FDM travel, Aarhus

Vi sidder klar til at hjælpe dig

FDM travel, Sønder Allé 6, 1. sal, Aarhus 
Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier i Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand, samt lave veltilrettelagte guidede MC-ture i USA og New Zealand. 

personlig rejserådgivning enten online, på telefon eller i en af vores butikker. Vi hjælper dig med:

  • skræddersyede pakkerejser spækket med oplevelser
  • flybilletter
  • overnatning
  • lejebil, autocamper og motorcykel
  • aktiviteter og udflugter

Du kan også booke selv via vores online søgemaskine.

Find hurtigt svar på dit spørgsmål

På vores side 'Spørgsmål og svar' finder du hurtigt svar på konkrete spørgsmål om alt fra bagage til online bestilling

Danmarks Bedste Ferierejsebureau

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards har vundet den fine titel 'Bedste Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser' i 2012, 2014, 2015, 2016, 2019 og 2022 

Prisen blev ikke uddelt i 2020 og 2021 pga. corona.

6 x vinder af Bedste Ferierejsebureau ved Danish Travel Awards i 2012, 2014, 2015, 2016, 2019 og 2022

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse
  • Du kan læse nogle kundeudtalelser her

Vi er med dig på rejsen:

Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, hvilket der er mange fordele ved, som du kan læse mere om her.

 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Sønder Allé 6, 1. sal, Aarhus

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage samt grundlovsdag: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Rejsespecialisterne

Morten

Australien og New Zealand er nok mine favoritsteder – i disse enestående lande, har jeg haft mange uforglemmelige oplevelser. Jeg har rejst fra nord til syd i New Zealand og rundt i Australien med alt det bedste fra øerne langs østkysten, Blue Mountains, Great Ocean Road, The Outback og ikke mindst Cape Tribulation og Asherton Tableland.

Vicki

Jeg elsker at rejse og få oplevelser og minder for livet sammen med familie og venner. Det bedste jeg ved er at have en rejseplanlagt og se frem til, og at man ved at man har en masse oplevelser i vente.
Jeg har rejst meget rundt i Europa, Asien og USA, hvor jeg har fået vidt forskellige oplevelser med mig undervejs. Min favorit destination er Skotland, hvor man får enestående naturoplevelser, kultur og historie. Det bedste er, at man ikke behøves at tage hele vejen over på den anden side af jorden for at få vild natur. USA er også en af mine absolut favoritdestinationer, der er så mange forskellige ting at tage sig til og endnu flere nye oplevelser venter på én i den næste stat.

Anne-Dorthe

Da jeg så jobbet som rejsespecialist ved FDM travel, tænkte jeg, at det var en oplagt mulighed for at kombinere to ting, jeg elsker: at rejse og at arbejde med mennesker. Det er stort at få lov at hjælpe mennesker med at realisere en rejse, de har drømt om længe og give dem råd med på vejen fra oplevelser, jeg selv har haft, når jeg har rejst rundt i verden.
Jeg har rejst i Europa, USA, Canada, Asien og Oceanien, hvilket gør det enormt svært at udvælge en favoritdestination, når der er så mange at vælge imellem. Nogle af mine favoritter er Australien med deres enorme land, som har så mange fantastiske ting at byde på. New Zealand med den uspolerede og rå natur. Og sidst, men ikke mindst, USA - landet der bliver ved med at overraske én.

Anne P

Hvor skal vi hen næste gang? Jeg slutter altid min ferie af med at tænke på hvor næste tur skal gå hen. Jeg får aldrig nok af at rejse, og jeg har så mange steder på min liste over steder, som jeg vil besøge. USA er et af mine favoritlande at rejse rundt i. Der er så mange forskellige sider af USA, som alle er spændende på hver sin måde. USA indbyder til lange roadtrips med spændende stops undervejs eller ferier med en fast base med en masse oplevelser indenfor rækkevidde. USA har alt og noget for enhver smag.

Malue

Min passion er at rejse. Jeg har en stor interesse i andre lande og kulturer, og elsker at opleve nye lande. For mig er at rejse min evige uddannelse som jeg slet ikke kan få nok af. Kan jeg få snakken drejet over på en kommende ferie eller høre om den rejse mine venner eller familie lige er hjemvendt fra, er jeg i mit es. For mig er det at rejse lig med den ultimative frihed og lykkefølelse. Min rejseerfaring er bred - lige fra autocampertur i Australien og roadtrip tværs over USA, samt utallige kør-selv-sommerferier igennem Tyskland til Frankrig. Dertil har jeg tilbragt mange vinterferie i Asien og Indonesien, hvor jeg bla. har taget dykkercertifikat, været på surfskole og nydt godt af strandlivet.

Aktuelle rejseforedrag

oktober 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Drømmen om det vestlige USA Aarhus 08-10-2024 18:00 Ledige pladser
Kør-selv-ferie i Island Aarhus 16-10-2024 18:00 Ledige pladser
Østkysten fra New York til Miami Aarhus 22-10-2024 18:00 Ledige pladser
november 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Vestlige Canada Aarhus 26-11-2024 18:00 Ledige pladser

Find os

Besøg os i Sønder Allé 6, 1. sal, Aarhus

Parkering tæt på FDM travels butik i Aarhus

I Aarhus kan du nemt parkere i Sallings Parkeringshus, der ligger 150 meter fra butikken. Det koster 25 kroner pr påbegyndt time.
Du finder indkørslen til parkeringshuset i Østergade og Fiskergade (GPS-adresse: Fiskergade 60 eller Østergade 25, 8000 Aarhus C).

Salling Parkeringshus er det største parkeringshus nær centrum i Aarhus med mere end 700 parkeringspladser på de mange etager.

Fra Aarhus banegård og p-kælderen i Bruuns Galleri er der ca. 300 meter eller 4-5 minutters gang via Ryesgade til butikken. Fra Aarhus Rutebilstation (ingen parkering) er der også ca. 300 meter til butikken.

Det er også muligt at parkere på en af de 92 p-pladser i Q-parks parkeringshus under Hotel Scandic Aarhus (GPS adresse: Q-Park Aarhus City, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6, 8000 Aarhus C).