Lamington Nationalpark

En af Australiens smukkeste nationalparker

Kommer I fx fra Brisbane på jeres kør-selv-ferie gennem Queensland, er det bare en køretur på ca. 1½ time sydpå til Lamington National Park. Denne nationalpark må være en af Australiens smukkeste. Den dækker et område på mere end 200 km² med en utrolig varieret natur, der har fået UNESCO World Heritage status.

Vandreture og Treetop walk

Naturen spænder fra subtropisk regnskov og antarktisk bøgeskov til tør eukalyptusskov. I vil opleve en stor mængde eksotiske fugle samt små- og store pungdyr i den tætte skov. Tag på vandretur via de mange smukke afmærkede vandrestier i Lamington National Park eller oplev det fra trætoppene på en Treetop walk, hvor I kommer 16 meter over skovbunden.

I kan sagtens selv bevæge jer ud og tage hul på de mere end 160 km vandrestier i parken. Vandreturene varierer fra et par timer til en lang dag. Vil I have det bedste ud af nationalparken, så er det en god ide at tage på en af de guidede vandreture. En kyndig guide leder jeg gennem små stier i den tætte skov og forbi flotte vandfald, mens der fortælles mange spændende ting om plante- og dyrelivet. De kender også til de bedste udsigtspunkter.

Kort

Vis på kort