FDM travel, Lyngby

Dit kør-selv-rejsebureau i Lyngby

FDM travel, Firskovvej 22, Kgs. Lyngby 
Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier i Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand, samt lave veltilrettelagte guidede MC-ture i USA og New Zealand. 

personlig rejserådgivning enten online, på telefon eller i en af vores butikker. Vi hjælper dig med:

  • skræddersyede pakkerejser spækket med oplevelser
  • flybilletter
  • overnatning
  • lejebil, autocamper og motorcykel
  • aktiviteter og udflugter

Du kan også booke selv via vores online søgemaskine.

Find hurtigt svar på dit spørgsmål

På vores side 'Spørgsmål og svar' finder du hurtigt svar på konkrete spørgsmål om alt fra bagage til online bestilling

Danmarks Bedste Ferierejsebureau

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards har vundet den fine titel 'Bedste Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser' i 2012, 2014, 2015, 2016, 2019 og 2022 

Prisen blev ikke uddelt i 2020 og 2021 pga. corona.

6 x vinder af Bedste Ferierejsebureau ved Danish Travel Awards i 2012, 2014, 2015, 2016, 2019 og 2022

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse
  • Du kan læse nogle kundeudtalelser her

Vi er med dig på rejsen:

Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, hvilket der er mange fordele ved, som du kan læse mere om her.

 

Kontakt os og få hjælp til din rejse

Åbningstider

FDM travel, Firskovvej 22, Kgs. Lyngby

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage samt grundlovsdag: Lukket

Rejsespecialisterne

Christina

Jeg har rejst rigtig meget i Europa og USA. Det er svært at vælge hvilken destination, som er min favorit, men efter at have boet i USA, kender jeg efterhånden nogle unikke steder, som gør det ekstra specielt at ”komme hjem”. Jeg bruger også en del tid i Spanien, som jeg har en stor forkærlighed for og så er jeg bare helt vild med Island. Jeg er især glad for at køre i bil - her kan jeg selv vælge tempoet og holde til siden, så snart jeg ser noget af interesse. Min GPS er oftest gemt væk, så jeg kan kører hvorhen jeg har lyst og lade tilfældighederne styre dagen.

Mette

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA, giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at give videre til dig og dine rejsefæller!

Maria M.

At rejse har altid været en vigtig del af min opdragelse, og at jeg i dag arbejder med at få eventyrlystne danskere ud og få uforglemmelige oplevelser, er mit drømmejob. Jeg elsker dialogen omkring hvad der er vigtigt på jeres rejse, inspirere med de særlige muligheder der er på jeres ønskede destination og at finde det helt rigtige til jer. Efter endt rejse skulle kufferten gerne være fuld af unikke minder der aldrig går i glemmebogen.

Martin N.

Martin - rejsespecialist i Lyngby. Jeg valgte rejsebranchen efter mange år i samme fag, da jeg altid har haft lysten til at udforske verdenen, og arbejde med mennesker. Jeg drømte ikke bare om mit drømmejob – Jeg søgte det, og fik det. USA, og i særdeleshed Las Vegas, står mit hjerte nært. Jeg har rejst en del i Frankrig igennem min ungdom også, hvor Paris og Disneyland har hver sin charmerende facon. Og slutteligt Thailand, som jeg har nydt med min familie.

Helene

Helene - rejsespecialist i Lyngby. Jeg har altid elsket at rejse på mange forskellige måder og så har også boet 3 år i USA på Østkysten, hvor jeg kom vidt omkring og oplevede så meget jeg kunne. USA er en af mine yndlingsdestinationer- der er så meget at se, da landet har så meget forskelligt at byde på. Alt fra fantastiske strande, fede storbyer, smuk natur, rig kultur og meget mere. Men Europa er bestemt også et dejligt sted at rejse rundt i, og her har jeg også været meget rundt.

Stine

Jeg elsker selvfølgelig at komme ud og rejse - opleve andre kulturer og bo forskellige steder. Om det er en lodge ude i Canadas fantastiske natur, et storbyhotel i Las Vegas eller en campinghytte i Kroatien er lige godt. Hver ting til sin tid. Når jeg rejser med min familie, forsøger vi altid at komme ud på vandet. Det kan være med en turbåd, på en katamaran eller i en speedbåd for at se hvaler, snorkle eller bare for den gode udsigt.

Mette E

Hele min barndom har min bror og jeg været på kør-selv-ferie hver sommer, hvor vi har besøgt mange steder i Europa. Rejselysten tog for alvor fart, da jeg havde afsluttede min HHX, og besøgte en veninde i Connecticut i USA over sommeren 97. Husker tydeligt hvor stor en oplevelse det var, at opleve USA for allerførste gang. Der besluttede jeg mig for, at nu skulle jeg på eventyr. Måneden efter var jeg atter på vej til USA.

Kristine

Efter at have rejst det meste af Europa tyndt må jeg nok erkende, at Storbritannien er og bliver min helt store rejsekærlighed. Fra Edinburgh Military Tattoo & Hadrians Wall i nord, fodboldkampe på Old Trafford i Manchester, danske vikinger omkring York, borge og slotte på hver bakketop, magisk natur til smukke kyster i syd. Storbritannien kan det hele og meget mere! Jeg er helt pjattet med historie og det er ofte et fokus jeg ligger i mine rejser, for en ”tidsrejse” er vel også en slags ferie!

Katja

Rejsebranchen er for mig dér hvor arbejde møder fritid, og jeg ser derfor mit job som både en hobby og en livsstil. Jeg brænder for at sammensætte rejser, og jeg elsker at hjælpe andre med at få rejsedrømme til at blive virkelighed. En rejse er meget mere end bare en ferie. En rejse skaber minder og relationer, alt imens man bliver klogere på sig selv og på verdens forskellige kulturer. Jeg har en stor passion for at opleve hele verden og alt hvad den har at byde på, og eftersom jeg har rødder i Filippinerne, har jeg været vant til at rejse siden jeg var helt lille.
Jeg har i mit voksne liv rejst i 24 lande spredt ud på 5 kontinenter. Det er svært at udpege en favorit, men nogle destinationer der virkelig har stjålet mit hjerte er Island, USA, Bali, Ecuador og Galápagosøerne. Jeg har en stor kærlighed for kør-selv-ferier, storby-ture og grupperejser, meget gerne kombineret med en masse udflugter til vands, til lands og i luften.

Lizette

Lizette - rejsespecialist i Lyngby. Særligt kør-selv-ferier giver mig den frihed, jeg værdsætter på en rejse. Jeg kan køre til høje eller venstre, gøre stop undervejs og lade mig spontant inspirere af gode råd fra de lokale, som altid ved bedre end os turister. Alt dette med min oppakning i bagagerummet, gode snacks i bilen, musikken der passer til omgivelserne og selvvalgt godt selskab, er essensen af kør-selv-ferie for mig.

Camilla

Jeg elsker selv at rejse og gør det så ofte, som jeg kan komme til det. Om det er en forlænget weekend til en storby, en sommerferie i Italien eller en lang rundrejse i bil eller autocamper, så er jeg klar. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig et federe job end at hjælpe andre med at realisere deres rejsedrømme og jeg er vild med, at mine erfaringer er med til at give mine kunder nogle oplevelser, de aldrig glemmer.

Aktuelle rejseforedrag

september 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Australien Vest og Nord Lyngby 26-09-2024 18:00 Ledige pladser
Drømmen om det vestlige USA Lyngby 30-09-2024 18:00 Ledige pladser
oktober 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Midtvestens Storslåede Nationalparker Lyngby 09-10-2024 18:00 Ledige pladser
New England når det er bedst Lyngby 15-10-2024 18:00 Ledige pladser
Kør-selv-ferie i Island Lyngby 22-10-2024 18:00 Ledige pladser
Kør-selv-ferie på Hawaii Lyngby 23-10-2024 18:00 Ledige pladser
Østkysten fra New York til Miami Lyngby 29-10-2024 18:00 Ledige pladser
Vestlige Canada Lyngby 30-10-2024 18:00 Ledige pladser
november 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i Skotland Lyngby 07-11-2024 18:00 Ledige pladser
Østlige Canada Lyngby 13-11-2024 18:00 Ledige pladser

Find os

Besøg os på Firskovvej 22, Kgs. Lyngby

Parkering og offentlig transport til FDM travel i Lyngby

På store dele af Firskovvej og foran FDM travel er der flere parkeringspladser reserveret til kunder. I dagstimerne er der rift om pladserne, men prøv ned ad Firskovvej mod FDM bilsyn og test. Efter kl. 16 er der mange pladser at vælge mellem.

Hvad angår offentlig transport, så ligger butikken kun et kvarters gang fra Lyngby station.