når nattelivet starter til lyden af dunkende rytmer og sjove drinks og fadøl rækkes over baren natten lang. Den ikoniske Ocean Drive med de mange farverige Art Deco bygninger, restauranter og barer er et besøg værd. Guiderne hjælper naturligvis med at arrangere transport i Miami.
 

Key West - 42 broer venter os (244 km)

Vi har en fantastisk dagskørsel foran os på vej til USA´s sydligste punkt, Key West. Vi kører via The Keys, en af USA´s mest imponerende vejstrækninger, der er ideel til de 2-hjulede. De flotte øer (The Keys), der emmer af caribisk stemning, er forbundet med 42 broer fordelt over en strækning på 200 km. Strækningen hedder Overseas Highway, og vi har god tid til at nyde turen og gøre holdt, når udsigten og de mange pelikaner kræver et billede eller flere. 

Lidt bonusinfo: Overseas Highway blev oprindeligt bygget som jernbane fra Miami til Key West af oliemillionæren Henry Flagler. En orkan satte en stopper for hele jernbane-eventyret, og man valgte i stedet at bygge en vejstrækning på toppen af de resterende jernbanebroer, som stod færdig i 1938.

Vi overnatter i Key West de næste par dage.
 

Caribisk stemning i Key West

I dag lader vi Harleyerne stå, med mindre du selv foretrækker at udforske området lidt på egen hånd. Der er utallige oplevelser at vælge mellem. Hvis der er stemning for det, kan vi arrangere en fed vandscooter-safari rundt om Key West, mellem Den Mexicanske Golf og Atlanterhavet. Det er en tur vi kun kan anbefale, da du kan tage dig en dukkert og slå dig løs i det krystalklare vand.

Resten af dagen er der god tid til dine egne oplevelser. Læg fx vejen forbi Hemmingways hjem, find en strand du slappe af på eller gå en tur ned af Duval Street, der er omdrejningspunktet for sightseeing, attraktioner, shopping, lokale specialiteter med friske skaldyr på menuen og kolde drikkevarer!
 

Overseas Highway (238 km)

Vi forlader Key West og kører atter turen hen over de smukke Keys - denne gang gør vi et stop undervejs, hvor det vil være muligt at se delfiner, hvis vi er heldige.

Vi overnatter lige ved ”indgangen” til Everglades, som vi skal udforske i morgen.

Everglades National Park (145 km)

I dag kører vi ind i Everglades National Park. Landskabet er ikke så spektakulært som i det store nationalparker i det vestlige USA, men til gengæld er dyrelivet unikt. Her kan du tælle alligatorer, der ligger i vejkanten og glor på dig. Vi kan faktisk både se alligatorer og krokodiller, men Everglades indbyggere tæller også oddere, søkøer, skildpadder og den sjældne Florida-panter.

Vi har tid til at komme på en tur med airboat, hvor vi drøner gennem sumpene for at spotte dyr og planter. Det er vildt sjovt når airboaten pludselig drejer på en tallerken og når tophastighed igen på få sekunder.

Efter Everglades fortsætter vi ud til Den Mexicanske Golf, hvor vi overnatter i Naples.
 

Naples - Cape Coral - Orlando (316 km)

Vi starter Harleyerne og sætter kursen mod Cape Coral, der ligger tæt på Fort Myers. Byen blev grundlagt af brødrene Jack and Leonard Rosen i 1957. Med 640 km kanaler, er det den by i verden med det længste kanalsystem. De fleste huse ligger ned til vandet, og byen er et meget eftertragtet sted med sine 355 solskinsdage om året.

Vi spiser frokost og kører den sidste strækning på vores Harleyer, inden vi skal aflevere dem i Orlando, hvor vi også overnatter.
 

Afgang fra Orlando

Efter morgenmaden pakker vi og begynder hjemrejsen mod Danmark med masser af oplevelser og minder i bagagen – og måske nogle nye spirende venskaber i vente.
Det kan også være at du har valgt at forlænge din rejse.

Ankomst til Danmark

Efter en tur over Atlanten, lander vi igen på dansk jord og tager afsked med hinanden – og forhåbentlig på gensyn.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Orlando med flyskifte
 • Fly Orlando - Danmark med flyskifte
 • Danske guider

 • Al transport ifølge program

 • 11 overnatninger på gode hoteller
 • Swimmingpool på de fleste hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følgevogn til bagage og kolde drikkevarer
 • Leje af motorcykel (Harley Davidson Heritage Softail)
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • 2 dage med Daytona Bike Week
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 7.000 kr.
 • Benzin og vejafgifter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. person 295 kr.
 • Entréer og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
 • Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 14 motorcykler.

Om ruten
Turen er ca. 1.800 km lang, og Florida byder på et dejligt, varmt klima, hvor solens stråler gør denne rute endnu smukkere.

 

tilkøb

Ønsker du en større MC-model kan vi anbefale:

 • Harley Davidson Street Touring class fra 1.000 kr. ekstra pr. fører
   
 • Harley Davidson - Touring Class fra 2.000 kr. ekstra pr. fører

   

Se alle MC-modeller

ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra oplevelser lokalt efter ankomst til Florida. Hør mere om dette hos din guide. Bl.a. billetter til Universal Studios i Orlando, entré til Kennedy Space Center eller en tur med airboat i Everglades.

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

- (Udsolgt)
26.990 kr.
-
26.990 kr.

2023: Pris for passager er 21.990 kr.
2024: Pris for passager er 21.990 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt