Lyngby

VORES BUTIKKER HOLDER LUKKET, MEN VI ER STADIG KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

For at mindske smitte-risici følger vi myndighedernes anbefalinger om hjemmearbejde. Det betyder, at vi fra den 13. marts 2020 og indtil videre holder lukket i vores otte butikker. Det forhindrer os dog heldigvis ikke i at være klar til at hjælpe dig på telefon eller online.

Vore åbningstider på telefon 70 11 60 11 vil i den kommende tid være:

Mandag-fredag:             10-16
Lørdag-søndag:              Lukket

Vi følger udviklingen nøje, og glæder os til at kunne byde velkommen i vores butikker igen, når situationen normaliseres. Men indtil da er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller via vores kontaktformular

Hvordan skal du som rejsende forholde dig?
Få svar på alle spørgsmål og find nyttige links på vores

informationside om corona

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Firskovvej 32, Kgs. Lyngby

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Rejsespecialisterne

Mette

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA, giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at give videre til dig og dine rejsefæller!

Christina

Jeg har rejst rigtig meget i Europa og USA. Det er svært at vælge hvilken destination, som er min favorit, men efter at have boet i USA, kender jeg efterhånden nogle unikke steder, som gør det ekstra specielt at ”komme hjem”. Jeg bruger også en del tid i Spanien, som jeg har en stor forkærlighed for. Jeg er især glad for at køre i bil - her kan jeg selv vælge tempoet og holde til siden, så snart jeg ser noget af interesse. Min GPS er oftest gemt væk, så jeg kan kører hvorhen jeg har lyst og lade tilfældighederne styre dagen.

Yvonne

Min store passion er at rejse “ Down Under” - jeg har besøgt Australien 6 gange og New Zealand 3 gange og er bestemt ikke færdig endnu. Den venlige befolkning og fantastiske natur er lige mig. Jeg har rigtig mange gode oplevelser med hjem dernede fra, men specielt min families kør-selv-ferier i autocamper har været noget helt specielt. Det er en rigtig dejlig ferieform for familier, hvor man har friheden til at gøre præcis, hvad man vil i eget tempo.

Carina

Australien & USA har begge en særlig plads i mit hjerte og jeg har krydset begge disse storslåede kontinenter. Det har været 2 meget forskellige oplevelser, men fællesnævneren er, at jeg ønsker at gøre det igen og igen. Mit seneste eventyr gik til det vestlige Canada, og jeg må sige at både Australien og USA har fået kamp til stregen, når det gælder unikke naturoplevelser både i form af dyreliv men bestemt også de smukkeste søer og fascinerende Rocky Mountains, It Rocks! Fantastiske mennesker og ja følelsen af at være i live.

Rikke

Jeg får altid sommerfugle i maven, når jeg forlader Danmark, for at drage på eventyr. At have fået et job i rejsebranchen, er som at komme med på en rejse, når jeg sidder sammen med kunder for at hjælpe dem med at sammensætte deres rejseønsker. Og det er rigtig tilfredsstillende, når de kommer hjem og fortæller mig om alle deres gode oplevelser - det fortæller mig, at jeg har hjulpet dem med lige præcis deres ønsker og behov.
Jeg tager på forskellige typer rejser, der spænder lige fra kør-selv-ferie i bil- eller autocamper i fx USA eller Spanien til forlængede weekender i en af Europas mange spændende storbyer. Fællesnævneren for alle mine rejser er, at jeg sørger for at stoppe op undervejs for at komme tættere områdets/storbyens stemning. Det kan være til fods eller på cykel.

Line

Jeg elsker at rejse og opleve verden. Derfor er jeg så glad for at hjælpe andre med at få en god start på ferien og ideer til masser af oplevelser. Ét er selve rejsen, men planlægningen og ikke mindst ventetiden op til rejsen, hvor man mærker sommerfuglene i maven af bare spænding, er noget helt specielt.
Jeg plejer at kalde Australien ”mit andet hjem”. Jeg har boet i det enorme land i 2 år og besøgt det næsten hvert år siden. Det er blevet til en del rejser, især på Australiens østkyst, hvor de lange hvide sandstrande får en til at føle sig midt i paradis. Endnu tidligere var New Zealand også mit hjem for en periode. Det er et fantastisk land at rejse i – specielt på en kør-selv-ferie med autocamper eller bil.

Maria (på barsel)

Jeg synes, det er fantastisk at komme rundt i verden og se og opleve andre folkefærd, deres kulturer og ikke mindst naturen, der er så forskelligartet. Det kan være alt fra Highway 1 langs den smukke stillehavskyst i Californien, til de storslåede nationalparker som Bryce Canyon og Zion i Utah. Australien lokker med det fortryllende Great Barrier Reef og Sydafrika med det overvældende dyreliv der skal opleves på en safari.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os i Firskovvej 32, Kgs. Lyngby

Parkering tæt på FDM travels butik i Lyngby

På store dele af Firskovvej og foran FDM er der flere parkeringspladser. I dagstimerne er der rift om pladserne, men prøv ned ad Firskovvej mod FDM bilsyn og test. Efter kl. 16 er der mange pladser at vælge mellem.