Aarhus

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Søndergade 70, 1., Aarhus

Mandag-fredag: 09.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Oplev en autocamper i Aarhus d. 26. februar kl. 13 - 18 - læs mere her

Rejsespecialisterne

Morten

Australien og New Zealand er nok mine favoritsteder – i disse enestående lande, har jeg haft mange uforglemmelige oplevelser. Jeg har rejst fra nord til syd i New Zealand og rundt i Australien med alt det bedste fra øerne langs østkysten, Blue Mountains, Great Ocean Road, The Outback og ikke mindst Cape Tribulation og Asherton Tableland.

Christoffer

USA er mit hjerte nært, men min ubestridte yndlingsdestination må være Sydafrika. Her får du natur, mad og dyr, samt det mest gæstfrie folkefærd jeg nogensinde har oplevet. Servicen er uovertruffen og de oplevelser jeg har fået med derfra, vil altid stå klart i min erindring som noget helt fantastisk! Jeg er kæmpe fan af kør-selv-ferier, da jeg elsker friheden det giver. Bilen gør det nemt at nå til de afsidesliggende steder, der måske ikke er på den traditionelle rute - men det er her ferierne begynder at være spændende!

Nina

USA betragter jeg som mit andet hjem. Jeg har boet i både Los Angeles og San Diego og har igennem de sidste 12 år brugt al min ferie (og opsparing) på at rejse rundt i det meste af landet. Jeg elsker naturen, gæstfriheden, tempoet i de små badebyer og kontrasterne mellem stort og småt. At gå blandt de orange ”Hoodoos” i Bryce Canyon National Park og se solen gå ned over Half Dome i Yosemite National Park, er nogle af de bedste naturoplevelser jeg har haft i USA. Og så elsker jeg også at hive i de enarmede tyveknægte i Las Vegas.

Charlotte

Når jeg er på ferie, foretrækker jeg at leje bil og opleve rejsemålet i mit tempo. Det er den måde jeg oplever den ultimative frihed på. Nogle af mine kør-selv-ferier kombinerer jeg med et krydstogt. Det gjorde jeg fx i Florida, hvorfra jeg tog på et krydstogt rundt i Caribien – det var helt perfekt. Et andet krydstogt jeg altid vil huske, er et krydstogt til Alaska, og en hvalsafari fra Victoria på Vancouver Island, hvor vi var så heldig at spotte en flok spækhuggere.

Sanne

Verden er en stor legeplads og jeg elsker at udforske dens forskellige kulturer og natur på mine mange rejser. Jeg fortrækker klart kør-selv-ferie, der giver mig frihed til at tilrettelægge min egen ferie. Et af de lande jeg vender tilbage til igen og igen er Skotland – et vidunderligt land med storslået natur og en helt fantastisk historie. Jeg lejer altid en bil, så jeg nemt kan komme rundt til de mere afsides beliggende områder og opleve endnu mere. Storbyferie er også en favorit og jeg elsker at gå- op cykle rundt i storbyerne.

Aktuelle rejseforedrag

februar 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv på Sicilien, Aarhus Aarhus 27-02-2020 17:30 Ledige pladser
marts 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i Irland, Aarhus Aarhus 05-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv langs Australiens østkyst, Aarhus Aarhus 17-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Aarhus Aarhus 18-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Island, Aarhus Aarhus 26-03-2020 17:30 Ledige pladser
april 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv og safari i Sydafrika, Aarhus Aarhus 16-04-2020 17:30 Ledige pladser
maj 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i New Zealand, Aarhus Aarhus 05-05-2020 17:30 Ledige pladser
Sydafrika med dansk rejseleder, Aarhus Aarhus 13-05-2020 17:30 Ledige pladser

Find os

Besøg os i Søndergade 71, 1., Aarhus

Parkering tæt på FDM travels butik i Aarhus

Salling Parkeringshus eller Q-Park Aarhus C ligger ca. 100 meter fra butikken.
Parkeringsafgiften er 20 kr. i timen.