Lamington Nationalpark

En af Australiens smukkeste nationalparker

Kommer I fx fra Brisbane på jeres kør-selv-ferie gennem Queensland, er det bare en køretur på ca. 1½ time sydpå til Lamington National Park. Denne nationalpark må være en af Australiens smukkeste. Den dækker et område på mere end 200 km² med en utrolig varieret natur, der har fået Unesco World Heritage status.

Inspiration

Kort

Vis på kort

Vandreture og Treetop walk

Naturen spænder fra subtropisk regnskov og antarktisk bøgeskov til tør eukalyptusskov. I vil opleve en stor mængde eksotiske fugle samt små- og store pungdyr i den tætte skov. Tag på vandretur via de mange smukke afmærkede vandrestier i Lamington National Park eller oplev det fra trætoppene på en Treetop walk, hvor I kommer 16 meter over skovbunden.

I kan sagtens selv bevæge jer ud og tage hul på de mere end 160 km vandrestier i parken. Vandreturene varierer fra et par timer til en lang dag. Vil I have det bedste ud af nationalparken, så er det en god ide at tage på en af de guidede vandreture. En kyndig guide leder jeg gennem små stier i den tætte skov og forbi flotte vandfald, mens der fortælles mange spændende ting om plante- og dyrelivet. De kender også til de bedste udsigtspunkter.

Oplev Queensland - Skab din egen historie