Solrige Florida

10 dages motorcykelrejse med dansk guide i solrige Florida

Motorcykelrejsen til jer der er på udkig efter fede kørestrækninger, hvor motorcyklen rigtig kan strække benene, og summende strandbyer, der indbyder til hyggelige pauser. Florida har lige netop det der skal til! Oplev evigt pulserende Orlando og kør langs Floridas vestkyst til fortryllende Key West og Florida City ved sumpområdet Everglades. Inden vi igen rammer Orlando, har vi også kørt op langs Floridas østkyst. Tilbage i Orlando er der rig mulighed for hæsblæsende eventyr i de store forlystelsesparker. Der findes endda mulighed for at runde rejsen af på Ocean Drive i Miami Beach!

Fra 23.990 kr.
pr. fører i delt dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk guide

Få 500 kr. i rabat pr. bestilling, hvis du er FDM-medlem

Rejseperiode: 
Januar

Varighed:
10 dage/8 nætter

Længde:
ca. 1.500 km

Klimapåvirkning:
5.282 kg CO2 samlet for 2 personer på en MC
- mere om grønnere kør-selv-ferie

 

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe:

Kontakt os
 

Mød vores guider her

Se vores inspirerende MC-brochure her

Tag med på denne rejse fordi:

 • Du drømmer om sol og sommer "overthere"
 • Du oplever Key West med den ægte caribiske stemning
 • Du får erfarne guider
 • Du kan komme på opdagelse med airboat i Everglades
 • Du kører naturligvis på Harley-Davidson

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Orlando

I dag er der afrejse til ”Guds eget land” USA, og vores destination er Orlando. Vi lægger an til landing sidst på dagen, griber bagagen og bliver kørt til vores hotel, hvor vi har resten af aftenen til afslapning eller måske lærer hinanden lidt bedre at kende over en kølig og velfortjent budweiser.

Oplevelser i Orlando og store Harley-dag

I dag er der frit valg på alle hylder. Du kan slappe af ved poolen, tage på sightseeing i Orlando eller tage med til det verdenskendte Universal Studios og Island of Adventure – valget er dit. De 2 forlystelsesparker er ikke bare nogle af Orlandos mest kendte men også på top-7 listen over verdens allermest eftertragtede forlystelsesparker. Her er der er garanti for en super sjov dag med et hav af oplevelser og adrenalin på kogepunktet.

Meget tæt ved vores hotel ligger der desuden et større Outlet-shopping center, så det er bare om at snuse rundt efter de gode tilbud.

Vi mødes på hotellet midt på eftermiddagen for at tage til udlejeren og hente vores harley´er!

Orlando - Naples (380 km)

Fra Orlando køres der ud mod Floridas vestkyst, som indeholder alle ekstremer. Summende, ungdommelige byer ligge side om side med fredsommelige fiskerlandsbyer, travle feriesteder ligger kun få minutter fra øde sumpområder. Der er masser af forskellige oplevelser, men én ting er sikkert - de smukke solnedgange over den Mexikanske Golf er lige så fantastiske som i Florida Keys.

Sidst på eftermiddagen er vi fremme ved hotellet og det er tid til en kølig forfriskning.

Naples - Florida City (246 km)

Naples er kronjuvelen blandt byerne i det sydvestlige Florida og ligger ud til den Mexikanske Golf med solrige strande, som er et hit blandt vandhunde og feriegæster. Herfra sættes kursen gennem det kendte sumpområde som kaldes Everglades. Lange lige veje venter os og hold godt øje med alligatorer i vejkanten.

En tur i airboat er noget de fleste kan tænke sig at prøve og det bliver der mulighed for her midt i Everglades. Vi skal spotte alligatorer og bare suse gennem sumpene - hold godt fast!

Sidst på eftermiddagen er vi fremme ved hotellet omkring Florida City.

Florida City - Key West (199 km)

Vi fortsætter mod syd på en af landets mest spændende veje, nemlig Overseas Highway, der består en en lang række øer med broer imellem. Nyd udsigten over det turkisblå hav under vejs. Ved milepæl 59 kommer vi til Dolphin Research Center, som er et besøg værd. På turen ned mod Key West kører vi med Atlanterhavet på den ene side og Florida Bay på den anden side. Øerne vi kører over kaldes Florida Keys, og er kulturelt en blanding af Caribien og Florida. I vil ganske givet føle jer så langt væk fra resten af den amerikanske kultur, som det er muligt uden rent faktisk at forlade kontinentet.

Key West er også helt speciel. Et afslappet, tilbagelænet lokalsamfund, men stadigvæk et af de mest livlige og anarkistiske steder i USA. Der er mange seværdigheder at vælge imellem bla. Ernest Hemingways hjem, den berømte bar, Sloppy Joe's Bar, Edison hjem og ikke mindst muligheden for at få tage et billede foran monumentet, der markerer det sydligste punkt i USA. 

Miami - Vero Beach (225 km)

I dag forlader vi Miami og kører med Atlanterhavet som makker på vores højre side nordpå. Undervejs kører vi bl.a  igennem USA´s svar på Venedig; Fort Lauderdale og vi kører cruiser igennem de mange strandbyer hvor det rolige liv leves. Vi krydser ud på Hutchinson Island og får Atlanterhavet rigtig tæt på, inden vi når frem til vores destination for natten.

Vero Beach - Orlando (209 km)

Fra morgenstunden bevæger vi afsted fra Vero Beach ad hyggelige highways langs kysten videre nordpå Undervejs laver vi måske et lille foto stop ved Melbourne Beach og de brede flotte hvide sandstrande inden der krydses ind igennem flere wildlife reservater. Inden vi nærmer os vores hotel i Orlando, kører vi forbi masser af de søer som Florida også er kendt for at have. Sidst på eftermiddagen er vi fremme ved udlejeren, hvor vi skal aflevere motorcyklerne.

Hjemkomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark efter en oplevelsesrig tur rundt i Florida.

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Orlando med flyskift
 • Fly Orlando - Danmark med flyskift
 • Danske guider
 • Al transport ifølge program
 • 8 overnatninger på gode hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service vogn til bagage og kolde drikkevarer
 • Leje af motorcykel (Harley-Davidson Heritage Softail)
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring* på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter
   

Prisen inkluderer ikke

 • Tillæg for enkeltværelse 6.000 kr.
 • Benzin og vejafgifter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Entréer og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
 • Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Antal deltagere
Rejsen gennemføres ved minimum 10 motorcykler.

Om ruten
Turen er ca. 1.500 km lang, og Florida byder på et dejligt, varmt klima, hvor solens stråler gør denne rute endnu smukkere.

* Om MC-forsikringen
Forsikring på motorcyklen er “VIP Plus” inkl. tyveri- og skadesdækning med selvrisiko på USD 2.000 ved skade og med selvrisiko på USD 5.000 ved tyveri.

Ved afhentning af motorcyklen kan du opgradere MC-forsikringen til "VIP-Zero" med selvrisiko på USD 0 ved skade, og med selvrisiko på USD 1.000 ved tyveri.
Pris er USD 10 pr. dag og afregnes direkte til udlejeren.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisikoen på lejede køretøjer og vi anbefaler derfor, at du på forhånd tjekker om din rejseforsikring dækker selvrisikoen. På den måde kan du vælge den bedste løsning for dig.

 

 

Tilkøb

Ønsker du en større MC-model kan vi anbefale:

 • Harley-Davidson - Touring class fra 1.000 kr. ekstra pr. fører
   
 • Harley-Davidson - Grand Touring Class fra 2.000 kr. ekstra pr. fører


  OBS: Electra Glide er ikke tilgængelig på denne tur.


 

Se alle MC-modeller

Ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra oplevelser lokalt. Bl.a. en tur med airboat i Everglades og besøg på Kennedy Space Center.

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

-
23.990 kr.

Pris for passager er 19.990 kr.

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.