Canadas majestætiske bjerge i bil og med tog - Deluxe

7-dages kombineret kør-selv-ferie og togrejse med legendariske Rocky Mountaineer train

Fra Calgary går turen tværs gennem det bedste af de canadiske Rocky Mountains for at ende i vidunderlige Vancouver. Undervejs venter masser af høje bjergtoppe, gletsjere og alpin udsigt i berømte nationalparker Banff og Jasper - kort sagt en i natur i verdensklasse.

Ved at kombinere kør-selv-ferien med et par dage ombord på Rocky Mountaineer Train får I helt optimale muligheder for at komme tæt på de majestætiske bjerge, de brusende vandfald og smaragdgrønne søer som Lake Louise. Dertil lægger I de charmerende byer og en ægte guldgraverstemning, når I kører gennem det gamle guldgraverområde. Velkommen til de Canadiske Rockies.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker ift. tid, steder og oplevelser m.m., så I får jeres helt personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 45.985 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages ferie inkl. 5 dages kør-selv med Deluxe hoteller, billeje og et udvalg af udflugter samt 2 dages togrejse med Rocky Mountaineer Train (GoldLeaf Service).

Rejseperiode: 
Ultimo april - primo oktober.

Turen starter:
Tirsdag og lørdag

Turen kan også laves i modsat retning med start tirsdag og fredag.

Varighed: 
7 dage / 6 nætter

Længde:
Ca. 430 km i bil

Klimapåvirkning:
6.265 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Oplevelser i Banff

Hele dagen er afsat til at nyde Banff og omegn og I kan vælge én af disse fire oplevelser, som er inkluderet i turens pris:

 • Tag svævebanen Banff Gondola op i højderne til toppen af Sulphur Mountain, hvor I kan se ud over hele Banff og gå en tur rundt ad naturstien Banff Skywalk på toppen af bjerget.
 • På Lake Minnewanka kan I komme ud og sejle 1 time på det turkisfarvede vand, mens I nyder udsigten over de canadiske bjerge.
 • I kan tage med på en guidet kanotur på Bowfloden. Turen vares ca. 1½ time. 
 • I kan komme højt til hest på et 1 times guidet eventyr gennem det berømte landskab i Banff Nationalpark.

Tilbage i Banff by kan I dyppe kroppen i endnu en omgang mineralrige varme kilder, Upper Hot Springs. 

Overnatning i Banff

Banff - Lake Louise, Alberta (62 km)

Turen fra Banff til Lake Louise er kort, så giv jer god tid til at nyde området.

Når I forlader Banff, bør I vælge Bow Valley Parkway, der løber langs Bow River, hvor I kan stoppe ved Johnston Canyon. Her kan I tage på en vandretur op gennem den smalle kløft, hvor vandrestien flere steder er anlagt som ”hængende fortov” på den lodrette klippeside. Vælg mellem enten Lower eller Upper Falls - eller snup dem begge to - det tager cirka halvanden time, og det er en meget smuk tur. Der er små to kilometer fra p-pladsen op til Upper Falls, som er det største, mens der kun er 800 meter op til Lower Falls.

Fortsæt videre til "Jewel of the Rockies", Lake Louise. Mens byen Lake Louise er til at overse, er omgivelserne det til gengæld ikke. Lake Louise er nok den mest berømte glacial sø i de Canadiske Rockies og en af de smukkeste på den vestlige halvkugle.

Overnatning ved Lake Louise

Lake Louise - Jasper, Alberta (230 km)

Strækningen mellem Lake Louise og Jasper er en af de mest spektakulære og går ad den berømte og imponerende Icefields Parkway, rygraden af Canadian Rockies, langs det ene mere fantastiske sceneri efter det andet. Gigantiske bjerge med evig sne på toppen, dybe floder, brusende vandfald, turkisgrønne bjergsøer og hvide gletsjertunger udgør dagens intense bombardement af indtryk. Undervejs bør I holde udkig efter Crowfoot Glacier, Bow Lake, Peyto Lake og Sarbach Glacier, der alle fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Ved Columbia Icefield-gletsjeren kan I komme ud på en køretur på selve gletsjeren i en specialbygget firehjulstrukket bus. Og blot et par kilometer derfra kan I komme en tur ud på Skywalk, en glasbro der hænger på klippevæggen små 300 meter oppe, og I ser direkte ned i dybet. Både køreturen på Athabasca Gletsjeren og tur på Glacier Skywalk er inkluderet i rejsens pris.

Nu venter den charmerende bjergby Jasper. Glæd jer til at opleve den hyggelige stationsby, der bærer præg af sin funktion som serviceby for alle turisterne, der vil nyde skønheden i Jasper National Park. Gå en tur ad hovedgaden i Jasper, der ligger så smukt i midten af nationalparken omgivet af fem små søer og fantastiske naturscenerier.

Overnatning i Jasper

Oplevelser i Jasper

I har hele dagen til rådighed til at udforske de imponerende omgivelser. I Jasper Nationalpark er der en stor bestand af bjørne, elge, hjorte og bjerggeder - det gælder blot om at holde øjnene åbne.

Mulighederne er mange, men I kan fx tage en tur med svævebanen Jasper Tramway op til Whistler Mountains, hvorfra I har en ganske unik udsigt over den imponerende nationalpark eller besøge Maligne Canyon eller Maligne- og Medicine Lake - nogle af de mest fotograferede søer i verden.

I dag kan I vælge én af disse tre oplevelser, som er inkluderet i turens pris:

 • 1½ times sejltur på Maligne Lake, hvor I kan beundre de imponerende postkortomgivelse langs søen bredder og Spirit Island.
 • En stille raftingtur på Athabasca-floden, hvor I vil få en unik indsigt i Jasper Nationalpark. Udflugten tage ca. 2½ time.
 • Guidet naturvandring på ca. 3½ time er en enestående mulighed for at komme helt tæt på naturen. I vil her opleve bølgende bakker, takkede bjergtinder, skove, enge, moser, vandløb og fantastiske gletsjersøer.

Når aftenen falder på, kan I lade jeres trætte kroppe dykke ned i bassinerne ved Miette Hot Springs, mens I nyder solnedgangen over Pyramid og Patricia Lake. Jasper Nationalpark er helt enkelt fyldt med oplevelser.

Overnatning i Jasper

Jasper – med Rocky Mountaineer Train til Kamloops, British Columbia

I dag starter turen med det luksuriøse Rocky Mountaineer Train, der på 2 dage vil føre jeg til Vancouver.

Den første strækning er en meget naturskøn togtur til Kamloops i det indre af British Columbia. I forlader Jasper National Park, kører ad 'Yellowhead'-ruten forbi det imponerende Mount Robson, der er den højeste bjergtop i de canadiske Rockies. I fortsætter og kører langs den mægtige flod Thompson, en rute som pelshandlerne tidligere benyttede.

Fremme i Kamloops bliver I afhentet på stationen og kørt til aftenens hotel. (Morgenmad og frokost inkluderet på toget)

Overnatning i Kamloops

Kamloops – Rocky Mountaineer Train til Vancouver og afrejse - Danmark

Om morgenen bliver I afhentet på hotellet og kørt til stationen. Med "All Aboooooooard" forlader I Kamloops og fortsætter med at følge Thompson-floden gennem Ashcroft, en af Canadas tørreste byer, med en gennemsnitlig nedbør på bare 18 centimeter om året.

Turen går gennem Fraser Canyon og I kommer til Hells Gate. Kløften er på dette sted kun 34 meter bred men hele 180 meter dyb, og landskabet er både dramatisk og bjergtagende på en og samme tid. Området kaldes også for "Gold Rush Trail" for man fandt guld her i 1858, og mange guldgravere har forsøgt at finde lykken i netop dette område.  

Det sidste del af togrejsen tager jer gennem det frugtbare landbrugsområde i Fraser Valley. Sidst på eftermiddagen ruller det elegante Rocky Mountaineer Train ind på banegården i Vancouver - helt ude ved Stillehavet på Canadas vestlige kyst.
(Morgenmad og frokost ombord på toget er inkluderet)

Denne spændende 7 dages rundrejse tager nu sin afslutning og det er blevet til at tage i lufthavnen og flyve hjem. Men hvorfor ikke tage et par dage ekstra i skønne Vancouver, så I også får noget tid i byen, der gemmer på så mange oplevelser.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 45.985 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Calgary / Vancouver-Kastrup/Billund
 • 5 hotelovernatninger på kør-selv turen (Deluxe hoteller)
 • Én af følgende udflugter i Jasper: Sejltur på Maligne Lake, raftingtur på Athabasca-floden eller en guidet naturvandring
 • 2 udflugter ved Icefield Parkway: Ice Explorer tur på Athabasca Glacier + Glacier Skywalk
 • Én af følgende udflugter i Banff: Banff Gondola, sejltur på Lake Minnewanka, guidet kanotur på Bow-floden eller 1 times guidet ridetur i Banff Nationalpark.
 • 1 uges billeje gruppe E (Fullsize) inkl. forsikring
 • Rocky Mountaineer Train fra Jasper til Vancouver (GoldLeaf Service)
 • 1 hotelovernatning i Kamloops på togrejsen (Moderate hotel) 
 • 2 x morgenmad og 2 x frokost på toget


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider ud over nævnte
 • Entré til nationalparker
 • Gebyr for envejsleje af bil (ca. 75 CAD + skatter og afgifter)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Denne tur er beregnet på Deluxe hoteller på kør-selv turen og GoldLeaf Service på Rocky Mountaineer. 
Ønsker I standard, Superior eller Deluxe Plus hoteller, tilpasser vi gerne turen til jeres ønsker.

Standard og Superior inkluderer SilverLeaf Service på Rocky Mountaineer. Det er dog muligt, mod et tillæg, at opgradere til GoldLeaf Service.

Deluxe og Deluxe Plus inkluderer GoldLeaf Service på Rocky Mountaineer.

 

Ekstra oplevelser

Vi tilbyder en række ekstra udflugter, som kan give jer endnu flere oplevelser undervejs.

Vi anbefaler gerne:

Forlæng rejsen
Det vil være oplagt at starte turen med en nat eller to i Calgary og måske slutte med en nat i Vancouver inden hjemrejse.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011