Kør-selv-ferie i Portugal

Se filmen

Video fra verdens bedste rejsemål

Portugal er på alles læber fordi landet de seneste 3 år i træk har vundet den prestigefyldte titel som verdens bedste rejsemål. Og det kan vi godt forstå - vi har nemlig selv været der og kørt de kør-selv-forslag, som du finder her på siden - og lad det være sagt med det samme - vi er vilde med landet mod sydvest.

Se videoen "Only You" og bliv inspireret til en kør-selv-ferie i Portugal i 2021.

Et kærlighedsforhold mellem det rå og det idylliske

Portugal er en undervurderet kør-selv-destination. Landet på kanten af Europa gemmer for eksempel på en enestående natur, som du bedst kan komme ud til i bil. Med dramatiske kystklipper, gyldne sandstrande, lavalandskaber, vinklædte bakker og et hav af farver i det frodige bagland er Portugal et evigt kærlighedsforhold mellem det rå og det idylliske. Uanset om I har lyst til at slentre ad Lissabons stejle gader, lade tiden stå stille i traditionelle fiskerbyer på Algarvekysten eller at tage på storslåede vandreture på Madeira, så kan I få det hele på en kør-selv-ferie. Her er det kun jeres temperament, der bestemmer tempoet.

Vi har kørt de stræder, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker. Så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie til Portugal.

Se vores kør-selv-forslag og skræddersy din rejse

Vis på kort

Rejseformer


Vi kender Portugals spændende bagveje og omveje. Lad os inspirere dig til uforglemmelige oplevelser undervejs


 

Få masser af oplevelser undervejs

Aktuelle rejseforedrag