FDM travel, Aarhus

Vi sidder klar til at hjælpe dig

FDM travel, Sønder Allé 6, 1. sal, Aarhus
Vi er glade for at kunne hjælpe dig med personlig rejserådgivning, uanset om du ønsker det online, på telefon eller fysisk i en af vore butikker. Med over 70 års erfaringer og stærke kompetencer kan vi tilbyde dig rådgivning om og køb af flybilletter, overnatningerne, lejebiler, autocampere, motorcykler, aktiviteter og udflugter mv., og med fordel sammensætte det for dig i en tryg pakkerejse, så du er bedst dækket.

Nedenfor finder du formularer, som du nemt kan udfylde til eksempelvis at booke et møde eller få et uforpligtende tilbud.

Find hurtigt svar på dit spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om bagage, billejebetingelser, pas- og visumregler mv., så kan du hurtigt og nemt finde svar på de oftest stillede spørgsmål på siden 'Spørgsmål og svar'. Der finder du også svar på spørgsmål om check in, forsikringer, online bestilling, billetter mv.

Bedste ferierejsebureau 2022

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards 2022 har vundet den fine titel 'Bedste Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser'. 

Prisen blev ikke uddelt i 2020 og 2021 pga. corona.

Den fornemme hæder modtog vi også i 2012, 2014, 2015, 2016 og 2019.

 

Kåret til Bedste Ferierejsebureau 2022 ved Danish Travel Awards

 

 

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse
  • Du kan læse nogle kundeudtalelser her

Vi er med dig på rejsen:

Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, hvilket der er mange fordele ved, som du kan læse mere om her.

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Sønder Allé 6, 1. sal, Aarhus

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage samt grundlovsdag: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Rejsespecialisterne

Morten

Australien og New Zealand er nok mine favoritsteder – i disse enestående lande, har jeg haft mange uforglemmelige oplevelser. Jeg har rejst fra nord til syd i New Zealand og rundt i Australien med alt det bedste fra øerne langs østkysten, Blue Mountains, Great Ocean Road, The Outback og ikke mindst Cape Tribulation og Asherton Tableland.

Vicki

Jeg elsker at rejse og få oplevelser og minder for livet sammen med familie og venner. Det bedste jeg ved er at have en rejseplanlagt og se frem til, og at man ved at man har en masse oplevelser i vente.
Jeg har rejst meget rundt i Europa, Asien og USA, hvor jeg har fået vidt forskellige oplevelser med mig undervejs. Min favorit destination er Skotland, hvor man får enestående naturoplevelser, kultur og historie. Det bedste er, at man ikke behøves at tage hele vejen over på den anden side af jorden for at få vild natur. USA er også en af mine absolut favoritdestinationer, der er så mange forskellige ting at tage sig til og endnu flere nye oplevelser venter på én i den næste stat.

Anne-Dorthe

Da jeg så jobbet som rejsespecialist ved FDM travel, tænkte jeg, at det var en oplagt mulighed for at kombinere to ting, jeg elsker: at rejse og at arbejde med mennesker. Det er stort at få lov at hjælpe mennesker med at realisere en rejse, de har drømt om længe og give dem råd med på vejen fra oplevelser, jeg selv har haft, når jeg har rejst rundt i verden.
Jeg har rejst i Europa, USA, Canada, Asien og Oceanien, hvilket gør det enormt svært at udvælge en favoritdestination, når der er så mange at vælge imellem. Nogle af mine favoritter er Australien med deres enorme land, som har så mange fantastiske ting at byde på. New Zealand med den uspolerede og rå natur. Og sidst, men ikke mindst, USA - landet der bliver ved med at overraske én.

Anne P

Hvor skal vi hen næste gang? Jeg slutter altid min ferie af med at tænke på hvor næste tur skal gå hen. Jeg får aldrig nok af at rejse, og jeg har så mange steder på min liste over steder, som jeg vil besøge. USA er et af mine favoritlande at rejse rundt i. Der er så mange forskellige sider af USA, som alle er spændende på hver sin måde. USA indbyder til lange roadtrips med spændende stops undervejs eller ferier med en fast base med en masse oplevelser indenfor rækkevidde. USA har alt og noget for enhver smag.

Christina

Da jeg var barn, så jeg et program om Australien og i mange år drømte jeg om at komme afsted. Drømmen blev til virkelighed da jeg blev 19 år, hvor tog jeg afsted til landet "Down Under" på egen hånd. Det gjorde absolut ikke min besættelse for at rejse mindre, og i årene efter har jeg taget på det ene eventyr efter det andet. At jeg skulle ende i rejsebranchen stod nærmest i kortene fra barnsben.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os i Sønder Allé 6, 1. sal, Aarhus

Parkering tæt på FDM travels butik i Aarhus

I Aarhus kan du nemt parkere i Sallings Parkeringshus, der ligger 150 meter fra butikken. Det koster 25 kroner pr påbegyndt time.
Du finder indkørslen til parkeringshuset i Østergade og Fiskergade (GPS-adresse: Fiskergade 60 eller Østergade 25, 8000 Aarhus C).

Salling Parkeringshus er det største parkeringshus nær centrum i Aarhus med mere end 700 parkeringspladser på de mange etager.

Fra Aarhus banegård og p-kælderen i Bruuns Galleri er der ca. 300 meter eller 4-5 minutters gang via Ryesgade til butikken. Fra Aarhus Rutebilstation (ingen parkering) er der også ca. 300 meter til butikken.

Det er også muligt at parkere på en af de 92 p-pladser i Q-parks parkeringshus under Hotel Scandic Aarhus (GPS adresse: Q-Park Aarhus City, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6, 8000 Aarhus C).