Lyngby

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Firskovvej 32, Kgs. Lyngby

Mandag-fredag: 09.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Oplev en autocamper i Kgs. Lyngby d. 5. marts kl. 13 - 18 - læs mere her

Rejsespecialisterne

Mette

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA, giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at give videre til dig og dine rejsefæller!

Christina

Jeg har rejst rigtig meget i Europa og USA. Det er svært at vælge hvilken destination, som er min favorit, men efter at have boet i USA, kender jeg efterhånden nogle unikke steder, som gør det ekstra specielt at ”komme hjem”. Jeg bruger også en del tid i Spanien, som jeg har en stor forkærlighed for. Jeg er især glad for at køre i bil - her kan jeg selv vælge tempoet og holde til siden, så snart jeg ser noget af interesse. Min GPS er oftest gemt væk, så jeg kan kører hvorhen jeg har lyst og lade tilfældighederne styre dagen.

Yvonne

Min store passion er at rejse “ Down Under” - jeg har besøgt Australien 6 gange og New Zealand 3 gange og er bestemt ikke færdig endnu. Den venlige befolkning og fantastiske natur er lige mig. Jeg har rigtig mange gode oplevelser med hjem dernede fra, men specielt min families kør-selv-ferier i autocamper har været noget helt specielt. Det er en rigtig dejlig ferieform for familier, hvor man har friheden til at gøre præcis, hvad man vil i eget tempo.

Carina

Australien & USA har begge en særlig plads i mit hjerte og jeg har krydset begge disse storslåede kontinenter. Det har været 2 meget forskellige oplevelser, men fællesnævneren er, at jeg ønsker at gøre det igen og igen. Mit seneste eventyr gik til det vestlige Canada, og jeg må sige at både Australien og USA har fået kamp til stregen, når det gælder unikke naturoplevelser både i form af dyreliv men bestemt også de smukkeste søer og fascinerende Rocky Mountains, It Rocks! Fantastiske mennesker og ja følelsen af at være i live.

Rikke

Jeg får altid sommerfugle i maven, når jeg forlader Danmark, for at drage på eventyr. At have fået et job i rejsebranchen, er som at komme med på en rejse, når jeg sidder sammen med kunder for at hjælpe dem med at sammensætte deres rejseønsker. Og det er rigtig tilfredsstillende, når de kommer hjem og fortæller mig om alle deres gode oplevelser - det fortæller mig, at jeg har hjulpet dem med lige præcis deres ønsker og behov.
Jeg tager på forskellige typer rejser, der spænder lige fra kør-selv-ferie i bil- eller autocamper i fx USA eller Spanien til forlængede weekender i en af Europas mange spændende storbyer. Fællesnævneren for alle mine rejser er, at jeg sørger for at stoppe op undervejs for at komme tættere områdets/storbyens stemning. Det kan være til fods eller på cykel.

Line

Jeg elsker at rejse og opleve verden. Derfor er jeg så glad for at hjælpe andre med at få en god start på ferien og ideer til masser af oplevelser. Ét er selve rejsen, men planlægningen og ikke mindst ventetiden op til rejsen, hvor man mærker sommerfuglene i maven af bare spænding, er noget helt specielt.
Jeg plejer at kalde Australien ”mit andet hjem”. Jeg har boet i det enorme land i 2 år og besøgt det næsten hvert år siden. Det er blevet til en del rejser, især på Australiens østkyst, hvor de lange hvide sandstrande får en til at føle sig midt i paradis. Endnu tidligere var New Zealand også mit hjem for en periode. Det er et fantastisk land at rejse i – specielt på en kør-selv-ferie med autocamper eller bil.

Anne G

Anne - rejsespecialist i Lyngby. Jeg har rejst og levet i min elskede rygsæk i flere år, hvor jeg har været rundt i det meste af vores vidunderlige verden. Når jeg rejser, søger jeg gerne efter det hele og ingenting… Jeg elsker at trekke, dykke, nyde stilheden i naturen og dase på stranden, drikke kaffelatte på cafeer, shoppe løs i USA´s mange outlets, drikke Cosmo i storbyerne, campe på savannen – der er ingen slags rejse, jeg ikke kan lide…

Maria (på barsel)

Jeg synes, det er fantastisk at komme rundt i verden og se og opleve andre folkefærd, deres kulturer og ikke mindst naturen, der er så forskelligartet. Det kan være alt fra Highway 1 langs den smukke stillehavskyst i Californien, til de storslåede nationalparker som Bryce Canyon og Zion i Utah. Australien lokker med det fortryllende Great Barrier Reef og Sydafrika med det overvældende dyreliv der skal opleves på en safari.

Aktuelle rejseforedrag

marts 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Lyngby Lyngby 11-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Florida, Lyngby Lyngby 12-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Skotland, Lyngby Lyngby 18-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Irland, Lyngby Lyngby 23-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i New England og det østlige USA, Lyngby Lyngby 25-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Island, Lyngby Lyngby 30-03-2020 17:30 Ledige pladser
april 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv langs Australiens østkyst, Lyngby Lyngby 02-04-2020 17:30 Ledige pladser
Sydafrika med dansk rejseleder, Lyngby Lyngby 15-04-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Sydengland, Lyngby Lyngby 29-04-2020 17:30 Ledige pladser
maj 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i New Zealand, Lyngby Lyngby 05-05-2020 17:30 Ledige pladser
Vietnam med dansk rejseleder, Lyngby Lyngby 12-05-2020 17:30 Ledige pladser

Find os

Besøg os i Firskovvej 32, Kgs. Lyngby

Parkering tæt på FDM travels butik i Lyngby

På store dele af Firskovvej og foran FDM er der flere parkeringspladser. I dagstimerne er der rift om pladserne, men prøv ned ad Firskovvej mod FDM bilsyn og test. Efter kl. 16 er der mange pladser at vælge mellem.