Vejle

VORES BUTIKKER og telefoner er åbne - MEN kun for personligt møde, hvis du har bestilt tid

For at mindske smitte-risici arbejder vi delvist hjemmefra, hvilket betyder, at vi er klar til at hjælpe dig på telefon eller online – men i butikkerne kun hvis du har aftalt et møde på forhånd.

Vore åbningstider på telefon 70 11 60 11 vil i den kommende tid være:

Mandag-fredag:             10-16
Lørdag-søndag:             Lukket

Vi følger udviklingen løbende, og glæder os til at kunne holde åbent på normal vis, når situationen normaliseres. Men indtil da er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller via vores kontaktformular nedenfor.

Hvordan skal du som rejsende forholde dig?
Få svar på alle spørgsmål og find nyttige links på vores

informationside om corona

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Dæmningen 47, Vejle

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål om rejsen? Se spørgsmål og Svar

Rejsespecialisterne

Anne

Jeg har rejst i det meste af verdenen, så det er vanskeligt at nævne én favorit destination. New Zealand er et bud på grund af, den fantastiske natur og Australien på grund af det skønne folkefærd og den fantastiske østkyst, der byder på de fedeste byer, de smukkeste strande og bounty-øer. I 2017 tog jeg fx på kør-selv-ferie med min mand og mine to små piger på 6 og 8 år til Sydafrika. Hold nu fast et skønt land. Safari, kombineret med vild natur i Drankensberg, de smukkeste strande ved Wild Coast, vinområderne og Garden Route samt Cape Town - en af mine skønneste oplevelser sammen med familien.

Michelle

Jeg er et kæmpe naturmenneske og drømmer om at opleve så meget af verdenen som muligt. Jeg har ikke ét favoritland, men holder meget af USA og alle dets fantastiske nationalparker. Så har jeg også en særlig kærlighed for New Zealand, hvor naturen er så differentieret, at det er som om man har taget det bedste fra alle lande og samlet det i ét lille land. Den ene dag kan man befinde sig blandt regnskov og bountystrande, og den næste dag vandre rundt med snesko på en gletsjer. Afstandene er overkommelige på New Zealand, og der venter nye naturoplevelser omkring hvert hjørne.

Kenneth

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os i Dæmningen 47, Vejle

Parkering tæt på FDM travels butik i Vejle