FDM travel, Aalborg

Dit kør-selv-rejsebureau i Aalborg

FDM travel, Gammel Havn 1, Aalborg
Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier i Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand. Vi er eksperter i de oplevelser, som går uden om de slagne turistveje, og vi kender de veje, der forvandler lange kørestrækninger til smukke ruter spækket med oplevelser undervejs.

Med afsæt i ovenstående er vi glade for at kunne hjælpe dig med personlig rejserådgivning, uanset om du ønsker det online, på telefon eller fysisk i en af vore butikker. Med over 70 års erfaringer og stærke kompetencer kan vi tilbyde dig rådgivning om og køb af flybilletter, overnatningerne, lejebiler, autocampere, motorcykler, aktiviteter og udflugter mv., og med fordel sammensætte det for dig i en tryg pakkerejse, så du er bedst dækket.

Nedenfor finder du formularer, som du nemt kan udfylde til eksempelvis at booke et møde eller få et uforpligtende tilbud.

Find hurtigt svar på dit spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om bagage, billejebetingelser, pas- og visumregler mv., så kan du hurtigt og nemt finde svar på de oftest stillede spørgsmål på siden 'Spørgsmål og svar'. Der finder du også svar på spørgsmål om check in, forsikringer, online bestilling, billetter mv.

Bedste ferierejsebureau 2022

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards 2022 har vundet den fine titel 'Bedste Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser'. 

Prisen blev ikke uddelt i 2020 og 2021 pga. corona.

Den fornemme hæder modtog vi også i 2012, 2014, 2015, 2016 og 2019.

 

Kåret til Bedste Ferierejsebureau 2022 ved Danish Travel Awards

 

 

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse
  • Du kan læse nogle kundeudtalelser her

Vi er med dig på rejsen:

Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, hvilket der er mange fordele ved, som du kan læse mere om her.

 

Kontakt os og få hjælp til din rejse

Åbningstider

FDM travel, Gammel Havn 1. Aalborg

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage: Lukket

Rejsespecialisterne

Niels

Jeg elsker at rejse, og ferieoplevelser med venner og familie er noget af det bedste livet har at byde på. Jeg foretrækker at leje bil, når jer rejser, da det giver den ultimative frihed. Det er som regel på turene i bil, hvor vi gør impulsive stop, at vores bedste ferieoplevelser kommer.

Henrik

At rejse er at leve – det er vel de vise ord inden for rejsebranchen, som jeg selv kun kan nikke genkendende til. At planlægge en rejse til USA og på forhånd vide hvilke fantastiske oplevelser der venter – det er da toppen. Det er noget jeg bestemt vil anbefale til alle, der sidder og har en drøm om den ultimative Road trip. USA er bare et helt fantastisk land at rejse rundt i.

Mette

Jeg selv er altid i gang med at planlægge min næste rejse og er i dag så privilegeret, at have besøgt samtlige kontinenter med undtagelse af Antarktis. Naturen er min drivkraft - og især jungle, regnskov, rev og vilde ekstreme landskaber, gør mig glad langt ind i kroppen – jeg kan fx sidde i timevis med mit kamera, for at se et specielt dyr i junglen. Mødet med mennesker fra hele verden, lokale som andre rejsende og finde de små afkroge på min vej, er de ekstra krydderier, der fuldender mine rejser.

Ruddi

Jeg har rejst meget, men USA er og bliver min favorit destination – specielt på kør-selv-ferie. Efter 10 rejser til mange forskellige områder i det enorme land, er det svært at vælge den største oplevelse – for alt i USA er ”top oplevelser”.

Tobias

At rejse har og vil altid være det bedste jeg kan bruge min tid på, for jeg bliver aldrig træt af at opleve og se nye steder. Derfor har jeg igennem forskellige rejser i både Asien, Europa, Afrika og Amerika (og i flere måneder af gangen), fået en god viden til hvordan forskellige oplevelsesrige kør-selv-rundrejser kan se ud. Derudover har vi i familien en ferielejlighed i Spanien, derfor har jeg kommet der igennem 20 + år, og har boet der i 8 måneder sammenlagt, hvor 3 af månederne gik med at være assistent ved at dykkercenter.

Stine K

Hvor skal vi rejse hen næste gang? Dette spørgsmål fylder ofte i mit hoved og jeg elsker, at drømme mig afsted til spændende nye eventyr i hele verden. Jeg rejser efter mottoet "been there, done that" hvilket betyder, at jeg gerne vælger ukendte rejsedestinationer, når ferien skal planlægges. Dette motto har ført mig vidt omkring og jeg kan derfor sætte flueben ved 6 ud af verdens 7 kontinenter.

Kasper

Rejsebranchen blev en del af mig eller skulle jeg måske hellere sige, jeg blev en del af rejsebranchen, da jeg for over 20 år siden, tog min første tur til USA. Jeg var solgt både til rejsebranchen og til USA. Rejsebranchen er helt speciel, hvor du har unikke muligheder for at opleve den store verden og når du ikke gør det, kan du få lov at skabe folks drømmerejse. Jamen kan det næsten være bedre?

Jonas

Jonas - rejsespecialist i Aalborg. Jeg har altid elsket at rejse og hvis man ikke selv kan rejse, må det næstbedste være at hjælpe andre med at sammensætte deres drømmerejse. Det er altid skønt at fortælle andre om alle de gode oplevelser de skal have på jeres tur og videregive alle de gode guldkorn, man selv har samlet op på vejen fra egne korte- som lange rejser.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os på Gammel Havn 1, Aalborg

Parkering og offentlig transport til FDM travel i Aalborg

Der er gode parkeringsmuligheder i Friis Shopping center, som ligger lige overfor. Her er den første times parkering gratis.

Hvad angår offentlig transport, så anbefaler vi tog til Aalborg Station eller Aalborg Vestby, og derfra gå til fods.