Kør-selv-ferie med vandre- eller cykelture i Alsace

Cykelferie i Alsace

CYKELferie I ALSACE

 

Turene foregår ad velafmærkede stier og kræver blot evnen og lysten til at cykle samt en god form. Hver aften venter en ny restaurant - godt hjulpet på vej af en god appetit og en sund træthed. Det er individuelle rejser, og ca. 14 dage før afrejse får I en plan over, hvilke hoteller, I skal bo på. Turen bliver lavet til jer, så har I specielle ønsker om, at turen fx. ikke skal være så hård, eller ønsker I flere dage, så giv blot besked om dette ved bestilling!

 I ankommer til det første hotel, hvor bilen parkeres sikkert. Samtidig udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt cykelkort og specialoplysninger om hver enkelt etape (på engelsk eller tysk) - højdeforskel, afstande, seværdigheder undervejs m.m. Den sidste dag bliver I transporteret tilbage til bilen.

En cykelferie i Alsace er en skøn oplevelse.  I bor på små charmerende hoteller med masser af blomster, og efter dagens cykeltur på mellem 40-60 km i Alsaces smukke natur med skov, bjerge og vinmarker venter et veldækket bord og en lækker middag.

Læs mere om de enkelte cykelture under Dagsprogram......

Vandreferie i Alsace

Vandreferie i alsace

 

Vandreturene foregår ad velafmærkede stier og kræver ud over evnen og lysten til at vandre, god form og et par gode vandrestøvler. Hver aften kan man glæde sig til et nyt hotel og en ny restaurant, godt hjulpet på vej af en god appetit og en sund træthed. Det er individuelle rejser, og ca. 14 dage før afrejse får I en plan over, hvilke hoteller, I skal bo på. Turen bliver lavet til jer, så har I specielle ønsker om, at turen fx. ikke skal være så hård, eller ønsker I flere dage, så giv blot besked om dette ved bestilling!

En vandretur i området omkring Kaysersberg er det perfekte måde at opleve det skønne Alsace på. Vandreturene går ad afmærkede vandrestier gennem skove, over skovklædte bakketoppe, gennem små idylliske landsbyer og vinmarker. I vandrer 12-20 km om dagen og bor på små hyggelige hoteller, der hver aften venter med et veldækket bord. 

I ankommer til det første hotel, hvor bilen parkeres sikkert. Samtidig udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt vandrekort (1:25000) og specialoplysninger om hver enkelt etape (på engelsk eller tysk) - højdeforskelle, afstande, seværdigheder undervejs m.m. Den sidste dag bliver I transporteret tilbage til bilen.

Læs mere om de enkelte vandreture under Dagsprogram...

 

 

Om hotellerne i Alsace

Om hotellerne i alsace

I bor på hyggelige 2- og 3-stjernede egnstypiske hoteller, og det skal bemærkes, at I ikke skal være betænkelige ved at bo på et 2-stjernet hotel. Værelserne er i orden, men der er måske ikke minibar eller andre specielle faciliteter. Til gengæld er restauranterne i top! Bagagen skal I ikke tænke på, den bliver transporteret mellem hotellerne

Ankomst

I god tid inden afrejsen vil I få besked om, i hvilken by og på hvilket hotel, I skal bo. Hotellerne er nemme at finde, da de ligger i små byer. I bedes give besked i god tid, såfremt det er nødvendigt med transport til/fra banegården på første- og sidstedagen. 

OBS: Ankommer I senere end kl. 19:00 til det første hotel, så skal I aftale det direkte med hotellet, da der ikke er døgnåbent.  

Få et tilbud

Intern kommentar

Leverandør Horizon D'Alsace: infos@horizons-alsace.com 

Betty MUNIER, Le Secrétariat
HORIZONS D’ALSACE
28 rue du Général Dufieux - 68650 LAPOUTROIE
Tél. + 00 33 (0)3 89 78 35 20
www.horizons-alsace.com

Vandreture:

  • 6 dages Vandretur HSXBVAND
  • 4 nætter Kulinarisk Vandretur HSXBGOUR
  • 5 nætter Kulinarisk Vandretur HSXBGOU2
  • 3 nætter Vandretur i Vinmarkerne HSXBRAVI​​
  • 4 nætter Vandretur i Vinmarkerne HSXBVIGN​​​​​

Cykelture:

  • 4 nætter Cykeltur HSXBCYBA
  • 5 nætter Cykeltur HSXBCYRE