Rejseforedrag: Guidede MC-rejser i USA

Kom til gratis inspirationsmøde om mc-rejser i USA med dansk guide

Drømmer du om at mærke friheden på en motorcykel gennem USA’s spektakulære natur? Og vil du have de fedeste og bedste rejseoplevelser sammen med andre passionerede MC-entusiaster? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser på en motorcykelrejse gennem USA med FDM travel. Dette foredrag handler om guidede MC-ture rundt i USA, hvor fællesskab og nysgerrighed går hånd i hånd.

I løbet af et par timer tager vi dig med til det bedste, en motorcykelrejse i USA har at byde på: fra den storslåede vestkyst med ikoniske Highway 1 og Californiens fascinerende storbyer til legendariske oplevelser på den historiske Route 66. Vi kommer igennem spektakulære nationalparker og kører fra kyst til kyst.

Vores rejseforedrag er både for dig, der allerede har rejst på motorcykel eller drømmer om at rejse på motorcykel i USA og gerne vil introduceres til MC-rejser med MC USA i Mulighedernes land. Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde de helt særlige MC-venlige oplevelser i USA.

Vi ses !

Datoer og tilmelding

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag her.

Se filmen
MC-rejser i USA med dansk guide - online rejseforedrag - november 2022
Stop i Monument Valley på MC-rejse i USA med dansk rejseleder