Lizette - Lyngby

Lizette - rejsespecialist

Mine rejser er altid fyldt med oplevelser. Jeg oplever bedst ved at dufte, smage, røre, lytte og være helt til stede i mine omgivelser. Derfor er jeg også meget aktiv på mine rejser. Jeg vil gerne helt ud i naturen og opleve den så rå og uforstyrret som muligt. Jeg tager gerne den lange vandretur, cykler på de små stier eller sejler kajak dybt inde i en mangroveskov - en oplevelse jeg vil anbefale til alle.

Særligt kør-selv-ferier giver mig den frihed, jeg værdsætter på en rejse. Jeg kan køre til høje eller venstre, gøre stop undervejs og lade mig spontant inspirere af gode råd fra de lokale, som altid ved bedre end os turister. Alt dette med min oppakning i bagagerummet, gode snacks i bilen, musikken der passer til omgivelserne og selvvalgt godt selskab, er essensen af kør-selv-ferie for mig.

Jeg kan også glædeligt mindes grupperejser, en højskolerejse, charterferier, storbyferier og kør-selv-ferier, og jeg mener bestemt alle rejseformer kan noget unikt hver især. Jeg ved dog med mig selv, at kør-selv-ferier og grupperejser er den bedste måde for mig, at opleve og udforske vores fascinerende planet.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Tropeøerne The Whitsundays: Et magisk sted med hvide bounty sandstrande. Se masser af fisk svømmer helt inde ved stranden og en grøn natur med smukke vandrestier.
  • Kystbyen Byron Bay: En by med personlighed og en skøn kystlinje med strande, surfing muligheder, grønne områder, gader med butikker og cafeer.
  • Vilde delfiner i Kaikoura: Under en krystalblå himmel sejlede vi spændte afsted mod delfinerne, og pludselig var vi omringet af Dusky delfiner.
  • Abel Tasman National Park: Alsidig nationalpark med bounty strande, mangroveskove, grønne bjerge og rig mulighed for at tage på vandreture, cykelture og sejle i kajak.

Hvor arbejder jeg?     
FDM travel Lyngby

Kontakt