FDM travel, Lyngby

Dit kør-selv-rejsebureau i Lyngby

FDM travel, Firskovvej 22, Kgs. Lyngby
Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier i Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand, samt lave veltilrettelagte guidede MC-ture i USA og New Zealand. 

personlig rejserådgivning enten online, på telefon eller i en af vores butikker. Vi hjælper dig med:

  • skræddersyede pakkerejser spækket med oplevelser
  • flybilletter
  • overnatning
  • lejebil, autocamper og motorcykel
  • aktiviteter og udflugter

Du kan også booke selv via vores online søgemaskine.

Find hurtigt svar på dit spørgsmål

På vores side 'Spørgsmål og svar' finder du hurtigt svar på konkrete spørgsmål om alt fra bagage til online bestilling

Bedste ferierejsebureau 2022

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards 2022 har vundet den fine titel 'Bedste Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser'. 

Prisen blev ikke uddelt i 2020 og 2021 pga. corona.

Den fornemme hæder modtog vi også i 2012, 2014, 2015, 2016 og 2019.

 

Kåret til Bedste Ferierejsebureau 2022 ved Danish Travel Awards

 

 

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse
  • Du kan læse nogle kundeudtalelser her

Vi er med dig på rejsen:

Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, hvilket der er mange fordele ved, som du kan læse mere om her.

 

Kontakt os og få hjælp til din rejse

Åbningstider

FDM travel, Firskovvej 22, Kgs. Lyngby

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage samt grundlovsdag: Lukket

Rejsespecialisterne

Mette

Når jeg rejser, er det vigtigt for mig, at det sker i mit tempo. Jeg vælger hellere lidt færre ting og steder at se for at få mere tid til noget andet. Alt fra miniferien i Tyskland og sommerferien i Italien til den store rundrejse i Canada eller USA, giver mig nye idéer og inspiration til rejser - inspiration om mine favoritrejsemål, som jeg glæder mig til at give videre til dig og dine rejsefæller!

Christina

Jeg har rejst rigtig meget i Europa og USA. Det er svært at vælge hvilken destination, som er min favorit, men efter at have boet i USA, kender jeg efterhånden nogle unikke steder, som gør det ekstra specielt at ”komme hjem”. Jeg bruger også en del tid i Spanien, som jeg har en stor forkærlighed for og så er jeg bare helt vild med Island. Jeg er især glad for at køre i bil - her kan jeg selv vælge tempoet og holde til siden, så snart jeg ser noget af interesse. Min GPS er oftest gemt væk, så jeg kan kører hvorhen jeg har lyst og lade tilfældighederne styre dagen.

Maria M - Lyngby

Jeg er født i USA og har boet de første år af mit liv i Los Angeles. Jeg har siden hen rejst i USA flere gange end jeg har tal på. Min far er vinagent med speciale i californisk vin og de mange besøg på USA's vestkyst har gjort, at jeg føler det som mit andet hjem. Jeg har dog været i +17 af de amerikanske stater og har i de senere år især lagt vægt på de storslåede naturoplevelser, der er at få i midtvestens nationalparker. Når behovet mere er til tropiske badestrande, afslapning og godt vejr, så er det Florida jeg kigger mod.
Nu hvor jeg har 2 små børn, er tempoet sat lidt ned, og vi foretrækker nu at køre selv. Enten at køre til destinationer fx i Tyskland, eller at flyve til Spanien, leje bil og se hvad Catalonien eller Andalusien har at byde på.

Martin N.

Martin - rejsespecialist i Lyngby. Jeg valgte rejsebranchen efter mange år i samme fag, da jeg altid har haft lysten til at udforske verdenen, og arbejde med mennesker. Jeg drømte ikke bare om mit drømmejob – Jeg søgte det, og fik det. USA, og i særdeleshed Las Vegas, står mit hjerte nært. Jeg har rejst en del i Frankrig igennem min ungdom også, hvor Paris og Disneyland har hver sin charmerende facon. Og slutteligt Thailand, som jeg har nydt med min familie.

Helene

Helene - rejsespecialist i Lyngby. Jeg har altid elsket at rejse på mange forskellige måder og så har også boet 3 år i USA på Østkysten, hvor jeg kom vidt omkring og oplevede så meget jeg kunne. USA er en af mine yndlingsdestinationer- der er så meget at se, da landet har så meget forskelligt at byde på. Alt fra fantastiske strande, fede storbyer, smuk natur, rig kultur og meget mere. Men Europa er bestemt også et dejligt sted at rejse rundt i, og her har jeg også været meget rundt.

Stine

Jeg elsker selvfølgelig at komme ud og rejse - opleve andre kulturer og bo forskellige steder. Om det er en lodge ude i Canadas fantastiske natur, et storbyhotel i Las Vegas eller en campinghytte i Kroatien er lige godt. Hver ting til sin tid. Når jeg rejser med min familie, forsøger vi altid at komme ud på vandet. Det kan være med en turbåd, på en katamaran eller i en speedbåd for at se hvaler, snorkle eller bare for den gode udsigt.

Aktuelle rejseforedrag

oktober 2023 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie i det vestlige Canada Lyngby 03-10-2023 17:00 Ledige pladser
Kør-selv-ferie i Sydstaterne Lyngby 10-10-2023 17:00 Ledige pladser
MC i USA med dansk guide Lyngby 11-10-2023 18:00 Ledige pladser
Kør-selv-ferie i Island Lyngby 12-10-2023 17:00 Ledige pladser

Find os

Besøg os på Firskovvej 22, Kgs. Lyngby

Parkering og offentlig transport til FDM travel i Lyngby

På store dele af Firskovvej og foran FDM travel er der flere parkeringspladser reserveret til kunder. I dagstimerne er der rift om pladserne, men prøv ned ad Firskovvej mod FDM bilsyn og test. Efter kl. 16 er der mange pladser at vælge mellem.

Hvad angår offentlig transport, så ligger butikken kun et kvarters gang fra Lyngby station.