Nynne - Lyngby

Nynne - rejsespecialist

”At rejse er at leve”. Dette er jeg absolut enig med den kære Hr. Andersen i, og jeg har efterlevet dette udsagn siden min sabbatårs-tid, hvor jeg for første gang fik smagt på hvad verdenen havde at byde på derude. Hvad end det var, da jeg susede ned af de turkise bølger på mit surfboard i Australien, eller da jeg slubrede friskfangede østers på en fortorvs-café i Normandiet, eller da jeg faldt i søvn under stjernerne i det sydlige Portugal i min hjemmebyggede campervan, - så er det disse øjeblikke, hvor jeg føler mig mest i live. Derfor faldt det mig meget naturligt at arbejde i rejsebranchen, da jeg har en kæmpe passion for at hjælpe andre med at få deres egne storslåede rejseoplevelser, hvor de føler sig mest i live og mærker verden helt tæt på.

Jeg har rejst i øst og vest og har utallige roadtrips på CV’et. Jeg elsker den frihed det giver at suse afsted langs landevejen og se landskabet forandre sig.

Af alle destinationer står Australien dog mit hjerte kærest, da det byder på de vildeste naturoplevelser, hvad end du bevæger dig nord, syd eller noget helt tredje. Derudover er den australske kultur fantastisk, og hvis man er en rigtig vandhund som mig, så er der rig mulighed for at få surfet, snorklet og dykket.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Da jeg camperede i Normandiet og spiste fransk baguette, drak et glas rødvin og så solen gå ned bag den imponerende klosterø ”Mont Saint-Michel
  • Da jeg dykkede ved Great Barrier Reef og blev blæst bagover af de farverige koraler og fisk, manta rays og rev-hajer
  • Et roadtrip i Portugal og så de famøse kæmpebølger buldre mod klipperne ved fiskerlandsbyen Nazaré 
  • Da jeg hikede gennem den frodige, subtropiske regnskov i Lamington National Park i Australien, og tog en kølig dukkert ved et 50-meter højt vandfald

Hvor arbejder jeg? 
FDM travel Lyngby

Kontakt