Autocamper i Canada

FIND DEN PERFEKTE AUTOCAMPER I CANADA

Canadas store nationalparker og vidt åbne ødemarker gør en autocamper perfekt til en ferie i Canada. Autocamperen giver den optimale frihed til at køre i jeres eget tempo uden at skulle nå frem til et bestemt hotel i tide. De fleste national- og provinsparker giver adgang til autocampere, så du kan overnatte bekvemt, lave mad og have en feriebolig midt i naturen.

Specielt for familier med børn, der slipper for at flytte ud og ind ad hotelværelser hele tiden og kan nøjes med at pakke bagagen ud én gang. Og når I kører, kan børnene sidde ved bordet i autocamperen og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller spil eller tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

Find alt du behøver at vide, før du bestiller:
Læs mere om autocamper fra Cruise America 2021/22

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

Se filmen
Se, hvad Canada kan på 2 minutter
Cruise Canada Motorhome

Find din autocamper


Hold øje med særlige tilbud
I perioder - specielt i foråret  - får Cruise America leveret en lang række nye autocampere. De kan afhentes i Toronto og herfra skal de køres ud til udvalgte destinationer i Canada. På denne måde kan I køre tværs over Canada i en spritny autocamper - til en meget fordelagtig pris. Vi vil opdatere denne side med informationer, så snart der igen findes mulighed for dette tilbud.


 

Kør-selv-forslag med autocamper

Vis på kort

Inspiration

Få et tilbud