Kør-selv-ferie med cykelture i Alsace

Cykelferie i Alsace

CYKELferie I ALSACE

 

Her kan I kombinere jeres kør-selv-ferie med lidt spændende afveksling inden turen går videre eller hjemad igen. Turene foregår ad velafmærkede stier og kræver blot evnen og lysten til at cykle samt en god form. Hver aften venter en ny restaurant - godt hjulpet på vej af en god appetit og en sund træthed. Det er individuelle rejser, og ca. 14 dage før afrejse får I en plan over, hvilke hoteller, I skal bo på. Turen bliver lavet til jer, så har I specielle ønsker om, at turen fx. ikke skal være så hård, eller ønsker I flere dage, så giv blot besked om dette ved bestilling!

I ankommer til det første hotel, hvor bilen parkeres sikkert. Samtidig udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt cykelkort og specialoplysninger om hver enkelt etape (på engelsk eller tysk) - højdeforskel, afstande, seværdigheder undervejs m.m. Den sidste dag bliver I transporteret tilbage til bilen.

En cykelferie i Alsace er en skøn oplevelse. I bor på små charmerende hoteller med masser af blomster, og efter dagens cykeltur på mellem 40-60 km i Alsaces smukke natur med skov, bjerge og vinmarker venter et veldækket bord og en lækker middag.

Topbillede:  ©ADT-Infra

 

Cykelturene

Nyd skøn cykelferie i la Vallée de Kaysersberg i Alsace; I bor på små charmerende hoteller med masser af blomster, og efter dagens cykeltur på mellem 30-60 km i Alsaces smukke natur med skov, bjerge og vinmarker venter et veldækket bord og en lækker middag. Et par af aftenerne er middagen ikke inkluderet, så I finder selv en restaurant, der passer jer - hotellet hjælper gerne med råd og vejledning. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Cykelferie 4 nætter - med 3 dages cykling:
Turen inkluderer: 4 x overnatning med morgenmad ● 3 x frokostkurv ● 2 x middag
Pris fra 2.995 kr. pr. person i dobbeltværelse

Cykelferie 5 nætter - med 3 dages cykeling:
Turen inkluderer: En hviledag til start eller slut ● 5 x overnatning med morgenmad ● 3 x frokostkurv ● 2 x middag
Pris fra 3.595 kr. pr. person i dobbeltværelse

Cykelleje:
Cykel kan lejes fra 15-25 € pr. dag og skal bestilles senest 14 dage før ankomst. Cyklen er en allroundcykel (mellemting mellem mountainbike og en citybike) med flere gear. Cykelleje betales kontant på stedet!

< Foto: ©ADT-Infra

Om hotellerne i Alsace

Om hotellerne i alsace

I bor på hyggelige 2- og 3-stjernede egnstypiske hoteller, og det skal bemærkes, at I ikke skal være betænkelige ved at bo på et 2-stjernet hotel. Værelserne er i orden, men der er måske ikke minibar eller andre specielle faciliteter. Til gengæld er restauranterne i top! Bagagen skal I ikke tænke på, den bliver transporteret mellem hotellerne

Ankomst

I god tid inden afrejsen vil I få besked om, i hvilken by og på hvilket hotel, I skal bo. Hotellerne er nemme at finde, da de ligger i små byer. I bedes give besked i god tid, såfremt det er nødvendigt med transport til/fra banegården på første- og sidstedagen. 

OBS: Ankommer I senere end kl. 19:00 til det første hotel, så skal I aftale det direkte med hotellet, da der ikke er døgnåbent.  

 

 

Galleri

Priser

Fra 2.995 kr.

Prisen inkluderer 

 • Se under de enkelte cykelture
 • Se også 'Inkluderet for alle ture'
   

Flere priser

 • Cykelferie 4 nætter fra 2.995 kr. 
 • Cykelferie 5 nætter fra 3.595 kr. 
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Leje af cykler
 • Drikkevarer 
   

 

  INKLUDERET FOR ALLE TURE

  Kort (1:25.000)

  Bagagetransport (maks. ca 20 kg. pr. person)

  Evt. transport til/fra banegården  på første- og sidstedagen, eller hvis I er i bil transport tilbage til det første hotel. Tidspunkt afhænger dog af, hvornår det passer hotellet, da det er små hoteller med begrænset personale.

  OBS: Af miljømæssige hensyn blev plastikposer i 2018 udskiftet med genanvendelige køleposer og i 2019 beder man gæsterne om at returnere plastiskflasker og engangsbestik fra frokostpakkerne!

  ekstra oplevelser

  I kan også kombinere cykelturen med anden cykel- eller vandretur. Eller kombinere turen med et af vores andre kør-selv-forslag i Tyskland eller Frankrig.

  Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

  Kør-selv-ferie med vandreture i Alsace

  Læs mere om vandreferie i Alsace her.

   

  Få et tilbud

  Intern kommentar

  Leverandør Horizon D'Alsace: infos@horizons-alsace.com 

  Betty MUNIER, Le Secrétariat
  HORIZONS D’ALSACE
  28 rue du Général Dufieux - 68650 LAPOUTROIE
  Tél. + 00 33 (0)3 89 78 35 20
  www.horizons-alsace.com

  Betilles på mail direkte hos HORIZON D'ALSACE:  infos@horizons-alsace.com

  Bruttopriser 2019 (inkl. 20% provision) i €;

  1. Cykelferie 4 nætter (CYCLING TOUR 4 nights): 398 € per person (double) ● 498 € per person (single) ● 372 € per person (triple)
  2. Cykelferie 5 nætter (CYCLING TOUR BIKE AND REST 5 nights) : 466 € per person (double) ● 591 € per person (single) ● 435 € per person (triple)

  OBS: Den endelige itinerary oplyses først sammen med hotellisten

  Annulleringbetingelser:
  1. 30 to 21 days prior to arrival : 20% of the full amount.
  2. 20 to 10 days prior to arrival : 40% of the full amount.
  3. 9 to 6 days prior to arrival : 60% of the full amount.

  4. 5 days prior to arrival : the full amount.