Solrige Florida

10 dages motorcykelrejse med dansk rejseleder i solrige florida

nyhed!

Motorcykelrejsen til jer der er på udkig efter fede kørestrækninger, hvor motorcyklen rigtig kan strække benene, og summende strandbyer, der indbyder til hyggelige pauser. Florida har lige netop det der skal til! Oplev evigt pulserende Miami og kør langs Highway 1 gennem South Beach, fortryllende Key West og Florida City ved sumpområdet Everglades. Besøg den sydvestlige del af Florida, hvor den Mexicanske Golf, bløde sandstrande og fredsommelige fiskerbyer sætter en roligere stemning, inden I rammer Orlando, hvor der er rig mulighed for hæsblæsende eventyr i de store forlystelsesparker. Rejsen rundes af på Ocean Drive i Miami Beach!

Fra 17.990 kr.
pr. chauffør i delt dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk rejseleder

Få 500 kr. i rabat pr. bestilling, hvis du er FDM-medlem

FDM TRAVEL OG MC-USA

 • FDM travel har overtaget MC-USA og kan nu tilbyde unikke motorcykelrejser med dansk rejseleder.
   
 • MC-USA har siden 2010 skræddersyet motorcykelrejser til danskerne - og det vil de fortsætte med.

 

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe: 

kontakt os

 

Mød vores rejseledere her

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Miami

I dag er der afrejse fra Danmark, og turen går mod Miami i solrige Florida.

Efter ankomst i Miami tager vi til hotellet for at indlogere os. Selve Miami by inde på fastlandet – Miami Beach er jo en ø – har flere spændende kvarterer, bl.a. Coconut Grove i det sydlige Miami med masser af hyggelige butikker, lækre restauranter, barer og cafeer – det hele samlet i et kvarter med smalle gader, grønne træer og lave huse.

Måske føler I, at Miami Beach kalder. I skal naturligvis ud og se på turister og kendisser på Ocean Drive, den berømte strandpromenade i South Beach. Husk at Miami Beach er andet end Ocean Drive – fx den mondæne shoppinggade Lincoln Road, hvor I skal have det helt store kreditkort med. Også den lille smøge Espanola Way er værd at smutte igennem. 

Vil I ryge en god cigar, så læg vejen forbi Little Havana – eller Calle Ocho, som bydelen kaldes på spansk. Little Havana er cubanernes bydel i Miami, og her tales der hovedsageligt spansk. Men turister er velkomne, og I kan købe nogle solide kanonslag i bydelens cigarudsalg, hvor cigarerne rulles helt fra bunden inde i baglokalerne. Nyd dette overflødighedshorn af en by, som er en legeplads for voksne og et sted, hvor I kan føle næsten den samme frihed, som når I kører på motorcykel. 

Miami - Key Largo (110 km)

Om morgenen er det tid til at hente motorcyklen og komme ud at køre. Så er vi i gang!

Hele vejen ad Overseas Highway, findes der små skilte i vejkanten, der angiver, hvor mange kilometer der er fra Florida City og Key West. Adresser henviser normalt også til disse numre. Vejen over havet er den sydligste del af Highway 1, den historiske highway, der snor sig over næsten 3.900 km langs hele østkysten. Vi kører til Key Largo, hvor vi skal overnatte. Key Largo byder på mange interessante seværdigheder, såsom den oprindelige båd fra filmen Afrikas dronning.

Key Largo - Key West (156 km)

Vi fortsætter mod syd på en af landets mest spændende veje, nemlig Overseas Highway, der består en en lang række øer med broer imellem. Nyd udsigten over det turkisblå hav under vejs. Ved milepæl 59 kommer vi til Dolphin Research Center, som er et besøg værd. På turen ned mod Key West kører vi med Atlanterhavet på den ene side og Florida Bay på den anden side. Øerne vi kører over kaldes Florida Keys, og er kulturelt en blanding af Caribien og Florida. I vil ganske givet føle jer så langt væk fra resten af den amerikanske kultur, som det er muligt uden rent faktisk at forlade kontinentet.

Key West er også helt speciel. Et afslappet, tilbagelænet lokalsamfund, men stadigvæk et af de mest livlige og anarkistiske steder i USA. Der er mange seværdigheder at vælge imellem bla. Ernest Hemingways hjem, den berømte bar, Sloppy Joe's Bar, Edison hjem og ikke mindst muligheden for at få tage et billede foran monumentet, der markerer det sydligste punkt i USA. 

Key West - Florida City (208 km)

I dag går tilbage ad Overseas Highway til Florida City. Florida City er indgangen til Everglades National Park. Everglades National Park dækker over 1,5 millioner hektar på den sydvestlige spids af fastlandet Florida og er den største subtropiske vildmark i USA. En ret stor del af parken står faktisk under vand, og hele Everglades økosystemet er sådan set én stor, langsomt strømmende flod, der er 80 km bred, men i gennemsnit kun et par ca. 5 cm dyb. Everglades er konstant truet økosystem, men bobler samtidig med liv. Der findes over 300 slags ynglende fuglearter samt 600 forskellige slags fisk og dyr, lige fra de sjældne søkøer til alligatorer i stort antal.

Florida City - Naples (184 km)

 

I dag har I tid til at udforske mere af Everglades, før I fortsætter nordpå mod Naples. Kør nordpå ad Highway 997 og tag derefter Highway 41 hele vejen til Naples. Naples er kronjuvelen blandt byerne i det sydvestlige Florida og ligger ud til den Mexikanske Golf med solrige stande, som er et hit blandt vandhunde og feriegæster. 

Naples - Orlando (376 km) (415 km)

I kører langs Floridas vestkyst på Highway 41 gennem Fort Myers, Cape Coral, Venice og St. Petersburg og Tampa. Floridas vestkyst indeholder alle ekstremer. Summende, ungdommelige byer ligge side om side med fredsommelige fiskerlandsbyer, travle feriesteder ligger kun få minutter fra øde sumpområder og kunstsamlinger i verdensklasse konkurrerer om opmærksomhed med overdådige forlystelsesparker. Der er masser af forskellige oplevelser, men én ting er sikkert - de smukke solnedgange over den Mexikanske Golf er lige så fantastiske som i Florida Keys. I Tampa, vestkystens største by, tager I Highway 4 til Orlando.

Miami - hjemrejse

I dag venter hjemrejsen - med mindre I forlænger rejsen og tager videre på nye eventyr.  I kunne jo let tage et par dage i Miami, South Beach og stranden.  

Hjemkomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig tur rundt i Florida.

KORT

Vis på kort

GALLERI

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Miami
 • Fly Miami - Danmark
 • Dansk rejseleder

 • Al transport ifølge program

 • 8 overnatninger på gode hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service bil, der tilbyder kolde drikkevarer
 • Leje af Harley Davidson motorcykel (Classic class)
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Tillæg for enkeltværelse 4.600 kr.
 • Benzin
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. person 295 kr.
 • Entréer og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
 • Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Varighed
10 dage / 8 nætter

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 10 chauffører.

Transport
Rejsen gennemføres på Harley-Davidson motorcykler

Om ruten
Turen er ca. 1.500 km lang, og Florida byder på et dejligt, varmt klima, hvor solens stråler gør denne rute endnu smukkere. 

 

 

 

tilkøb

 • Ønsker du en større MC-model kan vi anbefale Street Glide eller Road Glide (Touring class)
  fra 1.000 kr. ekstra pr. fører.

   
 • Skal du have en passager bagpå bør du vælge en: Street Glide Touring edition (Grand Touring class)
  fra 2.000 kr. ekstra pr. fører.


ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra oplevelser lokalt. Bl.a. billetter til Universal Studios i Orlando, en vandscooter-safari i Key West eller en tur med airboat i Everglades

 

 

Vælg din Harley

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
17.990 kr.

Pris for passager er 11.990 kr.
 

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Forlæng rejsen

Kontakt