Autocamper i Canada

FIND DEN PERFEKTE AUTOCAMPER I CANADA

Canadas store nationalparker og vidt åbne ødemarker gør en autocamper perfekt til en ferie i Canada. Autocamperen giver den optimale frihed til at køre i jeres eget tempo uden at skulle nå frem til et bestemt hotel i tide. De fleste national- og provinsparker giver adgang til autocampere, så du kan overnatte bekvemt, lave mad og have en feriebolig midt i naturen.

Specielt for familier med børn, der slipper for at flytte ud og ind ad hotelværelser hele tiden og kan nøjes med at pakke bagagen ud én gang. Og når I kører, kan børnene sidde ved bordet i autocamperen og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller spil eller tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

Find alt du behøver at vide, før du bestiller:
Læs mere om autocamper fra Cruise America 2020/21

Oplev en autocamper i en af vores 8 butikker: Læs mere her

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

Se filmen
Se, hvad Canada kan på 2 minutter
Cruise Canada Motorhome

Find din autocamper


Hold øje med særlige tilbud
I perioder - specielt i foråret  - får Cruise America leveret en lang række nye autocampere. De kan afhentes i Toronto og herfra skal de køres ud til udvalgte destinationer i Canada. På denne måde kan I køre tværs over Canada i en spritny autocamper - til en meget fordelagtig pris. Vi vil opdatere denne side med informationer, så snart der igen findes mulighed for dette tilbud.


 

Kør-selv-forslag med autocamper

Vis på kort

Inspiration

Få et tilbud