FDM travel, Vejle

Dit kør-selv-rejsebureau i Vejle

FDM travel, Dæmningen 47, Vejle 
Med vores store viden og passion i baghånden har vi specialiseret os i at skræddersy spændende kør-selv-ferier i Europa, USA, Canada, Australien og New Zealand, samt lave veltilrettelagte guidede MC-ture i USA og New Zealand. 

personlig rejserådgivning enten online, på telefon eller i en af vores butikker. Vi hjælper dig med:

  • skræddersyede pakkerejser spækket med oplevelser
  • flybilletter
  • overnatning
  • lejebil, autocamper og motorcykel
  • aktiviteter og udflugter

Du kan også booke selv via vores online søgemaskine.

Find hurtigt svar på dit spørgsmål

På vores side 'Spørgsmål og svar' finder du hurtigt svar på konkrete spørgsmål om alt fra bagage til online bestilling

Danmarks Bedste Ferierejsebureau

Vi er stolte af, at vi ved Danish Travel Awards har vundet den fine titel 'Bedste Ferierejsebureau - arrangør af individuelle pakkerejser' i 2012, 2014, 2015, 2016, 2019 og 2022 

Prisen blev ikke uddelt i 2020 og 2021 pga. corona.

6 x vinder af Bedste Ferierejsebureau ved Danish Travel Awards i 2012, 2014, 2015, 2016, 2019 og 2022

Det synes vores kunder om os: 

  • 94% af vores kunder synes vi er imødekommende 
  • 96% siger, at vi forstår deres behov 
  • 83% har vi inspireret til at tage ud at rejse
  • Du kan læse nogle kundeudtalelser her

Vi er med dig på rejsen:

Bestiller du transport og ophold gennem os, så er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, hvilket der er mange fordele ved, som du kan læse mere om her.

 

Kontakt os og få hjælp til din rejse

Åbningstider

FDM travel, Dæmningen 47, Vejle

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage samt grundlovsdag: Lukket

Rejsespecialisterne

Kenneth

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Martin Bo

Der er jo bare ikke noget bedre, end at komme ud og udvide sine horisonter i mødet med det fremmede. Verden er stor, og der vil altid være mere at udforske. Jeg har boet flere år i både Norge og Grønland, så jeg har en naturlig kærlighed til det nordiske, hvor midnatssol og vintermørke skaber ekstreme kontraster. Jeg elsker bjergene, de store vidder og flotte udsigter, men jeg finder også altid stor glæde i mødet med mennesker. Når man sætter sig ind på en diner i USA, er det jo både overvældende og befriende, at blive mødt af de åbne og interesserede mennesker, der spørger ind til den planlagte rute og gerne vil give sit besyv med for at øge oplevelsesværdien. Amerikanerne er bare super gode til at krydre rejsen med lokale highlights, som kun de allermest stedkendte, får lov til at opleve.

Maria Mohr

Maria - rejsespecialist i Vejle - Jeg er bidt af rejsefeberen, og er altid i gang med at planlægge den næste tur. Drømmen om at have hele verden som min arbejdsplads blev opfyldt med rejsebranchen. Jeg fortrækker vandreture i skøn natur, at opleve de lokales dagligdag i små hyggelige byer og gerne i bil, hvor jeg selv kan bestemme ruten. Rejsefeberen startede med kør-selv-ferier ned igennem Europa, og det er stadig noget jeg ser frem til hvert år. Min kærlighed til Englands kultur fik mig til London for at bo og arbejde i en periode. Jeg kan derfor klart anbefale det sydlige England, hvor man virkelig kan mærke historien og drømme sig tilbage i tiden i de skønne, krogede byer.

Line

Line - rejsespecialist i Vejle - Når jeg ikke har være optaget af at gennemtrævle de italienske Alper til bens eller på ski, har min udlængsel ført mig vidt og bredt over det sydøstlige Asien til Oceanien og New Zealand og til vorherres egen baghave, America The Great, samt mange afkroge af Europa. Jeg har valgt rejsebranchen, fordi jeg nok er en smule romantisk anlagt og ønsker at arbejde med et fag, der drives primært af passion, og det har jeg fundet hos FDM travel.

Casper

Hvis man spørger venner og familie, så er sætningen “ Casper, han er altid ude at rejse”. Min motivation til rejser og oplevelser, er kommet helt fra barnsben, hvor de første par ski blev sat på som 4-årig. Når jeg er ude at rejse, så suger jeg alt til mig. Det er lige fra kør-selv-ferie gennem Tyskland eller Italien. Vinsmagninger i Italien og Portugal.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os på Dæmningen 47, Vejle

Parkering og offentlig trafik til FDM travel i Vejle

Vi anbefaler at parkere ved Trondur Parkeringshus. Adressen dertil er Volmersgade 9, 7100 Vejle. I Trondur er de første 2 timers parkering gratis, og der sidder en nummerpladescanner, så du behøver ikke købe parkeringsbillet, hvis du skal parkere i under 2 timer. Trondur ligger 2 min. gang fra butikken.

Hvad angår offentlig transport, så ligger Banegården i Vejle kun 550 meter fra butikken.