Cave and Basin National Historic Site

Startskuddet til Canadas første nationalpark

Lad os starte med begyndelsen: Det er her Banff National Park er grundlagt! Tre jernbanearbejdere fandt ved et tilfælde hulen med naturlige termiske mineralkilder i 1883, som i dag er et naturligt, historisk og kulturelt mindesmærke, der ligger kun to kilometer fra byen Banff. Oplevelsen i den lille hule er virkelig intens og smuk. Når du står ved bassinet, er det ikke svært at forestille sig jernbanearbejdernes idé om at tjene penge på at vise gæster deres opdagelse.

Inspiration

Kan du få øje på de små Banff-snegle?

Afsæt en times tid eller halvanden til besøget – så når du både at se grotten med det indendørs bassin, udstillingen, filmen om områdets historie og at besøge det udendørs bassin, hvor du kan se den udrydningstruede Banff-snegl. Den er svær at få øje på med sine kun 3-5 mm., men det entusiastiske personale udpeger og fortæller om sneglene, som kun findes her og trives i det udendørs bassin med det lune vand.


" Tip: Afslut besøget med at nyde udsigten over dalen mod bjergene. Traveturen ”Marsh Loop” leder dig langs Bow River i skønt landskab med udsigt til både engarealer, skov og bjerge."

- Mette J, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort

Oplev det vestlige Canada - Skab din egen historie