Aarhus

VORES BUTIKKER HOLDER LUKKET, MEN VI ER STADIG KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

For at mindske smitte-risici følger vi myndighedernes anbefalinger om hjemmearbejde. Det betyder, at vi fra den 13. marts 2020 og indtil videre holder lukket i vores seks butikker. Det forhindrer os dog heldigvis ikke i at være klar til at hjælpe dig på telefon eller online.

Vore åbningstider på telefon 70 11 60 11 vil i den kommende tid være:

Mandag-fredag:             10-16
Lørdag-søndag:              Lukket

Vi følger udviklingen nøje, og glæder os til at kunne byde velkommen i vores butikker igen, når situationen normaliseres. Men indtil da er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller via vores kontaktformular

Hvordan skal du som rejsende forholde dig?
Få svar på alle spørgsmål og find nyttige links på vores

informationside om corona

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Søndergade 70, 1., Aarhus

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Rejsespecialisterne

Morten

Australien og New Zealand er nok mine favoritsteder – i disse enestående lande, har jeg haft mange uforglemmelige oplevelser. Jeg har rejst fra nord til syd i New Zealand og rundt i Australien med alt det bedste fra øerne langs østkysten, Blue Mountains, Great Ocean Road, The Outback og ikke mindst Cape Tribulation og Asherton Tableland.

Christoffer

USA er mit hjerte nært, men min ubestridte yndlingsdestination må være Sydafrika. Her får du natur, mad og dyr, samt det mest gæstfrie folkefærd jeg nogensinde har oplevet. Servicen er uovertruffen og de oplevelser jeg har fået med derfra, vil altid stå klart i min erindring som noget helt fantastisk! Jeg er kæmpe fan af kør-selv-ferier, da jeg elsker friheden det giver. Bilen gør det nemt at nå til de afsidesliggende steder, der måske ikke er på den traditionelle rute - men det er her ferierne begynder at være spændende!

Nina

USA betragter jeg som mit andet hjem. Jeg har boet i både Los Angeles og San Diego og har igennem de sidste 12 år brugt al min ferie (og opsparing) på at rejse rundt i det meste af landet. Jeg elsker naturen, gæstfriheden, tempoet i de små badebyer og kontrasterne mellem stort og småt. At gå blandt de orange ”Hoodoos” i Bryce Canyon National Park og se solen gå ned over Half Dome i Yosemite National Park, er nogle af de bedste naturoplevelser jeg har haft i USA. Og så elsker jeg også at hive i de enarmede tyveknægte i Las Vegas.

Sanne

Verden er en stor legeplads og jeg elsker at udforske dens forskellige kulturer og natur på mine mange rejser. Jeg fortrækker klart kør-selv-ferie, der giver mig frihed til at tilrettelægge min egen ferie. Et af de lande jeg vender tilbage til igen og igen er Skotland – et vidunderligt land med storslået natur og en helt fantastisk historie. Jeg lejer altid en bil, så jeg nemt kan komme rundt til de mere afsides beliggende områder og opleve endnu mere. Storbyferie er også en favorit og jeg elsker at gå- op cykle rundt i storbyerne.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os i Søndergade 71, 1., Aarhus

Parkering tæt på FDM travels butik i Aarhus

Salling Parkeringshus eller Q-Park Aarhus C ligger ca. 100 meter fra butikken.
Parkeringsafgiften er 20 kr. i timen.