Mette J - Lyngby

Mette J - rejsespecialist

I stedet for at rejse verden tynd med rygsækken, har jeg ad flere omgange pakket flyttekasserne og boede et år i München, to år i Saas-dalen i Schweiz og tre år i Montreal i Canada. I den forbindelse har jeg rejst meget i disse lande og deres og nabolande. Den måde at ”rejse” på har givet mig en stor forståelse for landenes kultur og historie, for menneskene og mentaliteterne, og oplevelserne er blevet mere dybtgående og intense. Det er den type indtryk og oplevelser, jeg gerne vil hjælpe dig som rejsende med at få med hjem i kufferten, så du på din ferierejse får mest muligt indhold og ikke udelukkende står tilbage med listen med X ved de klassiske højdepunkter.

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at formidle videre til dig og dine rejsefæller!

Nogle af mine største oplevelser:

  • Min største naturoplevelse er så afgjort det fantastiske højvande i Bay of Fundy i Nova Scotia i det østlige Canada, hvor forskellen på ebbe og flod er op til 15 meter.
  • En slentretur gennem det gamle Montreal på Canada Day. Her mærker man for alvor canadiernes åbenhed og nærvær.
  • Yellowstone og Midtvesten – de største naturoplevelser i min favoritnationalpark Yellowstone!
  • De amerikanske sydstater med alt hvad de har at byde på. Musik, historie og afslappet stemning. Især stemningen i New Orleans er unik.
  • USA's skønne Oregon med smukke vandfald, hvaler langs kysten, vinmarker, rodeo og den dejlige, rolige storby Portland.
  • Berlin er min yndlingsstorby i Europa pga. historien, atmosfæren og den praktiske beliggenhed. Det er så let at snige en tur til Berlin ind i kalenderen.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt